Gormiti

Glæd en du kender!

Køb legetøjet i dag via vores samarbejdspartnere

 

                 redlekmer                   orangecdon                

Gormiti

Historien:

Engang var den storslåede ø, Gorm, beboet af et fredeligt, naturelskende folk. De levede i fred og fordragelighed under vejledning af Den gamle vismand, som vogtede over hemmeligheder og magi. De boede for foden af den sovende vulkan, Ildbjerget.

Men en dag var freden forbi. Ildbjerget gik i udbrud og begravede hele øen i lave og aske. Ud af askan opstod mærkelige væsner. Disse ildvæsner blev kaldt Magma-folket og deres leder var magmaens herre, Magmion. Dette folk udryddede resterne af det gamle folk.

Den gamle spådom var gået i opfyldelse: "Fra dybet vil livsfarlige væsener opstå. De vil erobre landet og de gode vil derpå vende tilbage og kæmpe mod en skæbne værre end udryddelse". 

Magma-stammen regerede øen Gorm, men deres energi begynder at falme. For at genoplade sine kræfter drager Magmion tilbage til Ildbjergets indre. Her vil han vente, til det rette tidspunkt er inde, hvorefter han endnu engang vil komme frem og regere over øen.

Den eneste af det gamle folk, der havde overlevet, var Den gamle vismand. Han havde skjult sig under Magmions styre og begrædt sine faldne venner. Det siges at hans tårer skabte en magisk blå sten, Livets Øje, og at dette symbol inspirerede Den gamle vismand til at genskabe Gorm og det gamle folk. Han bad naturens fire elementer om hjælp til at gendanne øen som den var engang. De fire stammer blev født:

Jordfolket: Børn af Moder Jord. Retskafne og stærke.

Skovfolket: Beskyttere af skovene. Udholdende og kloge.

Luftfolket: Skyernes Vogtere. Livlige og muntre som fuglene.

Havfolket: Havets krigere. Hurtige og listige som fiskene.

Den gamle vismand var tilfreds, men han vidste, at det kun var et spørgsmål om tid førend Magmion og hans krigere vendte tilbage. Den gamle vismand skabte nu stammelederne, der var større og stærkere end resten af folket. De var ildsjæle, der kun levede for deres stamme og ville dø for den om nødvendigt.

Men Magmion vokser sig stærkere fra dag til dag. Inde i Ildbjerget lægger han planer for den næste invasion. Han er blevet klar over, at han har brug for gormitiernes energi for at leve, så denne gang vil han ikke udradere gormitierne, men kontrollere og slavebinde dem for evigt. Magmion skyder sit stammefolk ud fra Ildbjerget, men Den gamle vismand genkender tegnet og sender en advarsel ud til alle stammelederne, der gør deres stammer klar til kamp. 

Men Magmion har flere trix i ærmet. Han planter ondskab i hver en by og gormitierne mister nu også tilliden til hinanden. De begynder at kæmpe indbyrdes. Venner bliver til fjender og sådan begyndte den store krig ................

gormiti 

Gomiti og alle respektive navne under denne kategori er et registreret varemærke ®

Glæd en du kender!

Køb legetøjet i dag via Børnelegs samarbejdspartnere

 

                redlekmer                 orangecdon                

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4391
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2647965