High School Musical

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

High School Musical er produceret af Disney Channel. Filmen blev vist første gang i 2006. Filmen har vundet en Emmy og er en af de mest succesrige film fra Disney Channel.

Der er ialt 3 film i serien. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

 

hsm1

 

High School Musical.

Under en nytårsfest bliver Troy og Gabriella tvunget til at synge en karaokeduet sammen. De to mødes igen, da Gabriella flytter til byen og begynder på Troy's skole. Gabriella er en genert og meget klog pige. Hun flytter titi skole, da hendes mor ofte bliver forflyttet af sin arbejdsplads. Gabriella er blandt andet vinder af en akademisk tikamp. De er meget overraskede over at se hinanden igen. Troy viser Gabriella rundt på skolen. De ser et opslag om audition til skolens vintermusical. 

Troy tænker på dengang de to sang sammen til nytårsfesten, og at de måske kunne komme til at synge sammen igen i musicalen. Men da han er anfører og stjernespiller på skolens basketballhold, prøver han at focusere på det og den kommende mesterskabskamp. Troy dropper basketballholdet under en fritime og møder alligevel op til audition til vintermusicalen. Gabriella er der også. Sammen hører de Sharpay og hendes bror, Ryan synge duet. Gabriella melder sig til auditionen, men får at vide, at der ikke er flere ledige solo-roller. Nu melder Troy sig også, så han og Gabriella kan synge duet. Men dramalæreren siger, at auditionen er forbi og at det er for sent for dem. Troy og Gabriella møder musicalens komponist, Kelsi. Hun får dem til at synge en kort duet. Dramalæreren hører dem og giver dem en chance. De skal kæmpe om rollerne mod Sharpay og Ryan. Sharpay er rasende over dette. Troy og Gabriella's hemmelighed om auditionen bliver spredt over hele skolen. 

Troy's bedste ven, Chad bliver bekymret for om Troy nu vil bruge al sin tid og energi på at øve med Gabriella og ikke træne til den vigtige mesterskabskamp. Gabriella's bedste veninde, Taylor tror, at Troy kun tænker på basketballholdet og mesterskabskampem, og at han er ligeglad med Gabriella. Chad og Taylor planlægger nu at få Troy til at sige, at han kun tænker på den vigtige kamp og at han er ligeglad med auditionen. Gabriella hører Troy sige, at han er ligeglad med hende og auditionen over Taylor's bærbare pc. Hun bliver meget ked af det.

Men Troy finder ud af, at Chad og Taylor har snydt dem. Han forklarer hele historien for Gabriella. De to finder på en plan, så de kan optræde til auditionen sammen. Troy og Gabriella når lige at komme hen til auditionen. De får rollerne og går sammen ind i gymnastiksalen.

 

hsm2

 

High School Musical 2 - sing it alle or nothing.

Kæresteparret Troy og Gabriella er tilbage. Det er sommer og sammen med mange andre fra skolen, har Troy fået et sommerjob hos Lava Springs - en countryclub ejet af Sharpay og Ryan's forældre. I løbet af ferien får Troy tilbudt muligheden for at begynde på et rigtigt godt kollegium og få et basketball stipendium. Han bedste ven, Chad bliver jaloux og Gabriella begynder at blive bekymret for, at han helt glemmer sine venner. Sharpay er forelsket i Troy og gør alt, hvad hun kan, for at skille ham fra Gabriella. Det er også lige ved at lykkedes for hende.

 

hsm3

 

High School Musical 3

Resume er under udarbejdelse.

 

Billeder: 

 

Copyright: Walt Disney Studios Motion Pictures

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4380
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645738