The Fantastic Four

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

The Fantastic Four

The Fantastic Four (på dansk De fantastiske fire) er en superheltegruppe skabt for Marvel af Stan Lee og Jack Kirby i 1961. 

Gruppen består af Mr. Fantastic (Reed Richards), Human Torch (Johnny Storm), The Invisible Woman (Sue Storm - senere Sue Richards) og The Thing (Ben Grimm). De har ikke hemmelige identiteter, som andre superhelte, men bor alle i fuld offentlighed i Baxter Bygningen.

fantastic four 2

Copyright Marvel

 

Mr. Fantastic:

Mr. Fantastic, eller Reed Richards, som han hedder i det civile liv, er lederen og grundlæggeren af De Fantastiske Fire. Han har en doktorgrad i stort set alt inden for mekanik, fysik og kemi.

Han opfinder og konstruerer et rumskib, som på sin jomfrurejse uheldigvis bombarderes af kosmisk radioaktivitet og derved giver De Fantastiske Fire deres utrolige evner.

Reed Richards fik evnen til at strække sin krop så langt og i hvilken som helst form, han har brug for.

 

Han er gift med Susan Storm og far til børnene Franklin og Valeria.

reed richards

 

Flammen (Human Torch):

 

Flammen, eller Johnny Storm som han hedder i det civile liv. Efter at han, sammen med de tre andre, blev ramt af den kosmiske radioaktivitet, har han kunnet sætte ild til hele sin krop og flyve. Han kan kontrollere brande på afstand og absorbere ild. Han er den yngste i gruppen, han er udadvendt og elsker den opmærksomhed, han får på grund af sin superheltestatus.

 torch

Den usynlige kvinde (The Invisible Woman):

 

Den usynlige kvinde, eller Susan Storm Richards som hun hedder i det civile liv. Efter at være blevet ramt af den kosmiske radioaktivitet, kan hun gøre sig selv og andre usynlige. Hun kan også projektere energifelter, både til offensiv og defensiv brug.

 

Hun er gift med Reed Richards og mor til børnene Franklin og Valeria. Hun er søster til Johnny Storm, Flammen.

 Sue storm

Tingen (The Thing):

 

Tingen, eller Ben Grimm som han hedder i det civile liv, er fjerde medlem af De Fantastiske Fire. Den kosmiske radioaktivitet har ændret hans celler til sten og givet ham en enorm styrke. Ben har det dog ikke altid lige godt med at være Tingen og Reed Richards arbejder på at finde en kur, så han kan blive helt sig selv igen.

 ben grimm

Doctor Doom:

Victor von Doom og Reed Richards gik på universitetet sammne. De er begge superbegavede. Reed opdager en fejl i et af Doom's eksperimenter. Han advarer Doom, men denne ignorerer advarslen. Det resulterer i en eksplosion, der efter Doom vansiret. Han forsvinder og dukker op år senere som superskurken Doctor Doom med en jernmaske, som skjuler han ansigt.

de fantastiske fire 2

Galactus:

Et væsen, der stammer helt fra universets skabelse. Han er konstant sulten efter energi og fortærer hele planer på sin vej for at stille sin sult.

Silver Surfer:

Galactus tjener, der varsler Galactus' komme.

 

Der er lavet flere film, tv-serier og tegneserier om De fantastiske fire. Flere af disse kan købes på nettet  (søg under Fantastic four). Det skal oplyses, at de fleste af bøgerne er på engelsk. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Billeder: Copyright Marvel Comics

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4380
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645772