Skaterland

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Skaterland

Skaterland er en serie bøger for de 8-12 årige, der interesserer sig for skateboards, løbehjul og BMX. Ud over selv fortællingen er der en masse detaljer om tricks og teknikker, der omtales i bøgerne. Der er en QR-kode i starten af hvert kapitel, så man kan se de forskellige tricks, hvis man har en smartphone, ipad eller lignende. Bøgerne er skrevet af Kim Langer og udgives af forlaget Høst og Søn. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

Skaterland 1: Kristoffer aka Krissy B.

Krissy B. og hans bedste ven Momo, gælder sig til, at byggeriet af en ny skaterpark i byen går i gang, så de bliver slemt skuffet, da kommunen alligevel aflyser projektet. Men Krissy og Momo giver ikke så let op og udtænker en dristig plan, der kan redde skaterparken.

 

skaterland 1

 

Skaterland 2: Mehmet aka Momo

Hovedpersonen Momo, VIL bare vinde åbningskonkurrencen i den nye skaterpark, men da han får konfiskeret sit board af vagten i det lokale shoppingcenter, kommer hans vinderchancer i fare, for han kan kun vinde på sit eget board

 

skaterland2

 

Skaterland 3: Seb aka Scooterboy

Seb falder hurtigt til i den nye klasse, især fordi han har Krissy og Momo at skate med. Så da Max fra kommunen ringer og skal bruge et par skatere til en ny reklamefilm for Skaterland, ved Seb godt, hvem det skal være. Der er bare to problemer for Scooterboy. Han skal have hjelm på for selv at være med, og den er der en anden, der har taget. Og hvordan får man lige en en pige med i filmen, sådan som Max gerne vil have? For så vidt Seb ved, er der ingen piger, der skater.

 

skaterland3

 

Skaterland 4: Emma aka Skatergirl

Efter at Emma er blevet til Skatergirl, kan hun slet ikke forstå, hvorfor hun skatede i hemmelighed så længe. Nu kører hun i SKATERLAND sammen med Krissy, Momo og Seb, mens de venter på, at kommunens reklamefilm bliver færdig. I mellemtiden skal klassen lave sin egen skateboardfilm i skolen. Og det går faktisk meget godt - indtil Døden finder på at prøve Emmas skateboard.

 

skaterland4

 

I serien Skaterland er der nu kommet to nye bøger - denne gang som Læs selv. 

Hovedpersonerne er Tobi og Oskar, der går i 3. klasse. De to drenge bruger al deres fritid i "skaterland", byens skaterpark.

 

1. Den sure nabo

En dag står der en meget sur mand og kigger ind i Skaterland. Han bor lige overfor, og han synes børnene larmer alt for meget, når de skater. Nu vil han ringe til kommunen og klage. Tobi, Oskar, Lukas og Samson må gøre noget. Ellers bliver Skaterland lukket.

 

den sure nabo

 

2. Syndt igen

En morgen bliver Tobi vækket af sin storebror, Mads. Han skal skynde sig, ellers kommer han for sent i skole. Men hvorfor er det ikke mor, der vækker ham. Og hvorfor er skolen helt tom, da han kommer derhen? Langsomt går det op for Tobi, hvad det er for en dag. Sammen med Oskar lægger han en plan. Måske kan de også snyde Mads?

 

snydt igen

 

3. Alene hjemme

En dag hvor Tobi og Oskar er ude at gå med Oskars hund, Ollie, kommer Tobi til at tænke på noget: Når hunden er opkaldt efter et skateboard-trick, kan den måske også stå på skateboard? Måske kan Ollie endda blive så dygtig, at den kan være med i den store skateboard-konkurrence?

 

skaterland alene hjemme

 

4. Det store styrt

Tobi er vild med at skate. En dag tager han alene hen i SKATERLAND, selvom han ikke har fået lov. Det går rigtigt godt. I hvert fald indtil han kører ind i en stor dreng. Men var det Tobis skyld? Og hvordan skal han forklare, hvad der er sket, når han kommer hjem med et knækket skateboard?

skaterland det store styrt 

 

Billeder: Copyright forlaget Høst & Søn

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640859