Violetta

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

Violetta.

 

Violetta er en argentinsk tv-serie udviklet af Disney Channel. Serien fik premiere i latinamerika og Italien i 2012 og vises nu via Disney Channel over hele verden.

Serien handler om teenagepigen, Violetta, der sammen med sin overbeskyttende far, German, vender hjem til fødebyen Buenos Aires efter at have boet flere år i Europa.

Violetta har talent for musik og sang og uden at hendes far ved det, begynder hun at tage timer på Studio 21, et enestående og meget anerkendt akademi for musik, dans og teater. 

Her møder hun en noget anden verden, end den hun er vant til. Hun finder venner, lærer om musik og finder kærlighed og opdager, hvem hun selv er og hvilken vej, hun vil gå her i livet. Hun oplever også problemer, blandt andet med kærligheden, hvor hendes hjerte er delt mellem to bejlere.

 

violetta tomas og leon

Billede: Copyright Disney Channel

 

Hjemme har hun sin noget overbeskyttende far, German, dennes nye overfladiske kæreste, Jade og privatlærerinden, Angie, der i virkeligheden er Violettas moster (men dette ved hverken Violetta, German eller Jade noget om).

Der er indtil videre lavet tre sæsoner med ialt 180 episoder. Hver episode varer 45 minutter. 

Personer i serien:

 

violetta

Billede: Copyright Disney Channel

 

Violetta:

Hun er en kvik og livlig pige med en fantastisk sangstemme, noget som hun har arvet fra sin afdøde mor, men det finder hun først ud af senere i serien. Fra faderen har hun arvet glæder ved læsning og sin gode begavelse. Hun er spontan, udadvendt og ægte.

 

tomas

Billede: Copyright Disney Channel

 

Tomás:

Han er selvsikker, flot og engang imellem lidt fjern. Takket være et legat, kan hangå på Studio 21, hvor han synger og spiller guitar. Tomás er født i Spanien, men er flyttet til Buenos Aires med sin mor, så de kan tage sig af hans bedstemor. Tomás er forelsket i Violetta, men han er ikke den eneste bejler ...

 

leon

Billede: Copyright Disney Channel

 

León:

Han kan virke både arrogant og forfængelig, men har egentlig et godt hjerte. Han kommer fra en rig familie, studerer på Studio 21 og drømmer om at blive artist. Egentlig er han kæreste med Ludmilla og når de to er sammen, får hun de værste sider op i ham. Da han finder ud af, at Ludmilla er blevet interesseret i Tomás, planlægger han at forføre Violetta som hævn. Men det går ikke helt, som han havde forestillet sig.

 

german

Billede: Copyright Disney Channel

 

German:

Han er Violettas far, en fremragende ingeniør og ejer af et stort internationalt entreprenørfirma. Siden sin hustrus død, har han forsøgt at beskytte sin datter mod alt og alle. Men bag hans strenge ydre, banker der et varmt hjerte. Han er kæreste med Jade, som han mener kan have en god indflydelse på Violetta. Men da Angie, Violettas huslærer begynder at komme i hjemmet, bliver hans verden vendt op og ned.

 

angie

Billede: Copyright Disney Channel

 

Angie:

Hun er Violettas moster, men dette ved hverken Violetta eller German. Da Violettas mor døde, havde Angie uden held forsøgt at komme i kontakt med niecen. Da familien vendte tilbage til Buenos Aires, tog hun jobbet som huslærer, for at lære Violetta nærmere at kende. Angie er karismatisk, elsker sjov, er meget kunstnerisk og underviser selv som sanglærer på Studio 21.

 

jade

Billede: Copyright Disney Channel

 

Jade:

Hun er Germans ret overfladiske, selviske, jaloux og manipulerende kæreste. Hun kommer fra en gammel, rig familie og har aldrig måttet arbejde. Men da hun mister hele sin formue, planlægger hun at gifte sig med German, for derved at kunne blive ved med at leve som hun gør og gerne franare ham hans formue. Hun konkurrerer med alt og alle om Germans kærlighed og opmærksomhed.

Matias:

Han er bror til Jade og den, der gav hende ideen om, at hun skulle gifte sig med German og stjæle hans penge. Han er manipulerende og selvisk, men elsker sin søster højt.

 

ludmilla

Billede: Copyright Disney Channel

 

Ludmilla:

Hun går meget op i sit udseende, er forkælet, arrogant, lyver altid til egen fordel og manipulerer med folk. Hun kommer fra en overklassefamilie og mener selv, at hun er den sejeste pige på Studio 21. Hun brænder varm på Tomás, men da hans hjerte tilhører Violetta, bliver Ludmilla jaloux.

 

francesca

Billede: Copyright Disney Channel

 

Francesca:

Hun er født i Italien, er sød og klog. Hun er fuldt ud klar over, hvor hårdt hendes familie arbejder, for at hun kan studere på Studio 21. Hendes bror, Luca, driver familievirksomheden, Resto' Bar. Francesca er vild med Tomás, men for ham er hun kun en god ven. Hendes bedste venner på Studio 21 er Maxi og Camila.

 

camila

Billede: Copyright Disney Channel

 

Camila:

Hun drømmer om engang at blive en anerkendt sangerinde. Hun har masser af talent, men ved godt at hun stadig har meget at lære på Studio 21. Hun er sjov, ligefrem og der er ikke det, hun ikke vil gøre for at forsvare sine venne eller sin egen overbevisning. Hendes bedste venner er Francesca og Maxi.

 

maxi

Billede: Copyright Disney Channel

 

Maxi:

Han er den klart bedste danser og kan allerbedst lide Street Dance. Hab spiller både keyboard og synthesizer. Han er morsom, kreativ, elsker musik og noget af en romantiker. Han bliver tit forelsket, men har ikke det store held med kærligheden. Hans bedste ven er Camila, de har samme musiksmag og er begge lige trætte af Ludmilla, León og deres klike.

 

naty

Billede: Copyright Disney Channel

 

Natalia (Naty):

Hun er Ludmillas højre hånd. Egentlig er hun god til at synge og danse, men Ludmilla tillader ikke, at hun udnytter og udvikler sine evner. Naty er køn og et selverklæret modeoffer, som ser ned på sine klassekammerater. Hun er inderst inde usikker på sig selv og tror, at hvis hun holder sig til Ludmilla, vil denne være hendes billet til succes.

 

braco

Billede: Copyright Disney Channel

 

Braco:

Han er en fantastisk danser, især til hiphop. Han taler flere sprog. Bliver han nervøs eller forvirret, begynder han at mumle noget på et fremmed sprog. Han citerer ofte ordsprog fra sit hjemland, men han fortæller aldrig helt præcist, hvilket land det egentlig er.

 

napo

Billede: Copyright Disney Channel

 

Napo:

Han er Ludmillas fætter. I starten prøver han meget ihærdigt at blive en del af hendes klike. Men senere glider han væk fra kliken og bliver venner med Francesca, Maxi og Camila. Han er en talentfuld sanger og danser.

 

andres

Billede: Copyright Disney Channel

 

Andrés:

Han er Leóns bedste ven. Han elsker musik, er selvsikker men kan til tider være både kluntet og forvirret. Nogle gange skal tingene gentages før han virkelig forstår dem. Han vil hellere gøre som de andre end at tage en selvstændig beslutning.

 

luca

Billede: Copyright Disney Channel

 

Luca:

Han er Francescas bror og driver familievirksomheden, Restó Bar, hvor de studerende fra Studio 21 plejer at komme. Mange opfatter ham som noget af en stivstikker, men i virkeligheden er han en flink fyr med et varmt hjerte og en drøm om en dag at blive en artist ligesom søsteren.

Frederico:

Han er fra Italien og bor hos German og Violetta, fordi hans mor er en af Germans venner. Først kan Violetta ikke lide ham, men senere bliver de venner. Frederico bliver rigtig gode venner med Francesca, da de kan lide den samme musik og begge kommer fra Italien.

Gregorio:

Han er danselærer på Studio 21. Han er egentlig en meget dygtig danser, men han styrer eleverne med hård og tit uretfærdig hånd. Han går ikke ad vejen for at afpresse nogle af eleverne og vil selv gøre alt hvad han kan, for at blive direktør for Studio 21. Hans værste fjende er Pablo, som han ikke kan fordrage.

Pablo:

Han er lærer på Studio 21 og tidligere direktør for stedet. Han er Angie bedste ven. Egentlig er han vild men hende, men hun ser ham kun som en ven. Han er en god lærer og eleverne elsker ham.  

Roberto "Beto"

Han er musiklærer på Studio 21. Han er temmelig forvirret og rundtosset. Tomás hjælper ham med instrumenterne og de to taler tit musik sammen. Han går ikke så meget op i sit tøj, spiser tit og virker temmelig distræt og eksentrisk.

Antonio:

Er Studio 21s grundlægger og direktør (når Pablo ikke er det). Han elsker musik, hvilket var grunden til at han grundlagde Studio 21. Han er godhjertet, meget forstående men også lidt naiv engang imellem. Eleverne elsker ham. Han er meget glad for Violetta, da hun minder ham om hendes mor, der tidligere gik på Studio 21.

Olga:

Hun er Hermans hushjælp og elsker Violetta som sin egen datter. Hun er lun på Ramallo. Hun er spontan, snakkesagelig og elsker sladder. Hun har for vane altid at sige sandheden, også sommetider på tidspunkter, hvor det havde været bedst at tie stille.

Ramallo:

Han er Hermans assistent, partner, administrator og bedste ven. Han elsker Violetta som sin egen datter og passer godt på hende.

 

violetta venner

Billede: Copyright Disney Channel

 

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4391
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2647930