Skylanders

Glæd en du kender!

Køb legetøjet i dag via vores samarbejdspartnere

 

                 redlekmer                   orangecdon                

Skylanders

Skylanders - Spyro's Adventure

Børnene kan nu samle rigtige figurer og implementere dem i computerspil via Portal of Power.skylanders 2

Børnene kan samle over 30 forskellige figurer inklusiv den ildspyende drage, Spyro. Børnene bliver selv Portalmestre og kan ved at sætte den enkelte figur på Portal of Power spille spillet Spyro's Adventure sammen med de forskellige figurer, hvor de blandt andet skal udforske mystiske, mytologiske lande, kæmpe mod uhyrer, samle guld og skatte og løse forskellige opgaver for at redde verden fra Kaos, en ond portalmester.skylanders

Figurerne kan løbende skiftes ud i spillet og hver enkelt figur husker alle de evner, spilleren opnår i spillet og hvor meget guld og lignende, der er samlet. Desuden kan barnet tage sine figurer med over til en ven/veninde og spille videre på dennes konsol. Hver enkelt figur har sin egen personlighed og egenskaber, som giver spilleren fordele og nye evner på forskellige niveauer og med forskellige fjender. 

Figurerne er inddelt i Earth, Air, Fire, Water, Life, Undead, Magic og Tech. For at udforske alle kroge af spillet kræver det dog, at man investerer i nye figurer.

Fungerer ved at man tager plastikfiguren og stiller den oven på den medfølgende portal, der er tilsluttet ens spillekonsol. Herved bliver figuren levende i spillet på skærmen. Man kan hele tiden udvikle sine figurer i spillet. De ny-erhvervede evner bliver så via portalen gemt i selve figuren. Det er muligt at tage sin figur med over til en kammerat og spille videre fra det niveau, man nu er kommet til og med de ting og evner, man har erhvervet sig i spillet. Det er underordnet hvilken udgave af spillet vennen har, figurerne fungerer på tværs af alle spilleplatforme. Man kan sammen med venner udforske den virtuelle verden eller man kan kæmpe mod hinanden.

Hver skylander har en unik kode, man kan bruge on-line. Her kan man vise sin figursamling til vennerne og spille sjove minispil.

skylanders 3

For at komme igang skal man købe en startpakke som indeholder Portal of Power, 3 figurer, 3 samlerkort, 3 koder og en plakat. Figurerne kan desuden købes enkeltvis, i en 3-pak eller en adventurepack.

For mere info se:

www.skylanders.com

 

Figurer, spil, tøj, konsoller og meget andet fra Skylanders universet kan købes gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

Glæd en du kender!

Køb legetøjet i dag via Børnelegs samarbejdspartnere

 

                redlekmer                 orangecdon                

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690746