Krystalkraniets kongerige

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Krystalkraniets kongerige

Resume:

Vi skriver nu 1957 og den kolde krig raser. Indiana og en af hans gamle kolleger er blevet taget til fange af russerne. De er på jagt efter en mystisk genstand, der år tidligere er styrtet ned i Rosswell. Det viser sig, at Indiana's kollega har forrådt sit land og nu arbejder sammen med russerne. Det lykkedes Indiana at flygte, men russerne undslipper med den mystiske genstand.

Indiana opsøges af den unge Mutt, der leder efter sin forsvundne mor og en gammel ven og kollega til Indiana, der også er forsvundet. Den gamle ven og kollega, Oxley, var i besiddelse af et krystalkranie, da han forsvandt. 

Nu begiver Indiana og Mutt sig ud i søgen efter Oxley, Mutt's mor og krystalkraniet tæt forfulgt af russerne, der også er ude efter kraniet. Det lykkedes dem at finde kraniet, men de overmandes af russerne og tages til fange. I fangelejren møder de Oxley, der har mistet forstanden, og Mutt's mor, der viser sig at være Indiana's gamle kæreste, Marion Ravenwood. Russerne afhører Indiana og vil have ham til at finde den legendariske by, Akator. Legenden fortæller, at der i Akator er flere krystalkranier og samler man dem alle på et sted, vil de afsløre hvordan man kan styre sine fjender via tankens kraft. Russerne er ude efter denne viden.

indy 2

Det lykkedes for Indiana, Mutt, Oxley og Marion at flygte fra russerne med krystalkraniet. Under den dramatiske flugt fortæller Marion Indiana, at Mutt er hans søn.

De når frem til Akator, men russerne er lige i hælene på dem. Inden de når at overdrage krystalkraniet til byen, overmandes de af russerne. Russernes leder sætter kraniet på plads og beder nu om at få hemmeligheden om kraniets kraft. Kraften overmander og tilintetgører hende og sætter en kædereaktion igang. Hele den gamle by er et stort rumskib, der indtil nu kun har ventet på at få det sidste kranie tilbage.

Indiana, Marion, Mutt og Oxley slipper ud i sidste øjeblik og ser hele rumskibet flyve bort.

Tilbage i Amerika bliver Indiana og Marion gift.

 

indy 4

 

Filmen er udkommet på dvd og blu ray. Køb den gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

 

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690587