Venner af guld

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Venner af guld

Venner af guld er en serie for de 12-16 årige piger, skrevet af Cathy Hopkins. Bøgerne udgives af forlaget Gyldendal. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Venner af guld

KAN MAN BLIVE SMITTET MED GLAMOUR? FOR SÅ VIL JESSICA HALL MÅSKE GODT FLYTTE ALLIGEVEL. Jessica Halls far har fået job som inspektør i et fuldstændig overdådigt boligkompleks midt i London. Her bor de VIRKELIG rige og kendte. Og så er der nogle personaleboliger til dem, der skal servicere de rige og kendte, herunder Jess' far og hans medfølgende familie.Først glæder Jess sig til at få et pift automatisk glamour. Men det viser sig at være en blandet fornøjelse at mænge sig med de rige - og deres børn ...

 

venner af guld 1

 

2. Paparazziprinsessen

Jess har efterhånden vænnet sig til at bo i Porchester Park nr. 1 blandt de rige og kendte. En dag flytter en ny pige, Riko, ind, og hun og Jess finder sammen. Men er Riko, hvad hun udgiver sig for at være?I det hele taget er det ikke helt nemt at være Jess, fx er der er også hele TO skønne fyre i hendes liv: den smukke JJ og pige-magneten Tom. Hvem af dem kan hun stole på?

 

venner af guld 2

 

3. Catwalkens dronning

Popdivaen Tanisha flytter ind i Porchester Park for at være mentor i en modelkonkurrence. Hun opfordrer Jess til at deltage, og Jess øjner chancen for at blive populær hos drengene og få masser af opmærksomhed. Men at skulle gå model på catwalken vækker også alle hendes usikkerheder til live. Kan Jess overhovedet klare presset?

 

venner af guld 3

 

4. Bollywood babes

Mens alle vennerne flyver af sted på dyre ferier verden over, sidder Jess og Pia tilbage i Porchester Park. De har temmelig ondt af sig selv, indtil Jess' nye kæreste, JJ, inviterer dem til at tage med ham og hans familie på et syvstjernet ophold med alt betalt til Indien. For Jess er det en drøm, der går i opfyldelse - indtil hun ankommer og finder ud af, at hun ikke er den eneste pige, der har tabt sit hjerte til JJ ...

 

 venner af guld 4

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4380
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645787