Mixels

mixels 1

Billeder:TM & © Cartoon Network

 

Mixels er en tv-serie på Cartoon Network. Mixels er nogle sjove, kreative figurer der bor sammen i stammer med tre medlemmer i hver stamme. Stammerne hedder Infernitter, Stenkvasere og Elektroider, Flekserne. De bor i en verden, hvor alt handler om at ”kombinere”. Selv mixels fra forskellige stammer kan kombineres ved hjælp af en af de mystiske kuber. Hvis to mixels rører en kube samtidig, springer den op og kombinerer de to mixels evner. I denne verden lever der også Nixels. De er farveløse figurer, der ødelægger alt på deres vej inklusiv Mixels.

Elektroiderne bor højt oppe i bjergskovene, så de er tæt på tordenskyerne og de lyn, der giver energi.

Stenkvaserne er en minestamme og bor i et net af tunneller og huler.

Infernitterne bor i magmaødemarken nær ved Jordens kerne.

Flekserne er en stamme fra det fjerne Gummiland.

Hugtænderne er stammen med den største appetit. Lever på en gård, hvor de planter alt muligt for at se, om det vokser op til noget spiseligt.

Frostnæserne lever i de krystalrige gange under frosne vulkaner.

 

 

cartoon-network mixels 

Infernitter:

Flain.

Han er kendt som den kloge og lægger altid planer. Forsøger altid at holde hovedet koldt, men det kniber lidt, da hans hoved bryder ud i flammer, når han tænker for meget.

Vulk.

Den enøjede Vulk er den stærke mand i Infernitternes stamme. Med sine brandvarme hænder kan han gøre hvilken som helst overflade rødglødende og umulig for fjender at gå over. Han er meget nyttig på grillaftener i stammen.

Zorch.

Han er den hurtigste i Inferniternes stamme og en flabet spøgefugl. Ved hjælp af jetpacken hans ryg, efterlader han Nixels stående tilbage i en sky af røg

 

Stenkvaserne

Krader.

Han temmelig kontant og temperamentsfuld. Han er superstærk og kan smadre klipper og grave dybe huller med sin barberskarpe roterende hånd.

Seismo.

Han er stille og lidt genert og kan udløse jordskælv eller stenskred med sine store fødder.

Shuff.

Han er meget venlig og hjælpsom – og temmelig klodset. Han elsker at hjælpe andre men ender som regel med ved et uheld at ødelægge tingene i stedet.

 

Elektroiderne

Teslo.

Han er en frygtløs og talentfuld bjergbestiger. Han er stammens vagtpost. Hans hale er stærkt strømførende. Han har en stor hemmelighed: Han lider af højdeskræk.

Zaptor.

Han er en adrenalin-junkie og en levende lynafleder. Han kan lagre og frigøre enorme mængder energi og blændende lys mod sine fjender – og engang imellem ved et uheld mod sine venner.

Volectro.

Han har fået et lynnedslag for meget og er hele tiden fyldt med statisk elektricitet. Han kan tiltrække hvad som helst med sit store hår.

 

Flekserne.

Kraw

Påstår, at han er den klogeste Mixel i verden og elsker at quizze om hvad som helst. Hans styrke er, at rulle sig sammen som en bold – hvorved han enten kan undgå Nixels eller smadre dem.

Terno

Han er en superelastisk, stærk og meget klog. Men selv om han med sine stærke fangarme kan klatre op ad alle vægge og angribe Nixels, er Termo meget usikker på sig selv.

Balk

Han kan med sit hammerhoved slå og kvase hvad som helst. Men desværre har al den dunken med hovedet koster ham et par hjerneceller, så han er noget glemsom og har problemer med sproget.

 

Hugtænderne

Chomly

Han spiser hvad som helst. Det har givet ham en temmelig fæl ånde, som ikke er rar i venners lag, men meget effektiv mod angribende Nixels.

Gobba

Han kan med sine superfølsomme tunge finde den lækreste føde og undgå det uspiselige. Det siges, at han kan smage følelser.

Jawg

Han er Hugtændernes leder. Han er loyal og energisk og skur ingen midler for at forsvare sin stamme. Så pas på! Kommer der ubudne gæster, tøver han ikke med at sætte tænderne i dem.

 

Frostnæserne

Slumbo

Han er den mest søvnige og dagdrømmende Frostnæse. Der skal mindst et jordskælv til at vække ham, men når han først er vågen. Er han i stand til at flytte kæmpe store ting.

Lunk

Han er ikke den mest graciøse frostnæse med sin vraltende gang, men et enkelt nys fra Lunk kan forvandle enhver Nixel til en isterning.

 

Flurr

Han er Frostnæsernes leder. Bruger det meste af tiden på at flyve rundt og udforske Frostnæsernes hjemland. Han kan nemt få øje på Nixels, selv om det er meget langt væk. Det kniber mere med de ting, der er lige foran ham.

 

Mixels findes også i en LEGO udgave. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

 

Billeder:TM & © Cartoon Network

 

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1634
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4393
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3411
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2648295