Toy story 3

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

Toy story 3

Resume:

Anders er nu blevet teenager og skal på college. Legetøjet, der ikke har været brugt i nogle år, er meget bekymrede over deres fremtid. Vil de blive gemt på loftet eller smidt på lossepladsen?

Woody prøvet at holde humøret højt hos de andre, men de beslutter at tage sagen i egen hånd. De kravler op i kassen med legetøj, der skal afleveres i Børnehaven Sunnyside. Woody tager modvilligt med, mest for at overtale de andre til at tage med tilbage til Anders sammen med ham. De bliver godt modtaget af det øvrige legetøj på Sunnyside, men Woody tager tilbage til Anders. Han når dog ikke langt, men bliver fundet af en lille pige og taget med hjem til hende.toy story 10

Her hører Woody den virkelige historie om legetøjet på Sunnyside, der er under streng kontrol af krammebamsen, Teddy. Woody bliver forfærdet og vil tilbage og redde sine venner. Imens har vennerne på egen krop oplevet de yngste børns hårdhændede behandling. De prøver at spørge Teddy, om de ikke kan komme over på en anden stue for større børn. Da Teddy nægter dem dette, prøver de at stikke af, men bliver fanget af Teddy og hans håndlangere. De modificerer Buzz, så han igen tror, at han er en virkelig spaceranger og at alle hans venner er i ledtog med hans ærkefjende, Zurg. Herefter holder Buzz sine venner under lås og slå.

Imidlertid er det lykkedes Woody at slippe uset ind på Sunnyside igen. Det lykkedes ham at befri vennerne, hvorefter de overmander og remodificerer Buzz. Sammen flygter de fra børnehaven. Men på vejen ud bliver de opdaget og overmandet af Teddy og hans kumpaner. Under tumulten ender vennerne og Teddy i en skaldespand og bliver kørt på lossepladsen. Her redder Buzz og Woody Teddy's liv. Denne forråder dem dog. De og vennerne er hurtigt på vej til forbrændingen. I sidste øjeblik bliver de reddet fra flammerne og kan vende tilbage til Anders.

Woody skal egentlig med Anders på college, men kan ikke få sig selv til at forlade vennerne, der skal gemmes væk på loftet. I stedet skriver han adressen ned på den lille pige, som han havde været hjemme hos. Adressen sætter han på kassen med legetøjet og hopper selv uset ned i kassen. Anders afleverer legetøjet til den lille pige og de har herefter fået et nyt, godt hjem, hvor der atter vil blive leget med dem, hver dag.

 

toy story 3

Filmen er udkommet på dvd og blu rayDukker, film, tøj, bøger og meget andet fra Toy Story universet kan købes gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

  

Billeder: 

Copyright: Pixar Animated Studios

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640900