Lego Lord of the Rings

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

Lego Lord of the Rings

Lego Lord of the rings 

 

Legetøj, tøj, film og spil i serien kan købes gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Figurer:

Gandalf den Grå

Man mener, at Gandalf den Grå er en ældste og klogeste troldmand i Midgård. Hans fyrværkeri er også ret fantastisk. Men der skal mere end fyrværkeri til, hvis broderskabet skal overkomme de trusler og farer, som de møder på deres vej. Gandalf har kæmpet mod de onde kræfter i meget lang tid. Hans mest trofaste magiske våben er hans stav. Den kan bruges til at forhekse folk, og så er det en fremragende vandrestav. Han har ansvaret for at lede brodeskabet og hjælpe dem med at finde vej gennem bjerge, miner og myriader af fjender ..... og hvis du er i tvivl, skal du altid følge din næse. 

lego 40

Frodo Baggins (Frodo Sækker).

Som de fleste Hobbitter bliver Frodo Sækker fra Sækkedyb ikke så nemt påvirket af magi - hverken den gode eller onde slags. Frodo melder sig frivilligt til at bære herskerringen til Mordor og kaste den i Dommedagsbjergets flammer, hvor dens magt vil blive tilintetgjort for evigt. Han får hurtigt ringens forfærdentlige kræfter at føle, og alle de mørke væsner, der jager ham, vil gøre alt for selv at få fat på herskerringen og indhylle Midgård i evigt mørke. Det er meget hårdt for så lille en person at bære sådan en tung byrde. Frodo får brug for al den hjælp, han kan få fra sine venner i broderskabet. Han må samle alt sit mod og får brug for sin udholdenhed, godhed og styrke på rejsen, for selv den mindste person kan ændre på fremtiden.

lego 30

Samvis Gammegod

Samvis Gammegod bliver kun kaldt ved sit fulde navn, når han har lavet ulykker. Alle hans venner kalder ham Sam. Han og Frodo er bedste venner. Sam er gartner, og han elsker poesi og sin stegepange. Han har sin stegepande med overalt. Den er helt nødvendig, når han skal tilberede andet-morgenmåltidet og kæmpe mod bjergtrolde og orker. Ingen kunne ønske sig en mere loyal og tapper ven. Intet kan lægge en dæmper på hans gode humør, måske med undtagelse af regnskyer. Han ville give sit liv for Frodo og for alle Midgårds indbyggere. Onde kræfter sætter hans loyalitet over for Frodo på prøve, men - som Sam selv siger - "der er noget godt i denne verden, og det er værd at kæmpe for".

lego 56 

Merry

Merry er en forkortelse af Meriadoc Brændebuk. Han er en hobbit og en af Frodos gode venner. Han falder bogstavelig talt over broderskabet ved et uheld, da han er i færd med at stjæle grøntsager fra en landmand i Herredet. Men hvad skal man ellers gøre, når man er en sulten hobbit? Merry er en klog hobbit. Udover mad interesserer han sig for bøger og kort, hvilket er meget belejliget, da broderskabets medlemmer skal forberede sig på deres rejse. Men Merry er ikke kun en bogorm. Og han vil snart opdage helt præcist, hvor stor en forskel en lille hobbit kan gøre.

lego 67 

Pippin

Peregrin Toker, eller Pippin, er den yngste af hobbitterne. Han og Merry er bedste venner. Pippin er som regel en meget glad halvlang (som hobbitterne også kaldes), der altid er klar til at forsvare sine venner og blive dagens helt på denne mission/opgave ..... ting, de nu skal ud på. Som regel uden at tænke over tingene først. Det kan nogle gange give bagslag og give broderskabet flere problemer, men hans hjerte er på det rigtige sted. Måltiderne er hans absolutte yndlingstidspunkter på dagen, og eftersom hobbitter spiser både morgenmad, andet morgenmåltid, ellevemåltid, frokost, eftermiddagste, middag, aftensmad og nogle gange også et midnatsmåltid bestående af bacon og tomater, kunne det være en forklaring på, hvorfor han altid er glad. Hans nysgerrighed og ubekymrede væsen kommer på en prøve, han aldrig havde forestillet sig, på denne rejse. Hans oplevelser kommer til at ændre ham for altid.

lego 69 

Gimli

Gimli har øjne som en høj og ører som en ræv. Næsten da. Han er meget mistroisk overfor elvere, men da broderskabet starter sin rejse mod Mordor, er Gimli trods alt klar til at kæmpe side og side med elveren, Legolas. Han er muligvis ikke så høj, som de fleste andre i broderskabet, men han er stærk som en okse og hurtigt til at svinge og kaste sine økser mod alle, der truer hans venner eller deres mission - uanset, hvor store de er. Når Gimli sætter sig noget for, skal han nok følge det helt til dørs.

lego 26 

Legolas

Legolas Greenleaf er søn af elverkongen i Dunkelskov, og hans evner med bue og pil er uden mage i hele Midgård. Han bevæger sig som et lyn - hurtigt og præcist. Han har skarpe sanser og er altid ét med naturen og alle levende væsner. Han er en elver af få ord, der udretter fantastiske ting, og han kan godt lide lidt sund konkurrence blandt venner i kamp.

lego 33 

Aragorn

Aragorn nedstammer fra menneskenes ældgamle kongeslægt, der blev brudt i tidligere tider. For at beskytte ham mod fjender, voksede Aragorn op hos elverne, og hans identitet som arving til tronen blev holdt hemmelig for ham i mange år. Hans elvernavn er Elessar. Aragorn er hobbitternes kloge, tapre og loyale beskytter og med i Ringens Broderskab. Han har kæmpet i mange slag, men tror stadig på det bedste i andre. Han er klar til at følge Frodo til den bitre ende og til Dommedagsbjergets flammer for at redde Midgård. 

lego 54 

Boromir

Boromirs liv har ikke været nemt. Hele sit liv har han kæmpet for at beskytte sit folk i et kongerige, der regeres af hans far. Han kæmper for at holde de onde kræfter i skak og beskytte kongeriget. Han bliver tiltrukket af ringens kraft og foreslår, at man bruger den mod Mordor. Men han bliver nedstemt og indvilliger i at blive en del af Ringens Broderskab og bringe ringen til Dommedagsbjerget, hvor den skal detrueres for altid. Han er meget dygtig med et sværd og lærer hobbitterne, hvordan de skal forsvare sig selv i kamp. Han er dog splittet mellem ønsket om at beskytte Frodo og hjælpe ham med at destruere ringen og ønsket om at få den magt, som ringen ville give hans kongerige, hvis han tog den med hjem. Til sidst bliver han nødt til at vælge side, og det koster ham dyrt.

 lego 32

Gollum

Gollum var engang ligesom hobbitterne og blev kaldt Sméagol. Ringen kom til ham på hans fødselsdag for mange år siden, og han blev besat af den. Den pris, han måtte betale for at besidde den, var stor. Ringen har godt nok holdt ham i live i mere end 500 år, men den har forgiftet hans sind og gjort ham til det væsen, han er nu. Han har næsten glemt alt om det enkle og lykkelige liv, han engang levede. Han har næstgen glemt sit eget navn og har levet i hulerne under Tågebjergene i mange år. Men hans længsel og dragen mod ringen hører aldrig op.

lego 17 

Gandalf den Hvide

Gandalf den Grå styrtede i afgrundens flammer sammen med den grufulde Balrog (en dæmon) under Morias sale. De kæmpede mod hinanden og i sidste ende besejrede Gandalf dæmonen. Han gled ud af sind og tid og vendte tilbage som Gandalf den Hvide for at udslette ondskaben og genoprette freden i Midgård.

lego 57 

Saruman

Saruman var den ældste og klogeste af troldmændene i Midgård, men han har ladet sig påvirke af den onde fyrst Sauron. Han forrådte Gandalf til fordel for sin nye herre og fremavlede en hær af uruk-hai krigere for at erobre og herske over Midgård.

 lego 38

Lord Elrond

Fyrst Elrond er en af de ældste og klogeste elvere i Midgård. Han kæmpede side og side med menneskene på Dommedagsbjerget, da den onde fyrst Sauron blev besejret i en tidligere krig. Han var vidne til, hvordan menneskenes konge blev korrumperet og forrådt af Herskerringen. Nu er tiden atter kommet til at besejre ondskaben og forene alle Midgårds folk til kamp.

lego 47 

Arven

Arven er fyrst Elronds smukke og kloge datter. Hun er splittet mellem sin skæbne, at forlade Midgård med sin far og sit folk for at leve det udødelige liv, hun blev skænket ved sin fødsel, eller at følge sit hjerte og blive sammen med Aragorn, hendes livs kærlighed. Hun holder aldrig op med at tro på, at der er håb, og hendes barmhjertighed, kærlighed og indre styrke er en stor støtte for alle i kampen mod det onde.

lego 72 

Rohan kriger

Rohans ryttere holder godt øje med deres jord og vil hurtigt tage kampen op mod enhver, der tør betræde deres enemærker uden en invitation. Rohans indbyggere er sletteboere, og mange kender dem som Rohirrim. Indbyggerne i Rphan avler og handler med heste, og Rohans ryttere tilbringer næsten hele deres liv på hesteryg. De er altid på farten, og de inspicerer og beskytter deres jorder.

 lego 55

Saurons mund

Saurons Mund er en ond troldmand, som leder Saurons hær ved Den sorte port. Han er en mægtig modstander, men har ingen minder om sit liv eller navn, før han steg i graderne under Sauron. Hans ansigt er frygtelig misdannet bag den sorte hjelm, og det eneste synlige er hans groteske og grusomme grin, når han taler.

lego 68 

Ringånder

Ringånder, bedre kendt som Nazgül, er mørke skygger - hverken levende eller døde. Ringånderne var en gang store menneskekonger, der hver fik én af de ni ringe, der blev smedet af dværgene i tidernes morgen. De blev fordærvet af magten og Herskerringen, deres kroppe er skrumpet ind til brudte skygger, og deres tanker og sjæle er blevet ødelagt af deres konstante behov for at følge Herskerringen. De har mest magt i mørke. Dagslys hæmmer dem, da de ikke kan se så godt. 

 lego 41 

Mordors orker

Sauron samler en kæmpe hær bestående af mange grusomme racer i landet Mordor. Mordors orker har formeret sig i det dystre lands mørke dyb, og nu kravler de frem for at gribe til våben og kæmpe i Saurons navn. De er skabt til at ødelægge alt, de møder på deres vej.

lego 25 

Orkgrubemesteren

Orkgrubemesteren står for at fremavle og forbedre Sarumans hær af uruk-hai'er.

lego 53 

Morias orker

Orkerne fra Tågebjergene er en grusom og ækel race, der har invaderet Moria, dværgenes rige. De er Saurons soldater og dygtige til at håndtere våben. De bliver påmærksomme på Ringens Broderskabs tilstedeværelse i Moria, da Pippin ved et uheld vælter en spand ned i en forladt brønd. Dagslys blænder dem, da de er vant til mørket i de underjordiske huler. 

 lego 43

Huletrold

Et enormt, brutalt og naivt væsen, der lever i Morias miner. Huletrolden er 2-3 gange højere end et menneske og overraskende hurtig for en væsen af den størrelse. Den holder sig isoleret fra resten af verden og kommer sig i det konstante mørke i Morias miner. Den ser meget dårligt, så den bruger sin lugtesans til at finde vej i mørket. Den kender ikke forskal på godt og ondt, så den angriber alt og alle i nærheden. Og den kan ikke besejres med en stegepande.

lego 19 

Uruk-Hai

Uruk-Hai'erne er en race fintunede og onde orker, der er skabt i Sarumans "orkfabrik". De er hurtigere end normale orker og har det fint i dagslys. Uruk Hai hæren er en mægtig kraft, der ødelægger alt på sin vej og ikke standser for nogen eller noget.

lego 61 

Berserker Uruk-Hai

Berserker Uruk Hai'erne er kæmpemæssige bæster, meget større end andre Uruk Hai'er, og de føler ingen smerte. De har kun brug for ganske lidt panser i kamp, de er skabt til at kæmpe og ikke til at tænke, og de er næsten umulige at besejre.

 lego 31

Eomer

Eómer er kong Théodens nevø og arving til Rohans trone. Han bliver landsforvist og må leve i eksil, da han prøver at redde kongen fra de mørke kræfter, der har formørket dennes sind og efterladt indbyggerne i Rohan fortvivlede over landets forfald. Han følges af en loyal gruppe ryttere, og selvom det virker, som om alt håb er ude for Rohan, forbliver han tro mod sin mission, der går ud på at beskytte familien og redde sin onkel og Rohans indbyggere.

 lego 65

Kong Theoden

Kong Théoden af Rohan er blevet forgiftet af onde kræfter, og han er nu blot en skygge af den konge, som han var engang. Hans vilje er svag, og han er tæt på at overgive sig til de mørke kræfter, der truer med at ødelægge de sørgelige rester af hans forfaldne kongen. Selv ikke hans kærlige og loyale nevø, Eómer kan redde ham fra den håbløshed, der har grebet ham. Så snart Gandalf har sørget for, at han får sit gode helbred og sit livsmod tilbage, forviser kongen Grima Slangetunge, som har udnyttet kongen, fra slottet og leder nu igen sit folk med visdom og mod.

 lego 48

Grima Slangetunge

Grima Slangetunge var tidligere rådgiver for kong Théoden. Siden blev han spion for Saruman, men ingen ved hvordan eller hvorfor. I årevis sørgede han for, at kong Théoden langsomt blev svækket af Sarumans onde magi, hvilket delte Rohan, så Saruman kunne udbrede sin ondskab og overtage kongeriget. Da Grima blev opdaget, mislykkedes han opgave, og han flygtede til Saruman for at tjene ham fuldt og helt. 

lego 27 

Haldir

Haldir er en hæderlig skovelver. Som Legolas bryder han sig ikke om dværge, og han har ikke haft noget med dem at gøre siden de mørke tider. Da Ringens broderskab kommer ind i Elverhedens hjerte på jorden, vil Haldir ikke lade dem passere. Ringen bringer for meget ondskab med sig, og han stoler ikke på Gimli. Aragorn overtaler ham til at lade fortiden ligge for at redde Midgård. Haldir og hans folk indvilliger i at hjælpe broderskabet videre på deres rejse og kæmper senere med dem i det store slag ved Helms Kløft, hvor Rohans befolkning søger hen, da de bliver angrebet af Uruk Hai hæren.

 lego 49

Lurtz

Kommandør i Uruk Hai hæren og den mægtigste af alle Uruk Hai'er. Lurtz var den første Uruk Hai, som blev skabt af Saruman. Han er ikke bare stærkere end elle de andre Uruk Hai'er, men også klogere. Og det er altid en farlig kombination. Han føler ingen smerte, kun raseri.

 lego 62

De store ørne

De store ørne våger tavst over Midgård, men viser sig kun, når det ser allermørkest ud. Da Nazgul-ånderne angriber heltene i det store slag ved Den sorte port, kommer de store ørne til undsætning lige i sidste øjeblik, redder Frodo og Sam og overværer den onde Saurons endeligt.

lego 70 

De udødes konge

De udødes konge leder en hær af udøde soldater. De er forbandet til aldrig af finde hvile, før de holder den ed, de har aflagt til Gondor. Da Aragorn tilbyder de udøde at frigøre dem fra deres forbandelse, indvilliger kongen i at lede sin hær i det sidste slag om Gondor og Midgård og genvinde deres tabte ære.

lego 52 

Udød soldat

De udøde soldater er en hær af spøgelser, der er forbandet til evig hvileløshed, fordi de engang brød deres løfte til Gondor. 

lego 44 

Pirat fra Umbar

Piraterne fra Umbar er en bande af brutale pirater, der er blevet beordret af Sauron til at angribe Gondor med deres grygtindgydende flåde af slagskibe. Da de lægger til, finder de kun Aragorn, Gimli og Legolas på kajen. Det er næsten for nemt, tænker piraterne. Men de opdager hurtigt, at de tre helte i Gondor har et uventet følge: En hel hær af den anden verden.

lego 58

 

Du kan læse mere om historien om Ringenes Herre her Ringenes Herre

 

Billeder: Copyright The Lego Group

  

Lego, the Lego logo, Duplo, Bionicle, Mindstorms, the Belville, Knight's kingdom and Exo-Force logos, the Brick and Knob configurations and the Minifigure are trademarks of the Lego Group.
© 2012 New Line Productions, Inc. All rights reserved. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The Lord of the Rings: The Two Towers, The Lord of the Rings: The Return of the King and the names of the characters,  items, events and places threrein are trademarks of The Saul Zaentz Compagny d/b/a Middle-Earth Enterprises under license to New Line Productions, Inc.

LEGO, LEGO logoet, minifiguren, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS og MIXELS er LEGO Gruppens varemærker.

©2015 The LEGO Group. Alle rettigheder forbeholdes. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du samtidig betingelserne for brug.

TM & © DC Comics. (s15)

TM & © 2015 Marvel & Subs.

STAR WARS™ and all characters, names and related indicia are © 2015 Lucasfilm Ltd. & TM. All rights reserved.

Cars™ © 2015 Disney Enterprises, Inc. and Pixar Animation Studios. Hudson Hornet is a trademark of Chrysler LLC. Mack is a registered trademark of Mack Trucks, Inc. Mercury is a registered trademark of Ford Motor Company.

™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s15)

© 2015 New Line Productions, Inc. All rights reserved. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring and the names of the characters, items, events and places therein are trademarks of The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises under license to New Line Productions, Inc.

© Warner Bros. Entertainment Inc. All rights reserved. THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY and the names of the characters, items, events and places therein are trademarks of The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises under license to New Line Productions, Inc.

© 2015 Viacom Overseas Holdings C.V. All Rights Reserved. TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom Overseas Holdings C.V

LEGO BATMAN 2: DC SUPER HEROES software © 2015 TT Games Publishing Ltd. Produced by TT Games under license from the LEGO Group.

Batman and all related characters, and elements are trademarks of and © DC Comics. © 2015. All Rights Reserved. WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s14)

© 2015 Disney Enterprises, Inc.

BATMAN: TM & © DC Comics. © Warner Bros. Entertainment Inc. (s15)

THE LEGO MOVIE © The LEGO Group & Warner Bros Entertainment Inc.

© 2015 Notch Developments AB. MINECRAFT is a trademark of Notch Developments AB. MOJANG is a trademark of Mojang AB.

THE SIMPSONS TM & © 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

Produced under license of Ferrari Brand S.p.A. The name FERRARI, the PRANCING HORSE device, all associated logos and distinctive designs are property of Ferrari S.p.A. The body designs of the Ferrari cars are protected as Ferrari S.p.A. property under design, trademark and trade dress regulations.

The McLaren name and logo are registered trademarks of McLaren Group Limited.

Under license of Porsche AG.

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1627
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3402
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1919
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3969

Antal Besøgende

2639811