Hannah Montana

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Hannah Montana

Hannah Montana er en amerikansk tv-serie som blev sendt fra 2006-2011 og er produceret af Disney til The Disney Channel. 

 

Serien handler om pigen Miley Stewart, der lever et dobbeltliv. På den ene side er hun Miley Stewart, en lidt klodset, kikset teenagepige. På den anden side er hun Hannah Montana, en berømt popstjerne. For at skjule sin identitet, har hun altid en blond paryk på, når hun optræder som Hannah Montana. De eneste, der kender hendes hemmelighed, er hendes familie og hendes to bedste venner: Lilly Truscott og Oliver Oken. Miley bor i Malibu sammen med sin far, Robbie Ray og sin storebror, Jackson Rod.

hannah montana

Personer:

I seriens start er Miley 13 år og lever et helt almindeligt teenageliv med kærester, venner, skole og familie. Men når hun tager den blonde paryk på, bliver hun superstjernen Hannah Montana, den mest populære popsangerinde, der bare har tjek på tingene. Miley bor sammen med sin far, Robbie Ray og sin storebror, Jackson Rod, da hendes mor døde, da Miley var 11 år. De eneste der kender Miley's hemmelige dobbeltliv er vennerne, Lilly og Oliver.

Lilly Struscott er Miley's bedste veninde og er der altid, når Miley har brug for hende. Før hun kendte til Miley's dobbeltliv, var hun en stor Hannah Montana fan. Lilly bruger kontaktlinser eller briller, der som regel er temmelig kiksede. Lilly elsker sejt tøj, skateboards, dreng, fester og at shoppe. Når hun er sammen med Hannah Montana, kalder hun sig for Lola Luftnagle og forklæder sig med sejt tøj og farverige parykker. Lilly og Oliver bliver kærester i sæson 3.

Oliver Oken er Miley og Lilly's bedste drengeven - og senere Lilly's kæreste. Han er stor fan af Hannah Montana og drømmer om en dag at blive gift med hende. Men da han får at vide, at Miley er Hannah Montana, forsvinder disse følelser. Han er "skabsmand" og kan åbne alle skabe på skolen. Han hader tyggegummi, er den dårlig skuespiller og får hikke, når han lyver. Han har sukkersyge, er klodset og lidt dum og bliver ofte brugt som "boksebold" for andre. Når han er sammen med Hannah Montana, kalder han sig for Mike Standley III

Jackson Stewart er Miley's bror. Hans bedste ven er Cooper. Han arbejder sammen med Rico i dennes fars surfshop. Jackson elsker Miley højt, men behandler hendes som en almindelig søster og ikke som en berømt popstjerne. Nogle gange kan han godt blive lidt jaloux over al den opmærksomhed hun får, som Hannah Montana. Han elsker sin bil, piger og sit image.

Robbie Stewart er far til Miley og Jackson. Han er tidligere countrystjerne, men opgav sin karriere for at passe/opdrage sine børn og være manager for Hannah Montana. Han er en dygtig kok, har en elendig humor og er der altid for sine børn. En af hans få venner er Roxy, Hannah's bodyguard. Han har en identisk tvillingebror: Bobby Ray Stewart. Han er manager og far for Hannah Montana og kalder sig da Robby Montana. Det er også ham, der skriver sangene til Hannah Montana. 

 

Bøger og film fra Hannah Montana universet kan købes gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Billeder: 

Copyright: Walt Disney Studios Motion Pictures

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640889