Disney Fairies

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere 

 

orangecdon                                       redlekmer

 

Ved du hvordan naturen får sin glød? Hvem giver den lys og farve og sørger for, at årstiderne skifter?

Disney Fairies er historierne om den kendte fe, Klokkeblomst fra historien om Peter Pan og alle hendes venner og eventyr i Drømmehaven på Ønskeøen.

 

Feer:

Klokkeblomst.

Klokkeblomst (Tinkerbell) er kendt fra filmen Peter Pan. Hun er en pot- og pande-fe og elsker at fikse ting. Hun er meget opfindsom, livlig, modig og elsker sjov og eventyr.

 0005 Tinker-Bell

Iridessa.

Iridessa er en lys-fe. Hun elsker at lave regnbuer sammen med vandfeerne og er ordensmenneske (eller hedder det ordensfe?) til fingerspidserne.

 0001 Iridessa

Silvia.

Silvia er en vand-fe. Hun er sød og altid klar til at lytte til en ven, der har brug for at snakke. Kan godt lide sladder.

 0004 Silvermist

Faunia.

Faunia er en dyre-fe. Hun taler flere dyresprog, er modig og kan ikke lide at klæde sig fint på.

 0000 Fawn

Rosetta.

Rosetta er en have-fe. Hun er charmerende, rapmundet og altid parat med et godt råd.

 0003 Rosetta

Vidia.

Vidia er en hurtigflyvende fe – faktisk den hurtigste af alle feer. Hun er meget direkte og kan være lidt vanskelig at omgås.

 0004 Silvermist

Dronning Clarissa.

Dronning Clarissa er Drømmehavens dronning. Vejledet af årstidernes fire ministre, regerer hun over hele Drømmehaven og alle feerne.

Tristan.

Tristan er en mandlig fe og en tryllestøvsfe. Han er forelsket i Klokkeblomst og hendes gode ven.

Drømmehaven.

Drømmehaven er ønskefeernes hemmelige rige midt på Ønskeøen. I Drømmehaven vokset et meget gammelt, mægtigt ahorntræ – Stamtræet. Her bor næsten alle feerne. I Drømmehaven arbejder feerne på at skabe de fire årstider og bringe dem til Fastlandet.

klokkeblomst tryllestøvstræet

I Stamtræet ligger Tryllestøvsmøllen. Det er her tryllestøvsfeerne laver tryllestøv, afmåler og uddeler det til de andre feer. Det er tryllestøvet der gør, at feerne kan flyve og udøve deres magiske evner.

Der findes fire områder i Drømmehaven: Forårsdalen, Sommerlysningen, Efterårsskoven og Vinterskoven.

Forårsdalen er fyldt med farver og fornyet liv. Midt i dalen ligger Forårets Plads. Dalen er fyldt med planter, der bliver dyrket af Rosetta og de andre havefeer.

klokkeblomst forårsdalen

Sommerlysningen er et populært sted, hvor feerne slapper af og leger. Det er her solen skinner klarest og Iridessas hjem.

klokkeblomst sommerlysningen

Efterårsskoven skinner i orange, røde og gyldne farver. Her arbejder feerne på at gøre efterårsfarverne helt perfekte, inden de skal med til Fastlandet.

klokkeblomst efterårsskoven

Vinterskoven er vinterfeernes hjem. Det er for varmt for dem de andre steder og derfor forbudt for dem at forlade vinterskoven. Feerne fra de andre områder kan heller ikke flyve ind i Vinterskoven, da den frysende kulde kan ødelægge deres vinger.

klokkeblokst vinterskoven

 

Film:

Klokkeblomst.

Klokkeblomst er den sidst nye fe, der er ankommet til Drømmehaven. Hun er en pot og pande-fe og hendes talent ligger i at reparere ting. Feerne forbereder sig på at bringe foråret til Fastlandet. Men det er kun de feer, der arbejder med blomster, dyr, lys og vand, der må kommemed på turen til Fastlandet og ikke pot og pande-feer som Klokkeblomst. Men Klokkeblomst VIL med og beder sine nye venner, Iridessa, Silvia, Faunia og Rosetta om at lære hende deres talenter. Hun tror nemlig ikke det er hverken specielt eller særlig værdifuldt at være en pot og pande-fe. Men Klokkeblomst ignorerer derved sit virkelige talent, og da hun prøver at skifte talent, ender det i katastrofe. Selve foråret bliver bragt i fare. Hun må erkende, at hun virkelig er en pot og pande-fe og at hun har evnerne til at rette op på de problemer, hun selv har skabt og redde foråret.

Klokkeblomst og feernes hemmelighed.

Før Klokkeblomst sammen med Peter Pan mødte Wendy og drengene, havde hun mødt andre mennesker. Feerne er på sommerbesøg på de blomstrende enge i England. Her møder Klokkeblomst den lille pige, Lizzie, der tror fuldt og fast op feernes magiske verden. Lizzie fanger Klokkeblomst. Lizzie har brug for en ven og Klokkeblomst prøver at hjælpe hende samtidig med at hendes fevenner prøver at befri hende fra Lizzie. Og pludselig er både Klokkeblomsts sikkerhed og feernes fremtid på spil.

Klokkeblomst og den forsvundne skat.

Efteråret er kommet til Drømmehaven og feerne er i gang med at forberedelserne til Efterårsfesten. Og denne gang er festen noget helt specielt. Dagen for festen falder nemlig sammen med en blå høstfuldmåne. Og når strålerne fra denne helt specielle måne skinner gennem den meget sjældne månested, vil de lave blåt tryllestøv. Og dette støv giver Tryllestøvstræet fornyet kraft og styrke. I anledning af denne helt specielle begivenhed får Klokkeblomst til opgave at lave et helt nyt scepter til den sjældne månesten. Et lille uheld gør at Klokkeblomst ikke blot udsætter hele feernes verden for fare, men også selv bliver nødt til at drage ud på en hemmelig rejse for at se, om hun har en chance for at gøre det hele godt igen.

klokkeblomst og vingernes hemmelighed

Klokkeblomst og vingernes hemmelighed.

Klokkeblomst og hendes fevenner bryder reglerne og begiver sig ind i den mystiske Vinterskov, hvor kun vinterfeer må være. Her møder Klokkeblomst feen Periwinkle. De to finder ud af, at der er et helt specielt bånd imellem dem. Med hjælp fra feen Dewey prøver Klokkeblomst og Periwinkle at komme til bundt i sagen om deres særlige venskab.

Klokkeblomst og piratfeen.

Støvfeen Zarina stjæler Drømmehavens blå tryllestøv. Støvet får hende til at opføre sig underligt og hun flyver væk for at slå sig sammen med piraterne på Ønskeøen. Klokkeblomst og hendes fevenner tager afsted for at skaffe det blå tryllestøv tilbage. Men det er nemmere sagt end gjort og undervejs finder de ud af, at der er blevet byttet om på deres talenter. De har pludselig meget travlt med at skaffe støvet tilbage og returnere med det for at redde Drømmehaven. Men de møder modstand undervejs, blandt andet i den unge skibsdreng, James, som alle senere vil komme til at kende som den berygtede Kaptajn Klo.

klokkeblomstplakat 0

Klokkeblomst – Legenden om NeverBeast.

I den kommende film – planlagt til engang i 2015 – bliver dyrefeen Faunia, der ikke mener at man skal skue hunden på hårene, gode venner med det store væsen, NeverBeast. De andre feer er dog ikke helt enige med hende og vil gerne gange væsnet inden det ødelægger deres hjem.

 

klokkeblomst og legende om ønskedyret

 

Du kan købe mange af filmene og en masse andre flotte ting fra Disney Fairies universet gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Billeder: Copyright Walt Disney Motion Pictures

 

Glæd en du kender!

Køb bogen, filmen eller et af de mange spændende

produkter i serien i dag via vores samarbejdspartnere

 

orangecdon                                    redlekmer

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4380
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645756