Bedste venner

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Bedste venner

Bedste venner er en serie børnebøger skrevet af Trine Bundsgaard og udgivet af forlaget Gyldendal. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

 

bedste venner 1

Bøger i serien:

Bedste venner 1: Asta og det store flytterod

Første bind i serien om Asta på 8 år og hendes hverdag med skolen, forældrene, den fjollede lillebror og ikke mindst hendes bedste venner.

Nyt hus, ny skole, ny hverdag. Hvor sjovt er det? Asta er flyttet med sin familie til Fyn og hun længes bare tilbage til sine veninder. Asta er tæt på at kvæle sin lalleglade lillebror, Bimmer, som bare synes, det er fantastisk med ny skole og nye venner. Asta føler sig helt forlagt og alene, indtil Fanny dukker op. Hun skælder ud, kaster med æbler og udspionerer Asta. Men hvem er Fanny egentlig? Og hvor hvordan skal det gå i den nye skole? 

Bedste venner 2: Asta og det glemte gravsted

Hr. Bibi er Astas nabo. Hans øjne lyser i mørke, og han har begravet sin kone i baghaven. Det siger Fanny i hvert fald. Asta er nødt til at undersøge sagen. Snart er hun viklet ind i løgnehistorier og spionage, og hun kan slet ikke rigtig finde ud af, om Fanny overhovedet vil være venner eller ej. Og uhyggeligt bliver det, for hr. Bibi har faktisk en vaskeægte gravsten i sin have ......

bedste venner 

Bedste venner 3: Asta og Fanny for evigt

Astas bedste veninde Silja kommer endelig på besøg. Asta har savnet hende, og det er vildt hyggeligt. Så dukker Fanny også op, og de tre piger laver loppemarked. Men på grund af et kasseapperat i plastik, Astas fine ring og en hemmelig ingrediens kommer det til at gå helt anderledes, end Asta havde tænkt sig.

Bedste venner 4: Asta på lejrskole

Asta og Fanny skal med klassen på lejrskole. Det er ret sjovt, men deres lærer, Buller, har ikke helt styr på tingene - og pludselig bliver det hele lidt mere uhyggeligt end børnene er vant til .... Og hvad er det egentlig med Mads? Hvorfor er han så pinlig? og hvorfor ser han hele tdiden på Asta?

bedste venner 2

Bedste venner 5: Asta og løgnehistorien

Astas lillebror Bimmer fortæller ret gode løgnehistorier. Om alt mulig. Det er vildt skægt, indtil Bimmer fortæller Fanny en sær historie om Asta. Så er det pludselig ikke ret sjovt at være Asta.

 

Bedste venner 6: Asta og fødselsdagsgaven

Asta har snart fødselsdag. Hun glæder sig til at blive fejret, men hun har et problem. Alle spørger, hvad hun ønsker sig, men hun kan ikke finde på noget. Og da hun endelig får en ide, siger hendes mor og far bare nej og nej og nej. Er der så overhovedet noget ved at holde fødselsdag?  

bedste venner 3

Bedste venner 7: Asta, hr. Bibi og det lille bæst

Hr. Bibi og Asta glæder sig til at få hund. De har snor, kurv og madskål klar. De har endda øvet sig i at gå tur.  Nu mangler de bare det lille bæst. Asta kan næsten ikke vente, men så bliver hr. Bibi syg .

Bedste venner 8: Asta og den hemmelige nøgle

Bæst er sød – og en lille smule til besvær. Han skal både trænes og luftes, og han spiser Astas ting. Og Fannys! Asta savner hr. Bibi og kæmper for at holde styr på Bæst – og for at finde nøglen til Bittens hemmelige hule…

 

Bedste venner 8

 

Bedste venner 9: Asta og den lille søster

Astas nyfødte lillesøster er sød og meget lille. Hun er dejlig men også lidt besværlig at have i huset. Og hvorfor græder hun sådan? Og hvad skal hun egentlig hedde? Måske Asta kan hjælpe? 9. bog i serien om Asta og hendes venner.

Bedste venner 10: Asta og juleglæden

Asta glæder sig meget til jul, men Fanny er trist og har ikke lyst til at jule. For hendes mor er syg, og måske er det meget alvorligt. Asta ved ikke, hvordan hun kan hjælpe Fanny - og er der overhovedet noget ved at holde jul, hvis Fannys mor er syg? Og hvad skal Asta stille op med Gregers og hans sære hunde-rensdyr?

 

 

Du kan finde en læseprøve på 5 bog i serien ved at gå ind på Gyldendal.dk og søg under Bedste venner 5.

Du kan også gå ind på seriens hjemmeside og finde meget mere om Asta og Fanny på www.bedstevenner.org/main/top/index.php

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690636