Sofia den første

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

sofia den første 2

Sofia den første er en computeranimeret tv-serie for de yngste på 2-7 år, der kan følges på Disney Junior. Serien er udkommet på dvd. Køb den samt figurer, malebøger og meget andet fra Sofias univers gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Sofia må lære om livet på slottet da hendes mor, Miranda gifter sig med kong Roland II af Enchandia. Sofia møder her en ny glamourøs verden fyldt med promp og pragt og nye stedsøskende, Andrea og Johan. Med hjælp fra de tre feer, Flora, Fauna og Merryweather fra Tornerose, som er skolebestyrerinder på den skole, hvor Sofia og de andre prinsesser går, må Sofia sande, at ét er at klæde sig på som en prinsesse, noget andet er at opføre sig som en. At være kongelig må komme fra hjertet og bestemmes ikke af, hvilken kjole du har på.

sofia den første 1

Hun har en meget kraftig, magisk amulet, som gør hende i stand til at tale med og forstå alle dyr. Hun kan også tilkalde sine prinsessevenner med amuletten, hvis hun får brug for hjælp.

Men den onde troldmand, Cedric, er ude efter amulettens magiske evner, for med den i sin besiddelse, kan han overtage kongeriget og krone sig selv til konge.

 sofia den første 3

Film:

I filmen Sofia den første: Det flydende palads tager Sofia og hendes familie ud på en rejse til Blåvands Bugten. Her møder Sofia havfruen Oona, som hun hjælper med at komme fri fra et net. Sofias magiske amulet forvandler hende til en havfrue. Nu kan hun udforske havet og livet under vand sammen med sin nye ven. Hun finder snart ud af, at havfolket ikke stoler på mennesker og at de er vrede over, at kongefamiliens flydende palads ligger lige midt i deres bugt. Men da Oona bliver fanget af et havmonster, må Sofia – sammen med Ariel – redde hende og prøve at skabe harmoni, mellem deres to verdener.

 

Ud over dvd’er, kan du også købe legetøj, udklædning, bøger og meget mere gennem vores samarbejdspartnere.

 

Billeder: Copyright Disney

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1630
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4368
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3406
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3971

Antal Besøgende

2642268