Lego The Hobbit

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

Lego The Hobbit

Med serien Lego The Hobbit - an unexpected journey© kan man genskabe historien om hobbitten Bilbo Sækkers eventyr med dværge, drager, orker, trolde, troldmanden Gandalf og ikke mindst Ringen. Der er mulighed for at være Gollum og stille Bilbo gåder, kæmpe mod Goblinkongen, flygte fra elverne i tønder eller mødes med dværgene i Bilbos hyggelig hjem, Sækkedyb. Køb byggesættene gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Figurer:

Gandalf den Grå

Gandalf den Grå er en af de mægtigste troldmænd i Midgård. Hans mest trofaste magiske våben er hans stav. Den kan bruges til at kaste besværgelser med, at så er den en fremragende vandrestav. Han drager af sted med Bilbo og de 13 dværge for at generobre dværgekongeriget Erebor og den tabte skat fra den ildspyende drage, Smaug. Undervejs finder Gandalf en række spor, der fortæller ham, at en ældgammel ondskab måske er vendt tilbage. For at finde frem til sandheden må Gandalf forlade sine venner, mens han drager ud på en rejse, der vil føre ham til Midgårds mørkeste afkroge.

lego 11

Gollum.

Gollum var engang et hobbitlignende væsen ved navn Smeagol. I årevis er hans krop og sjæl blevet forgiftet af en lille, undselig guldring, som han har skjult dybt i en mørk grotte i Tågebjergene. Gollum kender ikke til Ringens sande væsen. Han ved bare, at den er mere "dyrebar" for ham end selve livet. Efter et tilfældigt møde med en ubuden gæst i grotten, opdager Gollum at han har mistet sin "dyrebare". Han har mistanke om, at ringen nu befinder sig hos Bilbo Sækker, en hobbit fra Herredet. 

lego 46 

Bilbo Sækker:

Som alle hobbitter nyder Bilbo Sækker det stille liv i Sækkedyb. Han har kun brug for et fyldt spisekammer og en god bog, så er han glad. En Sækker tager ikke sådan bare af sted ud i det blå. I hvert fald ikke før troldmanden Gandald den Grå og 13 dværge møder op i Bilbos hjem. De inviterer Bilbo til at være en del af Thorin Egeskjolds broderskab, og til at følde med på deres eventyr. Sammen skal de overluste en frygtindgydende drage og genvinde dværgenes stjålne skat. Kan Bilbo bliver den "listetyv", som broderskabet har brug for på deres farefulde færd - helt uden lommetørklæder og faste måltider? Til broderskabets store overraskelse - og Bilbos - viser hobbitten sig at være fuld af snarrådighed og mandsmod. Bilbos liv bliver aldrig det samme igen.......

lego 3

 

 Dværgen Kili:

Kili er Filis lillebror og Thorin Egeskjolds loyale nevø. Kili har indtil nu levet et bekymringsfrit liv, som har gjort ham til en ubekymret og lidt hæmningsløs dværg. Spørger du ham selv, er han pæn, stærk og smidig som få. Han elsker at more sig, og intet kan ødelægge hans gode humør. Siden barnsben har han trænet med våben, hvilket gør ham til en dygtig kriger og mesterskytte med en bue. Kili er en af de yngste i dværgenes broderskab og fast besluttet på, at bevise sit værd.

lego 19

Dværgen Fili:

Fili er en af kongeslægten Durins sønner. Han er opdraget af sin strenge værge og onkel, Thorin Egeskjold. Sammen med sin bror Kili er han en af de yngste i dværgenes broderskab. Han har aldrig været på en længere rejse eller set det sagnomspundne dværgekongerige Erebor. Fili er en dygtig kriger, der taget på eventyr uden videre bekymring om de udfordringer og farer, der lurer forude.

lego 10

Thorin Egeskjold:

Den unge dværgeprins Thorin Egeskjold kunne intet gøre, da hans folk og hjemstavn blev ødelagt af en frygtindgydende, ildspyende drage. Dværgekongeriget Erebor lå i ruiner. Ingen kom de overlevende til undsætning, og nu er det går så stolte og ædle folk fordrevet fra deres hjem. Thorin er i dag den stærke, frygtløse kriger og afholdte leder af dværgenes broderskab, som drager af sted for at tilbageerobre sin hjemstavn og tilintetgøre dragen, der har bragt elendighed over hans folk.

lego 75

Dværgen Bifur:

Bifur er født i vesten og har en rusten stump ork-økse siddende dybt i panden. Det lyder måske som et ret sejt ar, men det har gjort det svært for ham at tale. Stumpen har givet Bifur hans krigshumør, og han kommunikerer kun via grynt og fagter. I modsætning til størstedelen af dværgenes broderskab er Bifur ikke i familie med Thorin, og han er heller ikke af ædel byrd. Hans familie var minearbejdere og smede.

lego 2

Dværgen Balin

Balin stammer fra en ædel familie og er selv en dværgefyrste. Han er et af de ældste medlemmer af dværgenes broderskab. Balin er vis og rar, men er tvunget til at leve under krig og i en konstant kamp for overlevelse. Balin er i familie med Thorin Egeskjold og en af hans nærmeste rådgivere. Men Balin er plaget af en nagende tvivl om, hvorvidt rejsen til Det ensomme bjerg nu også er klogt.


lego 1

Dværgen Bofur

Bofur er en meget vellidt dværg. Desværre har han en frygtelig tendens til at sige det åbenlyse og tale, f'ør han tænker. Den evigt optimistiske Bofur elsker musik, har en smuk sangstemme og elsker god mad og godt selskab. Han er ikke videre modig, men gør sit bedste for at hjælpe folk i nød - især sine venner. Sammen med sin bror, Bombur og fætter, Bifur drog Bofur med på rejsen til Det ensomme bjerg  - dels på grund af skatten og dels på grund af al den gratis mad.

lego 4

Dværgen Bombur

Bombur er Bofurs bror og Bifurs fætter. Han er kommen i dværgenes broderskab, og hans betydelige omfang og glubende appetit giver ofte anledning til problemer - og et godt grin - for ham selv og dværgenes broderskab. På trods af sin størrelse er Bombur en overraskende dygtig kriger. Man bør i hvert fald aldrig stå i vejen for ham og aftensmaden.

lego 5

Dværgen Dwalin

Dwalin er en mægtig kriger. Han siger, hvad han mener, og han finder sig ikke i meget. Han er stærlt loyal over for Thorin Egeskjold, og han stoler urokkeligt på sin vens lederegenskaber. Dwalins instinkter siger ham, at han ikke skal stole på nogen, der ikke er dværg. Især ikke på elvere. Dwalin er stolt, modig og en af de højeste af de 13 dværge, og det er ikke nemt at vinde hans respekt.

lego 7

Dværgen Gloin

Gloin er klart den mest bramfri og påståelige af de 13 dværge, der drog ud på rejsen til Den ensomme bjerg. Han er ikke bange for at anfægte autoriteter, og han har et iltert temperament, men han er stærk, modig og loyal. Gloin er en af de få dværge i dværgenes broderskab, som er gift (for kvindelige dværge er der ikke mange af). Hans hustru er en velkendt skønhed med et særligt fint skæg. Gloin er desuden far til Gimli, der senere bliver en del af det legendariske Ringens broderskab.

lego 13

Dværgen Oin

Sammen med sin bror, Gloin er Oin en af Thorin Egeskjolds fjerne fætre. Oin er en modig dværg fra norden, der drager med Thorin Egeskjolds broderskab af loyalitet over for sin slægt, og fordi han har postet en betragtelig pengesum i foretagendet. Oin er belæst og nysgerrig af natur, og han er samtidig dværgenes broderskabs læge, som ofte anvender sine egne urtesalver mod sår. 

lego 23

Dværgen Dori

Dori er en af Thorin Egeskjolds fjerne slægtninge. Han er ældre end sine brødre Ori og Nori. Han er broderskabets stærkeste dværg, og han er meget beskyttende over for Ori, som han passer på ikke bliver forkølet eller ædt af en warg eller goblin. Dori er den evige pessimist og har en naturlig tendens til at forvente det værste, men ikke desto mindre er han klar til at risikere liv og lemmer for at fuldføre opgaven.

lego 6

Dværgen Nori

Nori er måske den mest ungvigende i Thorin Egeskjolds broderskab og er ofte i karambolage med dværgemyndighederne. Derfor beslutter han sig for, at et nok er en god ide at rejse lidt fra byen. Han drager ud på rejsen til Det ensomme bjerg uden forståelse for, at den kan bringe ham i langt større vanskeligheder, end dem han efterlod. Ingen er nogensinde klar over, hvad den kvikke og snu Nori har planer om, men det er garanteret noget lusket og sikkert ulovligt. Han skændes ofte med sine brødre Dori og Ori, men tag ikke fejl. Han er dybt loyal og vil beskytte dem på enhver tænkelig måde.

lego 22

Dværgen Ori

Ori er Nori og Doris lillebror og en dygtig kunstner. Han tegner og skriver meget i sin dagbog, ikke mindst om rejsen, der fører dem gennem vildnisset til bredden af Langesø og foden af Det ensomme bjerg. Ori er høflig, har gode manerer og er vant til at blive kostet rundt med af sin storebror, Dori. Normalt er han afslappet og sorgløs,k men han kan stadig overraske sine venner med sit mod og sin beslutsomhed.

lego 24

Yazneg

Et bæst af en ork, som til fulde lever op til den betegnelse. Yazneg har røde øjne, er ond som en djævel, og tæver alle væsner - store som små - der er så uheldige at krydse hans vej.

lego 84

Jæger-ork

Jæger-orkerne, der holder til øst for Tågebjergene, er en særlig aggressiv race af orker. De lever som jægere og er ikke kræsne med deres bytte: Dyr, hobbitter, mennesker - hvad som helst. De rider på store, bidske ulve kaldet warg'er og kan hurtigt tilbagelægge og kontrollere store afstande.

lego 18

 

Warg'er

Onde, ulvelignende bæster, der gør livet svært for alle hæderlige væsner i Tågebjergene. Warg'er er drevet af en uudslukkelig sult og et rendyrket overlevelsesinstinkt, så de passer fint sammen med jæger-orkerne. De strejfer om i koblet og angriber alt, der ligner et måltid.

lego 83

 

Elverhøvding fra Dunkelskov

Elverhøvdingen fra Dunkelskov fik til opgave at holde øje med de tilfangetagne dværge, men hans forkærlighed for skovrigets elvervin bliver Bilbo Sækkers chance for at befri sine dværgevenner.

lego 8

Tauriel:

Tauriel er lederen af elvervagterne i Dunkelskov. Hendes havn betyder "datter af Dunkelskov", hvilket hun netop er. Hun er smuk og yndefuld, men også stærk og dødsensfarlig med knive, bue og pil overfor alle, der truer hendes hjemstavn. Ligesom de fleste elvere er hun mistroisk over for dværge, men hun respekterer den allianve, der længe har eksisteret mellem elvere og mennesker. 

lego 74

Legolas:

Selvom Legolas er prins af skovriget og højelver som sin far, Thranduil, vil han hellere patruljere skoven sammen med skovelvernes vagt end sidde i kongens sal. Legolas er høj og adræt, og han er en lynhurtig kriger. Han er loyal til det sidste over for sin far og sit folk, men hændelserne i verden uden for skovriget er begyndt at trænge sig ind i skovelvernes ellers så trygge tilværelse. Legolas' forudanelse om, at noget ondt er under opsejling, tvinger ham tl at vælge mellem sin fars vilje og sin egen samvittighed. 

lego 21

Elvervagt fra Dunkelskov

Elvervagterne fra Dunkelskov er skovrigets vogtere. Deres konge hedder Thranduil.

lego 9

Goblinkongen

Goblinkongen er et kæmpestort, forfængeligt og grotesk væsen. Han er blevet fed og lasket efter mange års tyrannisk herredømme over goblinernes by, en samling usle hjem i grotterne under Tågebjergene. Kongen befaler over en horde arrede, byldebefængte gobliner, der lever af rejsende, som de kan lokke i baghold i de høje bjergpas. Det lykkedes goblinkongen og hans mænd at tage Bilbo Sækker og dværgenes broderskab til fange. Kongen elsker at pine og plage sine fanger, og det lykkedes ham næsten at gøre en ubehagelig ende på Thorin Egeskjolds broderskab.

lego 14

Goblinskriver

En vanskabt og lillebitte goblin, der sidder over goblinkongens trone og noterer alle de ubehageligheder, der foregår i retssalen.

lego 16

Goblinsoldat

Goblinsoldater har en særlig evne for at fremstille og bruge alle mulige redskaber og våben. De bruger dem henholdsvis til at udgrave tunneler og til at straffe fanger og slaver med. Goblinsoldater har brug for en stærk leder, der kan styre deres aggressioner - ellers begynder de bare at slås indbyrdes. De er ikke dovne væsner - bare ekstremt beskidte.

lego 15

 

Du kan læse mere om historien om Hobitten her Uddrag fra Hobitten

 

LEGO, LEGO logoet, minifiguren, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS og MIXELS er LEGO Gruppens varemærker.

©2015 The LEGO Group. Alle rettigheder forbeholdes. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du samtidig betingelserne for brug.

TM & © DC Comics. (s15)

TM & © 2015 Marvel & Subs.

STAR WARS™ and all characters, names and related indicia are © 2015 Lucasfilm Ltd. & TM. All rights reserved.

Cars™ © 2015 Disney Enterprises, Inc. and Pixar Animation Studios. Hudson Hornet is a trademark of Chrysler LLC. Mack is a registered trademark of Mack Trucks, Inc. Mercury is a registered trademark of Ford Motor Company.

™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s15)

© 2015 New Line Productions, Inc. All rights reserved. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring and the names of the characters, items, events and places therein are trademarks of The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises under license to New Line Productions, Inc.

© Warner Bros. Entertainment Inc. All rights reserved. THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY and the names of the characters, items, events and places therein are trademarks of The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises under license to New Line Productions, Inc.

© 2015 Viacom Overseas Holdings C.V. All Rights Reserved. TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom Overseas Holdings C.V

LEGO BATMAN 2: DC SUPER HEROES software © 2015 TT Games Publishing Ltd. Produced by TT Games under license from the LEGO Group.

Batman and all related characters, and elements are trademarks of and © DC Comics. © 2015. All Rights Reserved. WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s14)

© 2015 Disney Enterprises, Inc.

BATMAN: TM & © DC Comics. © Warner Bros. Entertainment Inc. (s15)

THE LEGO MOVIE © The LEGO Group & Warner Bros Entertainment Inc.

© 2015 Notch Developments AB. MINECRAFT is a trademark of Notch Developments AB. MOJANG is a trademark of Mojang AB.

THE SIMPSONS TM & © 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

Produced under license of Ferrari Brand S.p.A. The name FERRARI, the PRANCING HORSE device, all associated logos and distinctive designs are property of Ferrari S.p.A. The body designs of the Ferrari cars are protected as Ferrari S.p.A. property under design, trademark and trade dress regulations.

The McLaren name and logo are registered trademarks of McLaren Group Limited.

 

Under license of Porsche AG.

© Warner Bros. Entertainment Inc. All rights reserved. The Hobbit: An unexpected journey and the names of the characters, items, events and places therein are trademarks of The Saul Zaentz Compagny c/b/a Middle-earth Enterprises under license to New Line Productions, Inc.

 

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690700