Ice Age

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

Ice Age

Ice Age er en serie på 4 tegnefilm, hvor den første udkom i 2002 og blev en stor succes. Alle fire film er udkommet på dvd og blu ray. 

ice age 1

 

 Ice Age:

Historien foregår for ca. 20.000 år siden. Dengang så Jorden meget anderledes ud end den gør i dag. Der var mange farer og en ny istid var på vej. Dyrene er på vej sydpå - alle undtagen mammutten Manse. Manse er en enspænder, der meget mod sin vilje får følgeskab af dovendyret, Sid. De to støder ved et tilfælde på et menneskespædbarn og de beslutter sig for, at bringe ham tilbage til hans familie. Sabeltigeren Diego er også på jagt efter menneskebarnet til sin stammes øverste leder. For at få en chance for at stjæle babyen, lader han som om, han er en ensom tiger og slår sig sammen med de to andre. Det bliver en lang og farefuld tur, hvor resten af sabeltigerflokken hele tiden er lige i nærheden, klar til at angribe. Diego lokker Manse og Sid i et baghold, men fortryder og det kommer til en voldsom kamp mellem de tre venner og sabeltigerflokken. Diego vinder kampen, men bliver hårdt såret. Manse og Sid må efterlade ham, for at have en chance for at indhente menneskene, inden de mister deres spor. Det lykkedes for dem. Menneskene er meget forbavsede over, at en mammut, et dovendyr og kort efter en humpende sabeltiger har passet godt på det lille barn og nu afleverer ham sikkert til hans familie. Sammen drager de 3 venner nu mod syd, mod de andre dyr og væk fra isen.

 

ice age 2

Ice Age 2: På tynd is.

Istiden er nu ved at være forbi. Dyrene elsker den nye verden med springvand, gejsere og mudderbade. Men Manny, Sid og Diego bliver pludselig klar over, at alt de smeltevand vil på et tidspunkt oversvømme deres dal. De må advare alle de andre og samtidig finde ud af, hvordan de slipper væk fra den oversvømmelse, der er på vej. 

Den lille Scrat er stadig på jagt efter agern og må kæmpe sig vej gennem både vandmasser og mudder.

 

ice age 3

 

 Ice Age 3: Dinosaurerne kommer!

Manny og Ellie venter på, at Ellie føder deres mammutbaby. Manny er temmelig nervøs ved tanken om at bliver far, mens Ellie tager moderrollen mere roligt. Sid stjæler nogle dinosauræg og bliver pludselig "mor" til 3 raske dinosaurunger. Da ungerne ødelægger de andre dyrs børnehave og begynder at jage deres legekammerater, forlader Sid og de 3 uger gruppen og drager afsted alene.  Manny, Ellie og Diego følger efter den altid uheldige Sid. De finder en underjordisk, mystisk verden, hvor de møder andre dinosaurer og kæmper mod vilde planter. Diego spekulerer på, om han er ved at bliver for blid. Han er dog trods alt en sabeltiger. Men da Sid er i alvorlig fare, viser Diego stor styrke og mod. Vennerne møder også dinosaurjægeren, den seje, enøjede væsel Buck, der hjælper dem gennem den underjordiske dal, samtidig med at han selv er på jagt efter den dinosaur, der tog hans øje. Midt i det hele føder Ellie hendes og Manny's unge. 

Scrat er endnu engang på agernjagt, men denne gang finder han også ægte kærlighed og er lige ved at glemme alt om det perfekte agern.

 ice age 4 

Ice Age 4: På gyngende grund.

Scrat jager stadig det perfekte agern, men denne gang får hans jagt store konsekvenser for kloden, da han udløser en kontinental naturkatastrofe. Vennerne Manny, Diego og Sid kommer væk fra resten af flokken, da kontinenterne deler sig. Med Sid's stride bedstemor som en del af gruppen, prøver de at finde hjem igen, da de støder ind i en gruppen pirater, der vil gøre alt for, at forhindre dem i at komme hjem.

 

 

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4386
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2646639