Lou!

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Lou!

Lou! er en serie tegneseriebøger af forfatteren Julien Neel. Bøgerne har netop vundet Ping prisen 2013 for bedste børne/ungdomstegneserie. Anbefales til piger mellem 7 og 13 år. Bøgerne udgives af forlaget Carlsen. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Følg med ind i Lou's verden - og mød Lou og hendes distræte, x-box spillende mor, Lous bedste veninde, Mina, Tobias den skønne genbo, som Lou ikke tør tale med, Rikard, den nye overbo, som måske kunne være noget for Lous mor, Lous enrådige kat og italieneren nede fra hjørnet, som leverer uhyggeligt mange pizzaer til den lille familie. 

 

Bøger i serien:

1. Dagbogsdage

I første bind af serien, DAGBOGSDAGE, møder vi Lou, som bor sammen med sin mor i en lille lejlighed i storbyen. De lever et ganske almindeligt liv, hvor Lou går i skole, mens hendes mor sidder og skriver på sin roman ... eller rettere prøver at skrive på sin roman. For det ender som regel med, at moren bruger dagen på at spille på X-box.

Lou har aldrig mødt sin far, men hun synes egentlig ikke, at hun savner nogen ... det skulle da lige være en ny kæreste til moren, så hun kunne tænke på andet end at spille hele tiden. Måske skulle det være Richard, deres nye nabo?
Lou er selv meget forelsket i sin genbo, Tobias. Hun kan se lige ind hans værelse, og hun følger godt med, men tale med Tobias, det har hun ikke rigtig vovet. Endnu ...

 

dagbogsdage

 

2. Sommerferie i Møgstrup

I SOMMERFERIE I MØGSTRUP, som er andet bind i serien om LOU! og hendes venner og familie er det sol, sommer - dødsygt!
Tobias, Lous store kærlighed, er flyttet til en anden by uden at sige noget om det! Og det efter, at Lou har brugt mindst halvdelen af sit 12-årige liv på at tage tilløb til at tale med ham - og så, da det endelig lykkes, flytter han bare uden et ord eller et kys ... Oven i hatten er hele verden rejst på ferie, og Lou og hendes mor har ikke andre planer end det obligatoriske besøg hos Lous sure bedstemor i den dødsyge landsby, hvor Lous mor er vokset op i kedsomhed og store mængder rosenkål.

Og spændende er der ikke i Mortebouse, det er helt sikkert. Der sker absolut ingenting, indtil den dag hvor Lou støder ind i Paul. Han spiller godt nok ukulele, og ikke guitar som Tobias, men han er faktisk meget sød alligevel.

 

lou sommerferie

 

3. Buskirkegården

Sommerferien er slut, og Lou er tilbage i byen. Mange ting er anderledes nu, hvor Lou er fyldt 13 år. Og hvad er pubertet for noget?.

lou buskirkegård

4. Sommerforelskelser

Lou skal på ferie med sine veninder ved havet. Kort efter de ankommer møder Lou barndomsvennen Tobias og nogle af hans venner, der opstår hurtigt sommerforelskelser og venindeproblemer, og midt i det hele fylder Lou 14 år.

 

lou sommerferie

 

5. Laser-ninja

Lou er nu fyldt 14 år, og historien begynder med store begivenheder for Lou og hendes mor. Deres hus brænder, og Lous mor finder ud af, at hun er gravid. Da det eneste læsestof, de får med sig fra lejligheden, er morens gamle dagbog, får Lou pludselig mulighed for at læse om sin mors barndom i Møgstrup, forholdet til hendes forældre, og hvad der skete, da hun blev gravid med Lou. Samtidig udvikler forholdet til Tobias sig, og det første kys nærmer sig ...

Lou

 

 

6. Krystalalderen

Lou bor stadig sammen med sin mor og sin lillebror, Fulgor. Hun passer ham meget, da hendes mor har travlt med at skrive en ny roman og opsætningen af hendes første roman, som skal sættes op som en musical på rulleskøjter! Lou holder stadig sammen med sine gamle veninder. Og Tobias naturligvis. Eller gør hun? 

 

Lou 6

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4377
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3409
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645225