My Little Pony

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

My Little Pony figurerne blev opfundet af Bonnie Zacherle, Steven D'Aguanno og Charles Muenchinger i 1981. Siden da er der kommet flere generationer af nye ponyer. Køb film, bøger, figurer og meget andet i My Little Pony universet gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

my little pony and friends-show 5257

 

My Little Pony har farverige maner og et helt unikt symbol (et såkaldt cutie mark) på siden af deres flanke. Der er også lavet adskillige tv-serier og kortfilm om ponyerne. My Little Pony lever i landet Equestria, der regeres af prinsesse Celestia. Ponyerne bor i Ponyville nær ved slottet, Celebrations Castle.

 

mlp old

 

Hovedfigurer i den seneste serie:

Twilight Sparkle

Enhjørning, der studerer magi og er prinsesse Celestias lærling. Twilight Sparkle har stort kendskab til magi. Er meget videbegærlig og lærer hele tiden noget nyt.

Pinkamena Diana Pie (Pinkie Pie)

Elsker at feste og har svært ved at tie stille. Er meget positiv og er lidt hyperaktiv. Smiler og griner af det, der skræmmer hende - noget hun har lært af sin bedstemor. Og hun vil gøre alt, hvad der skal til, for at få andre i bedre humør. Pinkie Pie er en Earth-pony, lyserød og hendes cutie mark er tre balloner. Hun har en babyalligator ved navn Gummy.

Applejack

Er en bondepige, der arbejder på familiens æbleplantage. Hun er vild drenget i sin opførsel. Er altid ærlig overfor alle og lyver kun når det er allerhøjst nødvendigt. Applejack er en Earth-pony, orange og hendes cutie mark er tre æbler. 

Applejack har to søskende; Lillesøster Applebloom og storebror Big Macintosch. Hun har også en hund, der hedder Winona.

Rainbow Dash

Elsker at flyve og konkurrerer og er lidt af en fartdjævel. Hun er altid på farten og temmelig drenget. Kan godt være arrogant og overlegen, men er altid loyal overfor sine venner og vil aldrig svigte dem. Hendes største drøm er at være med i The Wolderbolts, pegasusflyveeliteholdet. Rainbow Dash er en blå pegasus og hendes cutie mark er en sky med et regnbuefarvet lyn. Hun har en skildpadde ved navn Tank.

 

mlp2

 

Fluttershy

Er meget stille og genert. Hun er meget beskeden og kan snakke med dyrene i skoven. Hun er altid venlig, både overfor dyr og andre ponyer. Hun er en gul pegasus og hendes cutis mark er tre lyserøde sommerfugle. Men på trods af, at hun er en pegasus med vinger, kan hun ikke lide at flyve og holder sig helst på jorden. Hun har en meget kræsen kanin ved navn Angel.

Rarity

Er meget modebevidst og arbejder i sit eget skrædderi. Kan være snobbet og overfladisk, men har hjertet på rette sted. Er meget generøs. Hun har magiske evner, som hun bruger til at sy tøj i sit skrædderi. Hun er en hvid enhjørning og hendes cutie mark er tre blå ædelsten. Hun har en lillesøster ved navn Sweetie Bell og en hvid perserkat ved navn Opalescence. 

Spike

Er en babydrage, som Twilight Sparkle hjalp med at udklække fra sit æg. Han er Twilights hjælper og holder styr på alle hendes bøger og sørger for, at der er orden i sagerne. Spike er forelsket i Rarity, hvilket de fleste ponyer godt er klar over.

Scootaloo

Er en orange pegasus, man kan dog ikke helt flyve endnu. Til gengæld er hun meget dygtig til at køre på løbehjul. Hun er en stor fan af Rainbow Dash.

Apple Bloom 

Er en gul pony med en stor lyserød sløjfe i manen. Hun er Applejacks lillesøster.

Sweetie Ball 

Er en hvid enhjørning. Hun er Raritys lillesøster

Zecora 

Er en zebra med hanekam og mange tunge guldsmykker. Hun bor ude i skoven og er tit i gang med woodoo og andre mystiske ting.

Prinsesse Luna (Nightmare Moon)

Prinsesse Celetia's søster. Celestia styrer solen og Luna har ansvaret for månen. En nat ville hun ikke lade månen gå ned og det endte med, at hun blev forvist og indespærret i månen i 1000 år. Da hun vendte tilbage, var det som Nightmare Moon. Hun ville igen have evig nat. Men hun blev besejret og blev igen tl prinsesse Luna. Nu sørger hun for, at månen står op og går ned igen. 

 

 mlp3

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4391
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2647995