Slugterra

Slugterra

 

Slugterra er en canadisk/amerikansk animeret tv-serie produceret af Nerd Corps Entertainment. Serien har været vist på Disney XD og er blevet sendt i flere lande verden over. I 2014 kom filmen Slugterra: Ghoul from beyond.

 

slugterra

Billede copyright: Nerd Corps Entertainment

 

Handlingen kort:

Da William Shane forsvinder sporløst, drager sønnen Eli på 15 år mange kilometer ned under jordens overflade til Slugterras dybe underverden. Eli vil være den største duellant nogensinde. For at overvinde de onde kræfter i Slugterra, må Eli og hans venner samle, træne og duellerer med de små slugs, der findes overalt i Slugterra. 

 

eli shane

Billede copyright: Nerd Corps Entertainment

 

Slugs

Hver slug har specielle kræfter og når de bliver skud af ved hjælp af en kraftfuld blaster, forvandler de sig til en mere kraftfuld form og bliver yderst destryktive. Slugs kan genbruges i kamp, hvis duellanten hurtigt samler dem op - ellers smutter de hjem, hvis man eller behandler dem godt hjemme. Slugs skal jævnligt have mad og babyslugs skal have særbehandling mens de vokser op. 

 

slugs

Billede copyright: Nerd Corps Entertainment

 

Ud over Eli Shane er vennerne:

Kord

Han er en huletrold og noget af et muskelbundt. Han er specialist i grej. Kord har en fantastisk slyngarm og sammen med Bludgeon (hans foretrukne rammstone-slug) er han en styrke, man altid kan regne med. Kord elsker practical jokes, som især går ud over Pronto.

 

kord

Billede copyright: Nerd Corps Entertainment

 

Muldvarpesporeren Pronto

Han er en mester i at duellerer. Muldvarper har et indbygget kompas der gør, at de kan finde vej næsten overalt. Dette er desværre steget Pronto til hovedet og han er forment adgang i flere huler. Som sporhund er Prontos retningssans direkte forfærdentlig. Til gengæld er han rimelig god til at ramme med sin blaster. 

 

pronto

Billede copyright: Nerd Corps Entertainment

 

Slugeksperten Trixie

Hun drømmer om at lave en dokumentarfilm om de slugs, hun har i sine "slugisodes". I kamp og dueller er Trixie altid på pletten med en smart strategi eller en udvej. Trixie elsker usædvanlige slugs. Hun mener at slugs har følelser, et sprog og deres egen sociale adfærd. 

 

trixie

Billede copyright: Nerd Corps Entertainment

 

Doktor Blakk

Ejeren af firmaet Blakk Industries, Doktor Blakk er både rig og ondskabsfuld, der kun ønsker at herske over hele Slugterra og ødelægge den magiske energi, der beskytter denne verden under jordoverfladen. Blakk er en mægtig duellant, men gennem den mørke ghoulingvidenskab, har han ødelagt sine slugs og gjort dem til vanskabninger. 

 

doktor blakk

Billede copyright: Nerd Corps Entertainment

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640859