Disney Princess

disney princes 2 

Disney Princes serien eller kollektionen består af følgende prinsesser:

Merida:

Merida er en af hovedpersonerne i Modig. Hun er en temperamentsfuld og temmelig egenrådig teenager, som kæmper for at få magt over sin egen skæbne. Hun er en dygtig bueskytte og sværdkæmper og en fantastisk rytter. En rigtig prinsesse over det skotske højland. Desværre er hun knap så gid til at udføre sine royale pligter.

DP Merida

Tiana

Tiana er en af hovedpersonerne i Prinsessen og Frøen. Hun er en klog, initiativrig pige, som drømmer om en dag at eje sin egen restaurant i New Orleans. Undervejs finder hun ud af, at drømme virkelig kan få i opfyldelse – bare ikke nødvendigvis på den måde man forventer.

DP Tiana

Ariel

Ariel er hovedpersonen i Den lille havfrue. Hun er kong Tritons yngste datter. Hun er impulsiv og eventyrlysten og er voldsomt betaget af livet og menneskenes verden oven over bølgerne. Denne fascination med menneskene irriterer hendes far, men Ariel er villig til at ofre alt for at gøre sine drømme til virkelighed.

DP ariel

Mulan

Mulan er hovedpersonen i filmen af samme navn. For at redde sin families ære, klipper hun sit hår kort og går ind i hæren. Ved sit mod og sin intelligens bringer hun ære til sig selv og hele sin familie.

dp mulan

 

Jasmin

Jasmin er en af hovedpersonerne i Aladdin. Hun er træt af forkælede, intetsigende bejlere, der kun vil giftes med hende for engang selv at blive sultan. Men Jasmin sniger sig udenfor paladsets mure og hen på markedspladsen. Her møder hun Aladdin, der må være lige så modig, klog og ærlig som Jasmin for til sidst at vinde hendes hjerte.

dp jasmin

Tornerose

Tornerose er hovedpersonen i filmen af samme navn. I mange, mange år tror hun, at hun er en helt almindelig bondepige. Hun er derfor beskeden, uaffekteret og munter af natur. Hun har mange ”dyrevenner” i skoven, men kan ikke forstå, at hun ikke må forlade skoven og møde andre mennesker. Jo nærmere hun kommer på sin sekstens års fødselsdag, jo mere tænker hun på at møde den eneste ene.

dp tornerose

Belle

Belle er en af hovedpersonerne i Skønheden og Udyret. Hun er smuk og intelligent og drømmer om at se den verden, som hun læser om i sine mange bøger. Da hendes far bliver taget til fange, udviser hun stort mod ved at overtage hans plads. Hun er i stand til at se forbi det ydre og finde det smukke i Udyrets sjæl.

BP Belle

Snehvide

Snehvide er hovedpersonen i filmen af samme navn. Hun er smuk, blid og venlig overfor alle. Hendes onde stedmor behandler hende som en tjenestepige, men hun formår stadig at beholde sit muntre sind. Hun elsker at lave mad og holde hus for de syv små dværge og håber, at hendes prins en dag vil finde hende.

DP Snehvide

Pocahontas

Pocahontas er en af hovedpersonerne i filmen af samme navn. Navnet betyder ”Lille gavtyv” og det passer godt på hende. Hun er munter, modig og elsker eventyr. Hun elsker naturen og kender hvert et vandfald, træ, hver en klippe og alle dyr i hendes skov. Hendes intelligens og vedholdenhed redder både hendes stamme og alle nybyggerne og vinder John Smiths hengivenhed.

DP pocahontas

Rapunzel

Rapunzel er en af hovedpersonerne i To på flugt. Hun er en kunstnerisk og livlig pige. Hendes nysgerrige natur får hende til at længes efter at opleve livet uden for tårnet. Hendes mod og handlekraft vinder hende venner – selv på de mest utrolige steder.

DP Rapunzel

Askepot

Askepot er hovedpersonen i filmen af samme navn. Hun er venlig, også selv om hun tvinges til at arbejde som tjenestepige i sit eget hjem. Hun er ikke født royal, men har en naturlig ynde og værdighed.

dp askepot 2

Elsa

Elsa er en af hovedpersonerne i Frozen/Frost. Udadtil virker hun ubevægelig og reserveret, men er i virkeligheden bange for at komme til at skade andre med sine magiske evner til at fremtrylle is og sne. Men da hun lærer at kontrollere sine kræfter, viser hun sig at være en både venlig, varm, retfærdig og klog dronning.

DP Elsa

Anna

Anna er en af hovedpersonerne i Frozen/Frost. Hun er optimistisk, frygtløs og giver ikke op, når hun har sat sig noget for. Hun elsker sin søster, Elsa mere end noget andet. Hun stoler på godheden i andre og kaster sig somme tider hovedkulds ud i eventyr uden tanke for følgerne.

dp Anna 2

 

Køb dem alle gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. Her finder du både film, dukker, tøj, figurer og meget andet fra Disney Princess universet.

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640910