Det regner med frikadeller

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Det regner med frikadeller (Cloudy with a chance of meatballs) er en amerikansk børnebog af forfatterne Judi og Ron Barrett.

I 2009 udgiver Sony Pictures Amination filmen Det regner med frikadeller, der er baseret på bogen af samme navn. Fortsættelsen Det regner med frikadeller 2 kom i 2014. De er begge udkommet på dvd og blu ray. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

det regner med frikadeller 1

Resume:

Det regner med frikadeller.

Flint Lookwood er byens opfinder, men ingen tager ham rigtigt alvorligt. Da hans seneste opfindelse, en maskine der kan lave vand om til mad, ved et uheld ødelægger byens nyeste attraktion og derefter farer til vejrs som en raket, tror han, at hans opfinderkarriere er slut inden den for alvor er kommet i gang.

Men pludselig sker der noget. Det begynder at regne med cheeseburgere. Maskinen virker og hænger nu i luftrummet over byen. Folk i byen er henrykte. Borgmesteren ser fantastiske nye muligheder for byen og Flint går med på hans nye marketingsideer om at lave byen om til et gastronomisk omdrejningspunkt. Men folk bliver grådige og kræver mere og mere mad.

Maskinen går amok og skaber pludselig spaghetti-tornadoer og kødboller i gigantstørrelse.

 

det regner med frikadeller tornado

Flint og hans to venner, vejrpigen Sam Sparks og den talende abe, Steve, må nu finde en måde at stoppe maskinen på, inden den tilintetgøre byen i en madstorm. Den eneste mulighed for at redde byen fra den totale katastrofe er, hvis det kan lykkedes Flint at ødelægge sin egen maskine.

 

 DetRegnerMedFrikadeller2 large

Det regner med frikadeller 2:

Flint er nu et anerkendt geni og kommer til at arbejde for firmaet Live Corp, der ejes af hans store idol, Chester V. Live Corp har overtaget oprydningen af Synkeby, mens alle byens indbyggere bliver genhuset.

Hvad Flint ikke ved er, at maskinen stadig fungerer. Men den er løbet løbsk. Den splejser mad og dyr om til maddyr, som nu har bosat sig på øen. Flint finder ud af dette og sammen med kæresten, Sam, aben Steve og en gruppen venner drager han afsted for at stoppe maskinen en gang for alle, skarpt forfulgt af Chester V og hans folk, der har helt andre planer med maskinen.

Jagten går nu ind i den madjungle, maskinen har skabt med sirupssumpe, rejechimpanser, forårsløgsgiraffer, mælkefloder og flamangoer.

 

det regner med frikadeller 2-1 

 

Billeder: Copyright Sony Pictures Amination

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1634
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4397
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3412
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1926
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3977

Antal Besøgende

2649260