Phineas og Ferb

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

Phineas og Ferb

Phineas og Ferb er to tegneseriefigurer fra Disney, der ofte er at finde i DR's Disneysjov fredag aften.

Det handler om de to stedbrødre Phineas Flynn og Gerb Fletcher. De to brødre vil have mest muligt ud af deres sommerferie og sammen med deres venner Isabella (en kvik spejderpige, der er forelsket i Phineas), Beljeet (en indisk nørd) og Buford (den lokale bølle med et blødt hjerte) opfinder og bygger de alt fra super-rutsjebaner, tyrerobot-rodeo, en kæmpestrand og meget mere i deres baghave. De laver blandt andet også et rockband med et eneste superhit, finder piratskatte, rejser til Mars, bygger en tidsmaskine, der virker, rejser jorden rundt på en dag og mange andre ting.

 

phineas og ferb

I mellemtiden prøver deres storesøster, Candace at afsløre brødrenes opfindelser og kæmpe byggeprojekter for deres mor, så drengene kan få den skideballe, som Candace mener de har fortjent. Samtidig prøver hun at få et forhold til drengen, Jeremy som hun er vild forelsket i. 

Hvor det lykkedes hende at blive kæreste med Jeremy, lykkedes det dog aldrig for hende at få sine brødre i fedtefadet. Hver gang hun får fat i moderen, får at hun skal se det brødrene har lavet, er det hele nemlig på mystisk vis forsvundet. 

 

phineas og ferb 3

Familien har også et kæledyr, næbdyret perry. I hver historie om Phineas og Ferb, er der også en sideløbende historie om Perry, der er hemmelig agent med kodenavnet Agent P.

Det er af yderste vigtighed at familien aldrig får mistanke til Perry's dobbeltliv. Gennem skjulte døre og tunneller kommer Perry til det underjordiske hovedkvarter. Her modtager han ordre og oplysninger vedrørende den superskurk, han skal passe på: Dr. Heinz Doofenschmirtz. Dr. Doofenschmirtz har som regel bygget en maskine (en inator), der kan forskellige onde ting, for eksempel formindske ting, springe ting i luften, skyde med noget (hønskekødssuppe for eksempel) eller noget andet for at overtage magten i Trekantsområde, hvor de alle bor. Det lykkedes hver gang Perry at forpurre Doofenschmirtz' onde planer og det på en måde, så at alle beviser på hvad Phineas og Ferb har lavet i løbet af dagen af fantastiske ting, forsvinder lige inden Candace for vist det til sin mor.

phineas og ferb 2 

Der findes både dvd'er med dansk tale, et blad der udkommer hver 2. måned, figurer og spil til stort set alle slags konsoller med Phineas, Ferb og deres venner fra Trekantsområdet. Køb filmene, figurer, tøj, spil og meget andet fra Phineas og Ferb universet gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Billeder: 

Copyright: Walt Disney Studios Motion Pictures 

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1627
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3401
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1919
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3969

Antal Besøgende

2639434