Iron Man

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

Iron Man

Iron Man's virkelige navn er Tony Stark, en playboy med et kæmpemæssigt ego og milliarder på bankbogen, men samtidig også en velanset taler, der kan tryllebinde sine tilhører. Tony Stark er desuden en superdygtig forretningsmand og ekspert i matematik, kemi, teknik, ingeniørkunst, IT og fysik, hvilket han udnytter til at opfinde avancerede vågensystemer, som han sælger til den amerikanske hær for milliarder. Han er en god arbejdsgiver og går ind for at producere så miljørigtigt som muligt. 

Under en demonstation af sit nyeste vågen, bliver han bortført af en oprørsgruppe og tvunget til at bygge en model af sit seneste masseødelæggelsesvåben. Stark vil ikke forsyne oprørerne med vågen, så mens han lader som om, han arbejder på en kopi af sit nyeste missil, konstruerer han i virkeligheden en mekanisk panserdragt til sig selv. En dragt, der vil gøre ham usårlig, der kan rydde alle fjender af vejen og udstyret med raketter, så han kan flygte fra sine bortfører.

Det lykkedes for ham at slippe væk og han bliver fundet af en amerikansk patrulje, der er ude at lede efter ham. Han vender hjem til Amerika. På overfladen fortsætter han sin playboy-livsstil, men de voldsomme hændelser har påvirket ham. Han beslutter sig til at kæmpe for retfærdigheden. Han genskaber den mekaniske dragt, og med den på er han nu i stand til at flyve hurtigere end et jagerfly og er udstyret med de sidste nye våben.

 

Iron man

 

Der er udgivet flere film med Iron Man både på dvd og blu ray og legetøj med Iron Man kan købes gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1627
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3401
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1919
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3969

Antal Besøgende

2639434