Stjernepiger

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Stjernepiger

Stjernepiger er en serie børnebøger skrevet af Cathy Hopkins. Bøgerne udgives af forlaget Gyldendal. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Tvilling i tvivl

Gemma føler sig kørt ud på et sidespor. Hendes forældre har sendt hende på privat kostskole, og nu savner hun sit gamle liv og sine gamle venner. Som udadvendt Tvilling betyder venskaber alt for Gemma. Men det er svært at få nye venner, når man deler værelse med skolens stille mus, og skolens tyran samtidig har udset sig én som sit yndlingsoffer. Det hele ser noget sort ud for Gemma, men så bliver hun udvalgt som månedens Stjernepige. Nu gælder det om at gribe chancen og træffe de rigtige valg, så hun kan få nogle nye, gode venner. Det giver anledning til masser af ballade, men mon ikke det hele ender godt til sidst?

stjernepiger 1

 

2. Opskrift på oprør

Danus far er rejst til udlandet og har efterladt hende i en lille lejlighed, hvor hun skal bo sammen med sin faster - en iskold karrierekvinde. Danu er født i Skyttens tegn og længes efter plads og selskab. Da hun ikke kan få nogen af delene, gør hun oprør og går fra at være klassens dygtige pige til at blive lærerens værste mareridt. Men så finder hun på en hjemmeside ud af, at hun er blevet valgt som denne måneds Stjernepige. Danu er skeptisk til at starte med, men finder snart ud af, at når livet giver én dårlige kort på hånden, så gælder det om at spille dem rigtigt.

 

3. Primadonna prinsesse

Leonoras forældre er rige, så hun er vant til at få sin vilje. Og som de fleste Løver elsker Leonora opmærksomhed. Men hendes forældre er trætte af hendes opførsel og sender hende på genopdragelseslejr. Her finder Leo ud af, at hun er månedens Stjernepige. Det passer hende bestemt ikke, og hun nægter at opgive glitter, glamour og høje hæle uden kamp. Vil den forkælede prinsesse nognsinde finde ud af, hvad der egentlig tæller her i livet?

 

stjernepiger 3

4. Discount diva

Hvad gør man, når ens mor er alene med fire børn og ingen penge har, mens veninderne absolut ikke mangler noget? Man hænger på og stikker sine veninder en hvid løgn indimellem. Det er i hvert fald, hvad Tori gør. Tori er født i Tyrens tegn og elsker derfor smukke ting, og da hun bliver månedens Stjernepige, tror hun, at det er slut med at gå i genbrugstøj. Men finder Tori nogensinde ud af, at selvværd betyder meget mere end penge og designertøj?

 

5. Drømme i gips

Marsha er Vædder. Hun er populær på skolen og en god danser. Da hun får hovedrollen i skoleforestillingen, er lykken gjort! Men så brækker hun armen, og alle drømme om stjernestatus brister. Det er bare SÅ uretfærdigt. Men med lidt inspiration fra stjerner og planeter kan Marsha måske i stedet bruge sit talent til at hjælpe andre?

 

6. Styr på sagerne

Som de fleste Jomfruer er Thebe super organiseret. Men det er hendes forældre ikke. De er kendte astrologer, og der er altid liv og glade dage derhjemme. Så det er op til Thebe at holde styr på det praktiske, og man kan nemt komme til at føle sig kedelig og overset i en festlig familie. Måske vil Thebes måned som Stjernepige få hende til at stråle?

stjernepiger 5

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4391
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2647965