Sommerfugleserien

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Sommerfugleserien

Sommerfugleserien er udviklet til piger mellem 9-14 år. Tema, sprog og følelser er nøje tilpasset læserne i målgruppen og der er lagt vægt på kvalitet i udvælgelsen af historierne til serien.

Målgruppen til serien er forholdsvis bred, hvorfor titlerne er delt i to grupper:

Én sommerfugl er for de 9-11 årige.

To sommerfugle er for de 12-14 årige.

Bøgerne, der er skrevet af forskellige forfattere, udgives af forlaget Carlsen. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

Bøger i serien:

At liste efter livet (12-14 år)

”Tænk, hvis jeg ikke kan løbe under 12.30? Tænk, hvis jeg aldrig kan løbe så hurtigt igen? nu må jeg tage mig sammen og overholde mine regler. Hvorfor spilder jeg også min tid på alle de åndssvage ting? En gang imellem er jeg bare en kæmpe idiot!”

Sara fører træningsdagbog. Hun er på konfirmationslejr med en masse andre konfirmander, men intet går som planlagt. Hendes bedsteveninde Madde har mødt en fyr. Og Sara selv bliver draget ind i Linas og Carolines ondsindede fnidder. 

Hun er nødt til at stå rigtig tidligt op om morgenen, så hun kan nå at løbe, inden de andre vågner, for at overholde sine regler. Men det er svært at holde fast i sig selv, når spillet omkring Lina og Caroline eskalerer …

En halv Hannah (12-14 år)

I sommerferien mellem 7. og 8. skal generte, 13-årige Hannah med sine forældre på campingferie ved Vesterhavet. Mindet om hendes tvillingsøster, Rebecca, der døde, da de var helt små, hviler tungt over Hannah. Hvorfor døde Rebecca? Kunne det lige så godt have været hende? Hannah har mange spørgsmål, men det er svært at tale om, for hendes mor lukker helt ned og bliver ked af det.

På campingpladsen møder hun den ældre pige, Silje, og Siljes cute lillebror, Benjamin. Uden varsel kommer Hannah til at sige, at hun hedder Rebecca. Navnet flyver bare ud af munden på hende, og bag den facade tør hun godt være sjov og udadvendt og alt det, som hun altid har drømt om at være.

Problemet er bare, at hendes forældre ikke må opdage, at hun kalder sig noget andet. Bliver hun afsløret? Og hvad er det ved seje Silje, der minder hende om noget hjemmefra?

 

halv hannah

 

Kæreste-krise (12-14 år)

Det er ikke altid let at være 13 år og hedde Michelle. Det synes Michelle ihvertfald ikke. Det hele kan godt blive lidt ensomt, når ens mor arbejder så meget og ikke rigtig har tid til en. Skolen er heller ikke helt let. Det er vigtigt at være smart og se godt ud, og Michelle gør sit bedste sammen med veninden Signe.

 

kærestekrise ny

 

På eget ansvar (12-14 år)

Antonia er netop fyldt 13, er slyngveninde med Rosa og bor på en ø sammen med sine forældre og storesøsteren, Theresa. Bortset fra, når Antonia indimellem vikarierer for Theresa med at skræmme turister på øens forfaldne slot, synes hun ikke, der sker ret meget i hendes liv.

Men så flytter Mikkel og hans familie til øen. Han har haft diabetes 1 i årevis, men ellers fortoner hans fortid sig i det uvisse.

Pludselig skal Antonia forholde sig til vild forelskelse, venindetab, for lavt blodsukker og rockere.

Og det hele er på eget ansvar.

 

På eget ansvar ny

 

Ven(ne)skaber (9-11 år)

Lara ser sig selv som hele skolens venneskaber, så ingen bliver mobbet. Hun laver regler herfor, der virker godt, lige til Emily begynder og opfører sig lige som det passer hende. De to piger konkurrerer nu om, hvem der er bedst til at lave nye venskaber. Men hvorfor har Lara ingen venner selv?.

Skøre hjerter (12-14 år)

Flora er Mollys bedste veninde, og det er altid Flora der finder på sjove og skøre ting. Da Molly bliver kæreste med Emil, bliver Floras ideer mere skøre end normalt. Flora er syg, og pludselig en dag er hun væk.

 

skøre hjerter

 

Farlige fotos (12-14 år)

Signe og Michelle er bedsteveninder, så Signe ringer straks til Michelle, da hun finder ud af, at hendes far har problemer. For hun stoler 100 % på Michelle. Desværre kommer Michelle til at tale over sig, og det slår Signe helt ud. Hun er både forvirret og ulykkelig, da hun beslutter sig for at tage hævn. En hævn hun hurtigt fortryder.
Problemet er bare, at når noget er sendt ud i cyperspace, kan det ikke hentes tilbage …

 

Farlige fotos ny

 

Den sommer Linda forsvandt (12-14 år)

"Af og til drømmer jeg om det. Skoven er uhyggelig stille, og jeg løber, så hurtig, jeg kan. Jeg kan høre de tunge åndedrag bag mig. Jeg bliver ved med at løbe, men mine ben føles som gele. Nu er han tæt på, og jeg kan mærke hans varme ånde i nakken. Knæene giver efter under mig. Da hænderne lægger sig om min hals, skriger jeg højt. Så vågner jeg med tårerne løbende ned ad kinderne."

Da Hanna fylder tolv år, forsvinder Linda Palm. Hannas verden er pludselig ikke længere så tryg, som den var før. Og der sker flere ting den sommer. En ny dreng flytter til byen, og Hanna får det så underligt, når han kigger på hende. Hannas mor er sur og irriterende, og en dag kommer hendes far ikke hjem fra arbejde. Det er heller ikke længere så nemt med bedsteveninderne, Jonna og Sabina. For Hanna bliver det en sommer fuld af forandringer. En sommer, hun aldrig glemmer.

Amalie og Sofie 4 ever 

Amalie og Sophie er bedsteveninder. Det har de været siden tredje klasse og er altid sammen, både i skolen og i fritiden. De kan læse hinandens tanker, elsker One Direction og bruger timerne til præst på at drømme om koncertture til London, shopping og den veninde-tatovering med deres navne, de skal have, når de fylder 18 år. De skal være sammen 4-ever!

Men hvad hvis det utænkelige sker …?

 

sandhed eller

 

Sandhed eller konsekvens

Signe og Michelle er bedsteveninder, så Signe ringer straks til Michelle, da hun finder ud af, at hendes far har problemer. For hun stoler 100 % på Michelle. Desværre kommer Michelle til at tale over sig, og det slår Signe helt ud. Hun er både forvirret og ulykkelig, da hun beslutter sig for at tage hævn. En hævn hun hurtigt fortryder.
Problemet er bare, at når noget er sendt ud i cyperspace, kan det ikke hentes tilbage …

Jeg, mig, Milly

Det her er min logbog. 

Jeg ved ikke, hvad jeg skal skrive i den endnu, sikkert bare alt muligt – undtagen hvad der skete. Jeg havde bestemt mig for, at jeg ikke gad, og at jeg bare ville lade, som om jeg gjorde det, hvis Ted spurgte, men så begik jeg den fejl at fortælle mor om det.   

Milly og hendes tvillingesøster Lily er helt forskellige, selvom de ligner hinanden som to dråber vand. Og en dag sker der noget alvorligt med deres forhold. Noget, Milly ikke vil tale om. Noget, som hun kalder "Episoden". 

Milly bliver bedt om at føre en logbog over sit liv efter Episoden. Hun skal skrive om det, der skete. Hvor åndssvagt er det ikke, tænker Milly. Men så begynder hun at skrive …
Og midt i det hele flytter der en amerikansk dreng ind i huset. Han er meget pæn, men fuldstændig umulig at hænge ud med.

 

jeg mig mille

 

Modeldrømme

Lærke blev opdaget som model, da hun var fire år gammel. Nu går hun i 7. klasse, og der er blevet længere mellem opgaverne. Men Lærke er ikke klar til at give slip på den opmærksomhed, der følger med modeljobbet, og hun gør alt for at få det hele til at lyde lidt mere glamourøst og fantastisk, end det i virkeligheden er. Midt i det hele kommer
hendes klassekammerat Ida tilbage fra sit ophold på et julemærkehjem, og der kommer en ny dreng i klassen, Victor. Intet er længere, som det har været, og Lærke mister sin status som en af klassens mest populære piger. Og en morgen står der Model-Lærke ligner lort på fortovet foran hendes hus

 

modeldrømme

 

Dig og mig, Archie de Souza?

Det er ikke så let, som alle tror, at være smukke Edi. Hendes bror er begyndt på universitetet langt, langt borte, og Edi føler sig efterladt med sine travle, overambitiøse forældre, der pacer helt vildt. Og som om det ikke er hårdt nok, så er det svært at komme i kontakt med lækre Archie de Souza, selv om Edi er ret overbevist om, at han er lige så vild med hende, som hun er med ham. Og da de så endelig bliver kærester, går det slet ikke, som Edi havde forestillet sig.

Anden bog i serien om de australske veninder Edi, Hazel, Olympia og Jess. 

Mia & Marcus

Mia er flyttet til en anden by. Hun savner sine gamle venner og føler sig ensom. Marcus lever på kanten og gør, hvad der passer ham. Han kommer fra et hjem med misbrug og er på vej ud i kriminalitet.

Mia & Marcus fortæller historien fra to synsvinkler. De to unge lever vidt forskellige liv, men ingen af dem trives i skolen, og en dag finder de tilfældigvis sammen på en bænk. Måske har de mere tilfælles, end de tror …

Taberliv tur-retur

Anne er lidt for tyk, og Malou er lidt for populær! Anna får hjælp af sine forældre i kampen mod vægten, men hendes klassekammerater driller hende ... Malou føler sig ensom derhjemme, nu hvor hendes søster er rejst til Australien, og hendes forældre skændes altid. I klassen er det Malou, der har travlt ... blandt andet med at genere Anna. For jo hårdere det er for Malou derhjemme, desto sværere bliver det for Anna i klassen. Tingene spidser til, og til sidst aner hverken Anna eller Malou, hvordan de skal komme videre. En vendebog om mobning. Læs Annas historie den ene vej, og vend bogen og få Malous historie! 

 

sommerfugleserien taberliv tur retur 

 

Se mig nu.

Evas lillebror er syg. Rigtig syg. Hans sygdom kræver tit hele familien, så da Eva efter en uges fravær kommer i skole igen er hendes bedste veninde, Maja, pludselig blevet veninder med klassen mest populære pige. Og de er begyndt til dans sammen, Fuck altså! Fra da af går alt skævt,  og Eva får ikke engang fortalt Maja, at hun midt i smat og hvirvlende sne har mødt en dejlig. spændende og dødforvirrende fyr ...

Se mig nu handler om den vildeste vinter i 14 årige Evas liv. I familien er alting sat på standby, fordi lillebroren er syg, men lige udenfor drøner virkelighedenvidere. Eva er fanget midt imellem, bange for at miste sin lillebror, sin bedste veninde og sig selv i den første forelskelse ...

Rose og veninderne

Da de har stået der lidt, siger Frida: Rose, kommer du ikke lige med? Der er noget, vi vil tale med dig om.
Klara kigger på Rose, da hun svarer o.k., og går med.
Solen skinner på deres solbrune hud. Frida retter på sit hårbånd og siger til Rose:
„Solvej og jeg har snakket om, at vi altså synes, du er meget mere moden end Klara.
Rose bliver glad og varm. Hun holder sit blik mod det afsvedne græs.
Rose har aldrig været gode venner med Frida og Solvej fra klassen. Hun bliver nervøs, når de nærmer sig, for man ved aldrig, hvad de kan finde på. Men da Rose starter i femte klasse, virker de pludselig meget sødere. Nu vil de gerne være gode venner med hende. Men hvad så med Klara, som er Roses veninde?

Rose og veninderne er første bind i en ny serie for de 9-12 årige piger. Serien handler om Rose og hendes veninder, der lige er startet i 5. klasse, om at være en god ven, hvordan man siger fra overfor de andre og hvad man skal gøre, når der går kludder i venindeflokken. 

 

Rose og veninderne

 

Rose og drengene

Da de rejser sig for at tage jakker på, siger Morten:

"Ja, altså, vi tænkte, om vi ikke alle sammen skulle mødes hjemme hos Sigurd i morgen efter skole?

" Rose hjerte laver et lille hop. Hun kigger over på Klara og Sidsel. "Det kan vi da godt ikke?" Klara nikker, og Sidsel siger, at hun bare lige skal hjem og lufte deres hund først.

Sigurd smiler til Rose. "Vi ses i morgen."

De går mod udgangen, og Sidsel spotter hurtigt billygterne på sin fars bil. Rose svæver hen til bilen, og hun kan umuligt få mere slik. Hun er helt fyldt op. Er det sådan, det er at være forelsket?

Rose er vild med Sigurd. Men er han også vild med hende? Og hvordan gør man, hvis man gerne vil være kærester? Rose får heldigvis hjælp af Sidsel og Klara. Men så kommer hun til at fortælle en hemmelighed til Sigurd, og pludselig går alting galt …  

 

 rose og drengene

 

 

Provinspiger

Veninderne Klara, Simone og Pernille står over for store udfordringer: En ny skole, en storebrors irriterende kæreste, som fylder det hele, en forsvunden far og en ny lillesøster på vej, der vil bringe lugten af bræk og bleer tilbage i huset ... som om der ikke allerede stinker af lort, når man bor midt i pløjemark. Det er ikke let at komme fra landet, det må Klara sande, da hun begynder på den nye skole. Men det er heller ikke nemt at opretholde det nye sofistikerede jeg, som hun har opfundet for at tiltrække lækre Joakims opmærksomhed. Heldigvis har pigerne hinanden at udveksle erfaringer med, for der kan nemt blive brug for opmuntring når man er en flok ægte PROVINSPIGER.

 

Provinspiger - orla prisen

 

Den sommer alt voksede vildt

Stilheden blev pludselig afbrudt af et ordentligt drøn. Arvin og Lau for begge to sammen. Jeg kneb øjnene sammen og løftede min ene arm, så jeg kunne skygge for solen med hånden. Det var en rød knallert. Den kørte så hurtigt, at luftrykket fik mine armhulehår til at blafre. En knallert. Det var noget nyt. I alle de somre, jeg havde tilbragt i mormors gule hus, havde jeg aldrig nogensinde set en knallert før.

 

Malaika glæder sig til at være sammen med sine fætre, som hun plejer at være hver sommer, hvor de alle samles i mormors dejlige hus. I år har hun noget særligt, som hun gerne vil vise dem - hun har nemlig fået hår under armene. Men Lau og Alvin har andre ting i hovedet, for der er nemlig kommet en ny pige til sommerlandet, og lige pludselig er Malaika ikke længere i centrum, og sommeren forløber ikke helt, som hun havde forestillet sig ...

 

den sommer alt voksede vildt

 

Den vinter Hanna vendte tilbage

Det er vinterferie, og der er gået halvandet år, siden Hanna sidst har været i Rydöbruk. Hun er flyttet til Göteborg med sine forældre og lillebror, væk fra sine bedsteveninder, Jonna og Sabina, og sin kæreste, Janek. Men mange ting har forandret sig siden sidst. Sabina er begyndt at gå til fester, og er Hanna og Janek overhovedet kærester længere? En morgen rystes hele det lille samfund igen. En pige har forsøgt at begå selvmord og ligger i koma på hospitalet - halvandet år efter Linda Palm forsvandt og blev fundet dræbt. Hænger de to ting sammen? Og hvorfor føler Hanna sig forbundet med pigen på hospitalet? Det bliver en vinterferie fuld af forandringer. En vinterferie, hun aldrig glemmer.

 

den vinter hanna vendte tilbage

 

Almas andet ansigt – to sommerfugle

Alma begynder at modtage truende sms´er. Hun er sikker på, at det er Alberte fra klassen, der står bag. Alma vil afsløre hende, og så vil hun have hævn. Hun og Josefine udtænker en plan. Det kan helt sikkert ikke gå galt. Eller ...

 

sommerfugleserien almas andet ansigt

 

Almas mareridt

Alma flytter med sin familie fra Jylland til Sjælland. Og hendes skræk for heste flytter med. Hun har svært ved at finde venner i sin nye klasse, men en dag får hun chancen. Klassens populæse pige, Josefine, inviterer hende med på weekend. Der er bare ét problem: det er en rideweekend ...

 

sommerfugleserien almas mareridt

 

I morgen er alt, som det plejer

Lilian skal være luciabrud og vil gerne have, at mor kommer og kigger på. Ellers også vil hun have, at hun bliver langt væk. Hun ved det ikke, det hele kommer an på mor.

En historie om at holde sammen i familien.

 

Sommerfugleserien i morgen er alt som det plejer

 

Mig Maja

Maja er vild med lækre Tristan. Og han er vild med hende. Eller det bliver han, når han opdager, at hun er til. Da han inviterer til fest, er Maja klar til sit livs scoring. Hun skal bare lige finde det helt rigtige at have på. Men det er ikke så nemt. For Eva kan spise alt, mens Maja buler ud, blot hun ser på en pose Piratos. Og Katrine, der er slank og stanglækker, er sund på den onde og totalt uopnåelige måde. Øv. Bedre bliver det ikke, da Sylvester, Majas plageånd fra barndommen, pludselig flytter ind på det kælderværelse, som Maja har glædet sig til at overtage.

Mig Maja handler om 14-årige Majas jagt på endelig at finde sig en kæreste – hun skal bare lige tabe sig et par kilo. Det sender hende ud på lidt af en rutsjetur, hvor hun pludselig ikke aner, hvad der er op og ned, og hvem hun kan stole på. Mindst af alt sig selv.

 

sommerfugleserien mig maja

 

Ælle bælle alene 

Rose elsker sin morfars islænder Lotus så højt, at det ikke rigtig betyder så meget, at hun ikke længere har så mange venner i skolen. Hendes tvillingebror har travlt med sine venner og veninder, men det interesserer ikke Rose, ingen gør - jo, måske Malte.

 

ælle bælle alene sommerfugleserien

 

Slangesommer

Det er sommer ved Fårup Fjord. Når Terne ikke hænger ud med Emma, så passer hun slangerne i sin fars terrarium og keder sig lidt – lige indtil Hugo træder ind ad døren. Ham har hun aldrig set i Fårup før, men han er både sød og skøn og interesseret! 

Ternes veninde, Emma, er mere interesseret i den bølge af tyverier, som finder sted i området, især fordi politiet har udlovet en dusør, og hun overtaler Terne til at lege opdagere. Det går faktisk også meget fint, men lige pludselig bliver det hele lidt for spændende, for måske er tyvene lidt for tæt på?

 

Slangesommer

 

Rose og den nye pige 

Stephanie er startet i Roses klasse. Præcis som Rose har forudset, tager Frida og Solvej hende til sig, og de andre har ikke en chance. Men intet bliver som forventet, for Stephanie er ikke som de andre, og pigerne kommer ud for ting, de aldrig har prøvet før. Og heller ikke Nikolaj, som Rose er kærester med, opfører sig forventet.

Uddrag fra bogen:

„Hvor er Stephanie?” spørger Rose, da Frida og Solvej kommer hen

til sofaerne, hvor Rose og de andre har sat sig.

„Det ved vi ikke,” siger Frida. Det er altid hende, der fører ordet.

Solvej tilføjer: „Hun kom aldrig hjem til Frida. Vi ringede og sms’ede

til hende, uden at hun svarede.”

„Er det ikke strengt?” spørger Frida.

Rose og de andre nikker. „Måske er der sket noget,” siger Rose.

„Ja, men så kunne hun jo bare sige det. Det er da total bitchagtigt

af hende.” Fridas øjne lyner, og Rose er glad for, at hun ikke

er i Stephanies sted.

 

 Rose og den nye pige

Forsvundet.

Lauren er adopteret og ivrig efter at finde ud af mere om sin mystiske fortid. Men da hun opdager, at hun muligvis er blevet kidnappet fra en amerikansk familie som tre-årig, føles hende liv pludselig som en stor løgn. Hvad skal hun stille op, når hun har masser af spørgsmål, men ingen vil svare? Hvordan kan hun finde sin rigtige mor og far? Og hvor meget havde hendes adoptivforældre egentlig med kidnapningen at gøre?

Lauren stikker af fra sin familie i England for at se, om hun kan finde ud af mere på egen hånd. Men hendes undersøgelser fører særdeles farlige personer tæt på – og det går langsomt op for Lauren, at hun måske slet ikke er forberedt på de konsekvenser, som sandheden kan have.

Bogen er første del af en trilogi, men kan sagtens læses selvstændigt. 

 

Før jeg forsvinder helt.

En vigtig og alvorlig Sommerfugl-bog om konsekvenserne ved at blive overset!

Selma og Smilla er søstre, og Selma er nødt til at være den store, selvom Smilla er den ældste. Selma passer på Smilla, fordi hun er anderledes, men det tærer på hende at være den stærke og sætte sig selv til side. Lidt efter lidt viser det sig, at det ikke kun er Smilla, der er skrøbelig, og pludselig er rollerne byttet om.

 

før jeg forsvinder helt

 

Hemmeligheder

En oplagt historie om kærlighed i SOMMERFUGLE-serien!

Få rammer plet som Dorte Roholte når hun skriver til Sommerfugle-målgruppen. Og med denne historie om forbudt kærlighed gør hun det igen.

Først hader Liva tanken om at skulle bo sammen med sin stedbror Benjamin i et år.

Så forelsker hun sig i ham.

Det siger hun ikke til nogen.

Men en anden tæt på Liva har også en dyb hemmelighed.

 

Saras stil

En sjov og vedkommende bog om problemer med familie, venner og begyndende kærlighed for de 11-13-årige piger.

Sara skal skrive en stil om sig selv og sin familie i sommerferien. Og hendes liv er faktisk ret uoverskueligt i øjeblikket. Saras mor kommer ud for en ulykke i det pizzeria, hvor hun arbejder, så Sara er nødt til at bo en tid i det grimme højhus over for hos morens kusine og hendes datter Laura, der var Saras bedste veninde indtil sidste sommer. Laura er i puberteten opfører sig som et væsen fra det ydre rum, Saras storebror er pornofikseret, Dorthe er kristen og frelst, og så er der Mahmoud, som Sara i hvert fald IKKE er forelsket i.

 

Vinderblik

Siden Gry var syv år gammel, har hun vidst, at hun ville være gymnast, og hun ville være den bedste.

Nu er hun 13 år, og drømmen rykker tættere på. Men så bliver hun udtaget til at komme med på træningssommerlejr. Der skal snart udtages hold til DM, så Gry siger ja, selv om hun har lovet sin bedste veninde Anna, at de skal på ferie sammen. Anna, som var der for hende, da hendes forældre blev skilt, Anna, som startede til gymnastik, for at de kunne være mere sammen.

Gry ved godt, at man skal ofre meget for at blive den bedste, men gælder det også venskabet med Anna?

 

vinderblik

 

Misforståelsen

Jeg åbner bogen på klem og ser Yasemins tætskrevne bogstaver på første side. Jeg lukker bogen i igen. Jeg kan ikke tillade mig at læse Yasemins mest private tanker. Det kan jeg bare ikke. Jeg tager et skridt tilbage. På den anden side … vi deler alligevel alt.

Da Mathilde læser en ond liste i Yasemins dagbog, går det galt mellem de to veninder. Nu er de pludselig begge to helt alene med deres problemer. Mathilde er dybt ulykkelig, fordi hendes forældre skal skilles. Yasemin er vild med Mads, og hun vil gerne med til Malenes fest, for der kommer Mads også. Men Malene er Mathildes værste fjende …

 

Freaks forever

Nora har aldrig passet ind nogen steder, men da der kommer en ny pige i klassen, oplever hun pludselig, at man ikke behøver at gemme sig, bare fordi man er anderledes. Leo gør, som det passer hende og er som født til storbyen, men da Nora tager hende med på weekend til Nordjylland, slapper hun pludselig af og viser en helt ny side af sig selv.

Tilbage i København er Leo straks lige så utilnærmelig som før igen, og Nora begynder at lægge mærke til små tegn på, at der er noget helt galt.

Hvem er Leo egentlig, og hvad er det for en hemmelighed, hun gemmer på? Nora vil gøre alt for at hjælpe sin veninde, men først må hun finde ud af, hvad der plager Leo – og Leo er ikke typen, der sladrer.

 

freaks forever 

 

 

  

 

Billeder: copyright forlaget Carlsen

 

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1627
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3402
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1919
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3969

Antal Besøgende

2639785