Lego Ninjago

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

Lego Ninjago

LEGO-Ninjago-Masters-of-Spinjitzu-post-1

Historien:

Ninjago blev i tidernes morgen skabt af den første spinjitzu-mester ved hjælp af de fire spinjitzu-våben:

Kastestjernen af is

Ildsværdet

Jordskælvenes Le og

Lynets Nunchakuer.

Disse våben er så kraftige, at ingen kan klare deres sammenlagte kraft.

Da den første mester døde, svor hans to sønner, at de ville beskytte våbnene. Det kom til kamp mellem brødrene, da den ene af dem ville have alle våbnene for sig selv. Men han blev overmandet og forvist til Underverdenen.

Nye ninjaer blev oplært i den ældgamle kampstil, Spinjitzu, hvilket gør at de kan spinne så hurtigt rundt om sig selv, at de udløser tornadoer. 

Ninjaerne bor i landet Ninjago, hvor de konstant må forsvare deres helligdomme mod Skelethæren, der bor i Underverdenen. I Ninjago-universet er heltene bedre og skurkene ondere end vanligt.

 

LEGO Ninjago 70728 z

 

Figurer i Lego Ninjago universet.

Sensei Wu.

I mange år var han en helt i Ninjago. Han finder dog ud af, at den ondskab han kæmper imod, ikke kan besejres af én mand. Han samler fire drenge og træner dem i spinjitzu-kunsten. Sammen med sine elever nedkæmper han mange onde styrker.

lego ninjago wu

Garmadon.

Garmadon er sensei Wus bror. Som ung blev han bidt af The Great Devourer og forvandlet til Lord Garmadon. Han var ondskabsfuld og sensei Wu og ninjaernes fjende. Men da Overlord blev besejret, slap han fri af ondskabens mørke. Han tror ikke længere på vold og prøver nu at give sin søn, Lloyd en god opdragelse.

lego ninjago SenseiGarmadon

Lloyd Garmadon.

Lloyd Garmadon er søn af Garmadon. Han har det svært med forholdet til faderen, da de, på grund af at denne har været i Overlords tjeneste, har været skilt fra hinanden i mange år. Lloyd er guld-ninja og hans kræfter har tiltrukket sig Overlords opmærksomhed og gjort ham til en risiko for hele verden. Somme tider savner Lloyd at være en helt almindelig dreng og spille bold med sin far. Men det kan man ikke som guld-ninja, da kræfterne er for store og man risikere at sparke bolden gennem husmuren.

lego ninjago lloyd

Zane.

Zane er en is-ninja og en robot. Hans tegninger blev stjålet og brugt til at bygge en androidehær. Selv om han er en robot, er han gode venner med de andre ninjaer, men føler sig anderledes og lidt ensom engang imellem. Han er logisk og praktisk tænkende.

lego ninjago zane

Kai

Kai er ild-ninja. Han er det nyeste medlem af Sensei Wus ninjagruppe. Kai arbejder med at styre sit temperament og sin utålmodighed.

lego ninjago Kai

Nya

Nya er Kais søster. Nya havde det svært på ninjaholdet og er ikke trænet i spinjitzu. Men for at komme med, forklædte hun sig som Samurai X for at bevise, at hun var lige så dygtig en ninja som hendes bror og de andre. Hun er et værdifuldt medlem af ninjaholdet og tager tit føringen i en krisesituation.

lego n injago nya

Jay

Jay er lyn-ninja. Han er en dygtig opfinder og elsker alle den moderne verdens teknologiske vidundere. Desværre eksploderer de oftest, når han prøver at skille dem ad. Han har en fjollet humor og er vildt forelsket i Nya. Intet kan få ham ned med nakken, men han kan til tider drive sine kammerater til vanvid.

lego ninjago jay

Cyrus Borg

Cyrus Borg er en dygtig opfinder. Han genopbyggede den ødelagte Ninjago City under navnet New Ninjago City og indførte en masse højteknologiske opgraderinger. Cyrus Borg er succesfuld, men når han laver en fejl, er den som regel stor (man kan nævne den atomdrevne tandbørste, den elektriske bademåtte og mange flere).

lego ninjago cyrus borg

P.I.X.A.L.

P.I.X.A.L. står for Primær Interaktiv X-tern Assisterende Livsform og er Cyrus Borgs androideassistent. P.I.X.A.L. er den sekstende model af sig selv. Alle de forudgående modeller gik i stykker. De havde en defekt termisk spole og en KIFU (Kunstig Intelligens Følelses-Undertrykker) der var defekt. Det er lykkedes for Cyrus at reparere P.I.X.A.L.s termiske spole men han har stadig problemer med at fikse KIFUen. P.I.X.A.L. er kold, mekanisk og helt uden følelser.

lego ninjago pixal

Cole

Cole er jord-ninja. Han er en god planlægger, prøver altid at bevare jordforbindelsen (også når han laver Spinjitzu), er disciplineret og meget ansvarsbevidst. Kai plejer at drille ham med, at han er den eneste af dem, der har en bog med i kamp for ikke at komme til at kede sig.

lego ninjago cole

General Cryptor.

General Cryptor er robotlederen af nindroidehæren og Digital Overlords højre hånd. Han taler meget og elsker at drille og fornærme sine fjender i kamp. General Cryptors følelseskredsløb er mere avanceret end nindroiderne og han har et hidsigt temperament.

lego ninjago general

 

Nindroider

Nindroider er højteknologiske kampmaskiner, der tjener den onde Digital Overlord og er bygget ud fra Zanes tegninger. De er næste generation krigere og er stærkere, hurtigere og smidigere end Zane. De kan gøre sig usynlige, er fuldstændig følelsesløse og fokuserer kun på deres mission.

lego ninjago kriger

Mindroiden

Mindroiden er general Cryptors udgave af en nindroide. Mindroiden er lille og meget nærtagende, når det gælder hans udseende. Han er til trods for sin størrelse temmelig farlig og skal ikke undervurderes.

lego ninjago mindroiden

Mindroiden

Mindroiden er general Cryptors udgave af en nindroide. Mindroiden er lille og meget nærtagende, når det gælder hans udseende. Han er til trods for sin størrelse temmelig farlig og skal ikke undervurderes.

 

 

Legetøj, tøj, film og spil i serien kan købes gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Billeder: Copyright The Lego Group

LEGO, LEGO logoet, minifiguren, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS og MIXELS er LEGO Gruppens varemærker.

©2015 The LEGO Group. Alle rettigheder forbeholdes. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du samtidig betingelserne for brug.

TM & © DC Comics. (s15)

TM & © 2015 Marvel & Subs.

STAR WARS™ and all characters, names and related indicia are © 2015 Lucasfilm Ltd. & TM. All rights reserved.

Cars™ © 2015 Disney Enterprises, Inc. and Pixar Animation Studios. Hudson Hornet is a trademark of Chrysler LLC. Mack is a registered trademark of Mack Trucks, Inc. Mercury is a registered trademark of Ford Motor Company.

™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s15)

© 2015 New Line Productions, Inc. All rights reserved. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring and the names of the characters, items, events and places therein are trademarks of The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises under license to New Line Productions, Inc.

© Warner Bros. Entertainment Inc. All rights reserved. THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY and the names of the characters, items, events and places therein are trademarks of The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises under license to New Line Productions, Inc.

© 2015 Viacom Overseas Holdings C.V. All Rights Reserved. TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom Overseas Holdings C.V

LEGO BATMAN 2: DC SUPER HEROES software © 2015 TT Games Publishing Ltd. Produced by TT Games under license from the LEGO Group.

Batman and all related characters, and elements are trademarks of and © DC Comics. © 2015. All Rights Reserved. WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s14)

© 2015 Disney Enterprises, Inc.

BATMAN: TM & © DC Comics. © Warner Bros. Entertainment Inc. (s15)

THE LEGO MOVIE © The LEGO Group & Warner Bros Entertainment Inc.

© 2015 Notch Developments AB. MINECRAFT is a trademark of Notch Developments AB. MOJANG is a trademark of Mojang AB.

THE SIMPSONS TM & © 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

Produced under license of Ferrari Brand S.p.A. The name FERRARI, the PRANCING HORSE device, all associated logos and distinctive designs are property of Ferrari S.p.A. The body designs of the Ferrari cars are protected as Ferrari S.p.A. property under design, trademark and trade dress regulations.

The McLaren name and logo are registered trademarks of McLaren Group Limited.

Under license of Porsche AG.

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690746