Hotel Transylvania

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Hotel Transylvanien er en amerikansk computeranimeret film fra 2012, produceret af Sony Pictures Animation. Filmen er udkommet på dvd og blu ray. Køb den gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

En to'er er planlagt til at få premiere i biograferne i 2015.

 

hotel transylvania ver21

 

Resume:

Grev Dracula har gennem mange år opbygget et stort, flot hotel. Det er et fempælet hotel, kendt vidt og bredt som et sted, hvor alverdens monstre og deres familie kan hygge sig og slappe af uden at være bange for, at mennesker vil jage dem med ild og våben, sådan som det skete for Draculas elskede hustru for mere end hundrede år siden.

 

Siden hustruens død har Dracula holdt sin højtelskede datter, Mavis, lukket inde på hotellet for at beskytte hende. Men nu er det snart Mavis' 118 års fødselsdag. Den dag hvor hun officielt træder ind i de voksne vampyrers rækker.

 

I anledning af fødselsdagen har Dracula inviteret en masse af verdens mest berømte monstre og deres familier til at bo på hotellet: Frankenstein, Quasimodo, Mumien, Varulve, Den usynlige mand og mange andre.

 

Mavis største ønske er, at komme udenfor hotellets fire vægge og se verden. Og måske møde nogen på hendes egen alder. Til alle vennernes store overraskelse giver den overbeskyttende Dracula hende lov til at besøge den nærliggende landsby. Men det hele er et stort fupnummer. Landsbyen har Dracula fået bygget til lejligheden og beboerne er zombier, der er klædt ud som mennesker. Det er meningen, at de skal skræmme Mavis, så hun bliver bange og bliver på hotellet i sikkerhed for altid. Zombierne jager Mavis med ild og høje råb. Draculas plan lykkedes og en skræmt Mavis vender hjem. I sikkerhed. Men midt i det hele lykkedes det også zombierne at få sat ild til hele landsbyen, så den brænder ned. 

 

hotel-transylvania-movie-poster-28

 

Larmen og ilden får konsekvenser. Pludselig dukker en uventet og meget uvelkommen gæst op på hotellet. Den unge rejsende, Jonathan, indlogerer sig på hotellet. Han synes at alle monstrene er vildt seje. 

 

For ikke at ødelægge hotellets gode omdømme og skræmme de andre gæster, forklæder Dracula den unge mand som Frankensteins indtil nu ukendte granfætter, Johnny Stein. Jonathan/Johnny skal nu hjælpe til med festforberedelserne og det er lige noget for den festglade og noget larmende unge mand. 

 

Bedre bliver det ikke da Mavis hovedkulds forelsker sig i Jonathan, der har besøgt alle de steder i verden, som Mavis selv drømmer om at se. 

 

hotel-transylvania-wallpaper-hd-22

 

Billeder:

Copyright Sony Pictures Animation

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4391
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2647930