Tigerdyrets familiefest

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

Tigerdyrets familiefest er en amerikansk animeret Disnye film fra 2000. Filmen er udkommet på dvd og blu ray. Køb den gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

tigerdyr 1

 

Resume:

Det ellers altid muntre og glade Tigerdyr kommer til at tænke på, at det godt kan være ret ensomt at være det eneste Tigerdyr i Hundredemeterskoven. Efter et besøg hos Ugle begynder han at tænke på, at der må være andre tigerdyr et sted derude. Optimistisk hopper han afsted på en fantastisk rejse gennem Hundredemeterskoven for at finde "det største og mest gigantastiske familiestamtræ" i hele skoven. 

 

Da han trist vender tilbage uden at have fundet hverken stamtræ eller andre tigerdyr, forsøger hans venner at muntre ham op ved at sende ham et brev fra "hans familie". Men Tigerdyret læser noget helt andet af brevet, end det vennerne havde skrevet og ment. Han drager den konklusion, at hans familie kommer for at besøge ham og han går straks i gang med forberedelserne. 

 

Vennerne ser ingen anden udvej end at klæde sig ud i tigerdyrkostumer og udgive sig for hans familie. Men Tigerdyret finder ud af, at det er hans venner i forklædning og dybt såret drager han ud for at finde sin rigtige familie. Plys, Grislingen, Ninka Ninus, Æslet, Kængu og Kængubarn bliver bekymrede for ham, da sneen begynder at falde tæt og de drager ud for at finde ham.

 

De finder ham og fortæller ham sandheden, at det var dem, der havde skrevet brevet. Tigerdyret indser, at hans familie altid har været lige rundt omkring ham - nemlig de venner, der holder af ham og bekymrer sig om ham. Sammen tager de hjem og holder den familiefest, som Tigerdyret har gjort klar til.

 

tigerdyr 2

 

Billeder: 

 

Copyright: Walt Disney Studios Motion Pictures

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1630
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4368
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3407
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3971

Antal Besøgende

2642361