Robin

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Robin

Robin er Batman's trofaste hjælper.

Der har været flere "Robin"'er i Batmans liv.

Den første var Dick Grayson, hvis forældre var cirkusartister. De blev dræbt af Two-Face under en forestilling. Bruce Wayne var blandt tilskuerne, og da han vidste, hvordan det var at miste sine forældre, bliver han værge for Dick. Denne finder ud af, at Bruce lever et dobbeltliv og hjælper nu til med at bekæmpe kriminaliteten i Gotham City forklædt som Robin. Dick Grayson ender med at lave sin egen superhelteidentitet og flytter til en anden by for at bekæmpe kriminaliteten der. 

Den anden "Robin" var Jason Todd, som Batman mødte, da han var igang med at rippe Batmobilen (Batman's specialdesignede bil). Batman så potentiale i drengen, men Jason havde en masse indestængt vrede og svært ved at tage imod ordrer. Jason bliver dræbt af Jokeren under en mission, hvor han og Batman prøver at finde Jason's mor. 

Den tredie "Robin" er Tim Drake. Han havde som lille dreng været i cirkus med sine forældre den dag, hvor Dick Grayson's forældre blev dræbt. Dick's evner som cirkusartist i trapezen havde imponeret den unge Tim. Som teenager genkender han Dick som Robin og han regner hurtigt ud, at Bruce Wayne må være Batman. Da Jason dør, står Batman nu uden Robin. Under et opgør mellem Two-Face og Batman, lykkedes det Tom af overbevise Batman om, at han har brug for en medhjælper. Efter mange hårde prøver går Batman med til, at Tim bliver den nye Robin. Tim's forældre bliver kidnappet og Batman prøver at redde dem. Desværre lykkedes det kun at redde Tim's far. Tim har lidt problemer med at skjule sit dobbeltliv overfor faderen og en overgang må han stoppe som Robin. Men han vender tilbage med sin fars tilladelse.

Film, bøger, figurer og meget andet fra Batman universet kan købes gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

 

 

 

robin

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4377
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3409
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645112