Sylvanian Families

Glæd en du kender!

Køb legetøjet i dag via vores samarbejdspartnere

 

                 redlekmer                   orangecdon                

Sylvanian Families

 

Sylvanian Families er en samling små, smukt detaljerede dyrefigurer. Hver figur tilhører en familie, som består af mor, far, søster og bror. Dertil kommer bedsteforældre og i flere tilfælde også babyer. Familierne bor i Sylvania, en landsby baseret på livet i Storbritannien i 1970’erne. Flere af familierne tilhører den økonomiske middelklasse og har egne butikker i byen eller er beskæftiget som lærere, læger og lignende.

 

 sylvanian families 1

Husene har navne som Oakwood Manor, Willow Hall og Bramble Cottage og er alle smukt udført ned til mindste detalje. Sylvanian Family husene var i starten lavet af keramik og møblerne af træ, men blev senere erstattet af plastik og metal. Hver familie har deres eget smukt designede hjem med et stort udvalg af møbler og tilbehør.

 

 sylvanian families 3

Der er utallige familier, både skovens dyr, hundefamilier, kattefamilier, dyr fra landet og mange, mange flere. Figurerne er fuldt bevægelige og alle klædt i håndsyet tøj. Figurerne har egne ansigtstræk og indenfor samme familie har de samme ansigtsudtryk. Figurernes farver afspejler det virkelige livs dyr, for eksempel er kaninfamilien brun, dalmatinerfamilien plettet og så videre. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

 

 sylvanian families 5

Sylvanian Families blev indført i 1985 i Japan af Epoch. I starten blev serien lanceret i Amerika under navnet ”Pleasant Friends of the Forest Epoch System Collection Animal Toy Sylvanian Families, men blev hurtigt ændret til det navn, vi kender det under i dag: Sylvanian Families.

 

Der er ca. 700 Sylvanian figurer og et enormt udvalg af møbler og andet tilbehør til familierne.

 

Sylvanian Families vandt Toy of the Year prisen i Storbritannien i 1987, 1988 og 1989.

 sylvanian families 4

Siden 1987 er der lavet flere tv-serier med Sylvanian Families og nogle af dem kan købes på dvd på nettet – dog ikke med dansk tale eller undertekst.

 

I 2004 åbnede Epoch en Sylvanian Families forlystelsespark i Japan – Sylvanian Gardens – med stor succes. Der finder man kopier af de kendte Sylvanian huse og bygninger i menneskestørrelse. Derudover er der et Sylvanian Families museum, hvor man kan fordybe sig i historien om Sylvanian Families gennem tiderne og parken har afholdt flere musicals og shows for publikum.

 

Mange – også voksne – samler serien på grund af det flotte design, det håndsyede tøj og de fine detaljer i alt der hører til serien.

 

 sylvanian families 2

 

Billeder: copyright Norstar A/S

Glæd en du kender!

Køb legetøjet i dag via Børnelegs samarbejdspartnere

 

                redlekmer                 orangecdon                

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4391
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2647864