Lego Heroica

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

Lego Heroica

Lego Heroica er et spil for børn i aldersgruppen 8 år og derover. Legetøj, tøj, film og spil i serien kan købes gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

 heroica

Historie:

Heroica™ verdenen var et fredfyldt sted med en overflod af kultur og skønhed. Men den blev invaderet af monstre og plaget af uro, og denne verdens eksistens hænger nu i en tynd tråd.

HEROICA-HEROES 

Helte:

Prinsen: Er stadig ung, uerfaren og uskyldig. Hans royale opvækst har ikke ligefrem forberedt ham på eventyrernes hårde liv, men mange års fægteøvelser ved hoffet har gjort ham til en habil sværdfægter. Rejsen for at redde hans far og kampen mod onde fjender vil gøre ham til en fantastisk hersker i fremtiden.

 

Vismanden: Har i mange år været kongen trofaste rådgiver og mentor, og selvom han er ældgammel, er han stærk som en okse. Efter kongen er blevet taget til fange, har vismanden overtaget rollen som prinsens mentor og beskytter. Hans magiske evner og visdom gør ham uundværlig på alle slags eventyr. 

 

Barbar: Er opvokset i de barske, nordlige bjerge i Barresh, og han er lige så stærk og bidsk, som han er vil. Mens han rejste rundt i verden, hørte han, at monstre havde indtaget hans hjemegn. Nu har han lovet af befri sit folk, og han er begyndt at rekruttere andre helte, der skal hjælpe med missionen.

 

Troldmand: Gennem mange års ensomhed fordybet i omfattende studier i mystiske byer, har troldmanden udviklet nogle overnaturlige magiske evner. Han kan udtrække rå energi fra æteren og kaste ildkugler mod sine fjender. Han bruger sin viden om de gamle legender til at komme til bunds i mysteriet om invasionen og finde de magtfulde relikvier.

 

Druide: Efter han har opholdt sig i de ældgamle skove hele sit liv, har druiden lært alt om naturen og han er ekspert i healing. Han kan heale sig selv og komme sig efter alle typer skader. Druiden ved, at denne invasion af monstre er unaturlig, og han ser det som sin pligt at genoprette den rigtige balance i verden.

 

Vagabond: Blev født i de travle gader nær Drandoras havn. Han tilbragte sin ungdom som hjemløs og måtte stjæle for at overleve. Nu er han noget af en ekspert som tyv, og kan stjæle guld fra næsten hvem som helst. Vagabonden ser monstrenes invasion som en mulighed for endelig at kunne bruge sine evner til noget godt og måske blive lidt rigere som ekstragevinst. 

 

Bueskytte: Blev født med en bue i hånden, og under hele sin opvækst gik han på jagt i Ennons skove. Nu er han mesterskytte, og ingen i hele landet kan måle sig med ham. Med sin trofaste bue strejfer Bueskytten om i landet på udkig efter eventyr, og det vil blive hans livs udfordring at hjælpe med at befri landet for monstrene.

 

Ridder: En stolt og dekoreret kriger i Ennons hær. Han kan overmande og overliste selv den mest durkdrevne fjende. Ridderen var udstationeret langt fra borgen Fortaan, da invasionen skete, så han kunne ikke hjælpe med at afværge monstrenes angreb. Nu er han tilbage for at gøre sin pligt og beskytte riget.

heroica monsters 

Monstre: 

Zombier: Er klodsede monstre, der strejfer formålsløst rundt i de omfattende karakomber under Ilrion. Eftersom de er ret dumme, er zombier de perfekte håndlangere for et geni som vampyrfyrsten. De føler ingen smerte, så zombierne er barske krigere, der slår hårdt til og aldrig viger tilbage. 

 

Vampyrfyrsten: Langt nede under bjerget, skjult i Ilrions katakomber, sidder den frygtede vampyrfyrste på sin overdådoge trone. Han holder kongen af Ennon fanget i sit underjordiske fængsel. Rygtet siger, at vampyrfyrsten lynhurtigt kan forsvinde i en sky af røg - hvorefter han kan dukke op igen ud af den blå luft og lave et overraskelsesangreb. Legenderne fortæller også om en gigantisk flagermusformet skygge, der er blevet set passere gennem Ilrion på klare, måneskinsoplyste nætter.

 

Vampyrflagermus: Disse vampyrflagermus kommer pludselig flyvende ud af de kister, hvor de sover, og angiber intetanende helte, der tilfældigvis kommer forbi. Modsat flagermusene i Nathuz, er disse flagermus små, hurtige og svære at ramme. De kan også finde på at spille døde, for derefter at rejse sig igen for at angribe et andet offer, så vær på vagt, og tag det aldrig for givet, at vejen frem er uden farer.

 

Gnomkongen: Hersker over alle gnomerne. Han kom til magten, fordi han var den mest ondskabsfulde og barske af dem alle. Gnomkongen hersker nu med jernhånd over riget Ennon fra borgen Fortaan, efter han har udslettet alle dem, der turde tage kampen op mod ham.

 

Gnomgeneralen: Er gnomkongens mest barske kriger. Han har fået sin rang ved at bruge rå magt. Lige meget hvor gnomgeneralen leder sine styrker hen, er de sikre på at sejre. Hans nyeste mission er at vogte over den sårbare Draidabugt for at forhindre forsyninger i at nå frem og stoppe ethvert forsøg på at befri havnen.

 

Gnomvagt: Gnomvagterne er håndplukket af gnomkongen og fungerer som specialstyrker. Deres job er ikke kun at beskytte skatte og sikre vigtige områder på slagmarken, men de er også gnomkongens personlige livvagter. Gnomvagterne har vist deres værd i kamp, og de er hårde modstandere.

 

Gnomkriger: De er ondskabsfulde og udspekulerede og de udgør størstedelen af gnomhæren. Selvom de ikke er så stærke, er der mange af dem. Når du ser en kriger, kan du være sikker på, at der er flere lige i nærheden, der venter på at lokke et intetanende offer i baghold. De er dog nogle kujoner, og foretrækker at angribe, når de er i overtal.

 

Mørkets druide: Er en ond udøver af magi. Han bruger ruinerne i Waldurkskoven som sit tilflugtssted og spøger i de tilstødende landsbyer. Hans kendskab til mørk magi er meget omfattende, og kun den mest tapre helt har en chance for at besejre ham.

 

Varulve: Mørkets druide fremmanede de frygtindgydende varulve, og de er fuldstændig underlagt hans vilje. De fungerer som livvagter og vil forsvare deres herre til den bitre ende. Deres kløer og skarpe tænder kan nemt skære gennem panser, og den mindste provokation får varulvene til at angribe. 

 

Golemmernes Herre: Han blev skabt med ældgammel magi for længe siden, og han får sin styrke fra den levende juvel, der sidder i hans bryst. Nu hjemsøger han de mørke grotter i Nathuz for at gennemføre sine onde planer. Han er mange gange stærkere end et almindeligt, dødeligt menneske, og et slag fra ham er nok til at slå selv den mægtigste helt til jorden.

 

Golemvagt: Golemvagterne er de hidkaldte, lydige tjenere af golemmernes herre. De afspejler deres herres styrke, så golemvagterne er udfordrende fjender. Der er stadig kun få af dem, men der bliver hele tiden flere i takt med at golemmernes herre fortsætter med at opbygge sin hær.

 

Flagermus: Legender og historier fortæller om enorme flagermus, der lever dybt inde i grotterne i Nathuz, men før monstrenes invasion var der aldrig nogen, der havde set disse bæster. Med golemmernes ankomst er flagermusene begyndt at vælte ud af grotterne om natten for at plage den tilstødende egn. Modsat normale, ufarlige flagermus er disse gigantiske flagermus ikke særligt fredelige. 

 

Edderkopper: De gigantiske edderkopper i Waldurkskoven har altid været skræmmende at se på, men de havde aldrig før været et problem for rejsende og landsbyboerne. Efter monstrene har oversvømmet landet, er edderkopperne blevet aggressive, og nu er de en farlig trussel mod alle, der vover sig ind i skoven.

heroica 2

 

Billeder: Copyright The Lego Group

LEGO, LEGO logoet, minifiguren, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS og MIXELS er LEGO Gruppens varemærker.

©2015 The LEGO Group. Alle rettigheder forbeholdes. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du samtidig betingelserne for brug.

TM & © DC Comics. (s15)

TM & © 2015 Marvel & Subs.

STAR WARS™ and all characters, names and related indicia are © 2015 Lucasfilm Ltd. & TM. All rights reserved.

Cars™ © 2015 Disney Enterprises, Inc. and Pixar Animation Studios. Hudson Hornet is a trademark of Chrysler LLC. Mack is a registered trademark of Mack Trucks, Inc. Mercury is a registered trademark of Ford Motor Company.

™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s15)

© 2015 New Line Productions, Inc. All rights reserved. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring and the names of the characters, items, events and places therein are trademarks of The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises under license to New Line Productions, Inc.

© Warner Bros. Entertainment Inc. All rights reserved. THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY and the names of the characters, items, events and places therein are trademarks of The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises under license to New Line Productions, Inc.

© 2015 Viacom Overseas Holdings C.V. All Rights Reserved. TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom Overseas Holdings C.V

LEGO BATMAN 2: DC SUPER HEROES software © 2015 TT Games Publishing Ltd. Produced by TT Games under license from the LEGO Group.

Batman and all related characters, and elements are trademarks of and © DC Comics. © 2015. All Rights Reserved. WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s14)

© 2015 Disney Enterprises, Inc.

BATMAN: TM & © DC Comics. © Warner Bros. Entertainment Inc. (s15)

THE LEGO MOVIE © The LEGO Group & Warner Bros Entertainment Inc.

© 2015 Notch Developments AB. MINECRAFT is a trademark of Notch Developments AB. MOJANG is a trademark of Mojang AB.

THE SIMPSONS TM & © 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

Produced under license of Ferrari Brand S.p.A. The name FERRARI, the PRANCING HORSE device, all associated logos and distinctive designs are property of Ferrari S.p.A. The body designs of the Ferrari cars are protected as Ferrari S.p.A. property under design, trademark and trade dress regulations.

The McLaren name and logo are registered trademarks of McLaren Group Limited.

 

Under license of Porsche AG.

 

 

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690720