Gallagher girls

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Gallagher Girls

 

Gallagher Girls er en spændings serie for de 12-16 årige, skrevet af Ally Carter. Serien udgives af forlaget Alvilda. Køb bøgerne i dag gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

Bøger i serien:

1.     Jeg elsker dig, men sig de ik’ til nogen

Cammie Morgan er elev på Gallagher-akademiet for særligt begavede unge kvinder – en helt almindelig pigeskole. Sådan da … For det er ikke alle skoler, der har kampsport og kemisk krigsførelse på skemaet eller giver eleverne gode karakterer for at hacke CIA’s tophemmelige filer.
Selvom Cammie taler fjorten sprog og kan slå ihjel med de bare næver på syv forskellige måder, aner hun ikke, hvad hun skal stille op, da hun møder en helt almindelig dreng, der tror, at hun er en helt almindelig pige.
Så let som ingenting kan hun aflytte hans telefon, skygge ham og hacke sig ind i hans computer. Men det store spørgsmål er, om hun kan finde ud af at have et forhold til en, der aldrig må opdage sandheden om hende …

 

gallager girls 1

 

2.    Stol på mig, hvis du tør!

Den første kæreste … søde Josh. Suk. Sidste semester blev Cammie tvunget til at droppe ham af sikkerhedsmæssige hensyn. Derfor ønsker hun sig ikke andet end et stille og roligt skoleår på Gallagher-akademiet – verdens bedste spionskole.
Men sammen med sine bedste venner opdager Cammie, at de har fået besøg af nogle yderst hemmelige gæster. Og så får hun igen skyld for at have bragt skolen i store vanskeligheder.
Snart må pigerne snige sig rundt og overvåge gæsterne i sandhedens tjeneste – og for at rense Cammies navn.
Men selvom pigerne ved, de er de bedste, bliver de alligevel i tvivl om, hvorvidt de kan gennemføre missionen. For sagen indeholder nogle elementer, der er lidt for lækre …
Der står meget på spil. Både for Cammies hjerte og hendes elskede skole.

 

gallager girls 2

 

3.    Kan du gætte, hvem jeg er?

Cammie er fanget på et tag med sin venine Macey og drengen Preston, søn af en præsidentkandidat. Og kun ved hjælp af Cammies særlige evner undgår de at blive kidnappet af sortklædte skikkelser.
Efter den sindsoprivende episode er Macey ikke længere den samme glade pige, og Cammie er bange for at miste sin veninde, som bliver mere og mere fjern.
Det bliver ikke bedre af, at Macey nu står under 24-timers beskyttelse af CIA - og af Cammies tante, Abby, tidligere studerende ved Gallagher-akademiet, topagent og toplækker.
Men det, der for alvor slår Cammie ud af balance, er, at der også er blandet en anden toplækker person ind i sagen. En dreng, som hun TROR, hun ser alle vegne. Indtil hun pludselig VED, at hun ser ham ...

 

gallager girls 3

 

4.    Tro, håb og dobbeltspil

Farerne lurer overalt! Selv ikke kamæleonen Cammie kan gemme sig for dem.
På en tur til London opdager hun, at en af hendes tætteste allierede tilsyneladende er dobbeltagent, og det går efterhånden op for Gallagherpigerne, at Cirklen er tættere på, end de troede, den var – måske endda inden for Gallagher-akademiets mure!
En giftig mistillid kiler sig ind mellem tidligere venner og forbundsfæller, og snart ved Cammie hverken, om hun kan stole på sine klassekammerater eller på sine lærere. Men det værste er, at hun ikke engang ved, om hun kan stole på sit eget hjerte …

 

gallager girls 4

 

Billeder: Copyright forlaget Alvilda

 

Bogtrailer for Gallagher Girls

 

Bogtrailer for Gallagher Girls 2

 

Bogtrailer for Gallagher Girls 3

 

Bogtrailer Gallagher Girls 4

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1634
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4393
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3411
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2648258