Superhelte og skurke

Velkommen til Børneleg

 
I en travl hverdag kan det være svært for forældre, bedsteforældre, pædagoger og andre at følge med i de sidste trends indenfor børneleg. Målet med denne side er, at give en idé om, hvad de forskellige universer indenfor børnenes leg egentlig går ud på. Der vil ikke blive skrevet om det enkelte stykke legetøj, for det har børnene selv helt godt styr på. Men der vil blive givet en forklaring på, hvad de enkelte universer handler om.
 
Hvis for eksempel et barn leger Star Wars, vil denne side prøve at give en kort forklaring på, hvad Star Wars er for noget og hvem de forskellige personer i Star Wars universet er. Siden vil indeholde et kort resume af filmene, persongalleri og lignende. Der vil også meget kort blive nævnt hvilken slags legetøj man kan få i den enkelte kategori.
 
Skulle jeg have glemt - eller sprunget over noget - i de foreliggende resume'er, er det under ingen omstændigheder for at forklejne de enkelte film, bøger og universer. Da dette kun er en kortere gennemgang, er der med vilje udeladt elementer i historierne.
 
Der vil ikke blive taget stilling til positive eller negative aspekter af de enkelte universer, men kun givet en forklaring på hvad det er og går ud på. På nogle af siderne er der links til sider, hvor man kan fordybe sig meget mere i de enkelte emner alt efter interesse.
 
Alle respektive kategorier, navne og nævnte emner er registrerede varemærker ™©® og tilhører de enkelte producenter.

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4391
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2647995