One Piece

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

One Piece

One Piece er en manga serie skrevet af Eiichiro Oda. Serien handler om Monkey D. Luffy, der vil være sørøverkonge og finde sørøverskatten One Piece. Bøgerne udgives af forlaget Carlsen. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 One Piece Logo

Bøger i serien:

1. Eventyret begynder

Drengen Ruffy drømmer om at blive sørøver. Hans store helt er Shanks den Røde, som sammen med sin besætning i et års tid anker op ud for Ruffys by. Blandt sørøvernes kosteligste ejendele er gum-gum-frugten, en af de berygtede djævlefrugter. Den kommer Ruffy til at spise til dessert med det resultat, at hans krop bliver elastisk og superstærk. Til gengæld vil han aldrig kunne lære at svømme!
Ti år senere står Ruffy til søs i en lille jolle. Nu vil han have sig et sørøverskib og en besætning - og finde den legendariske skat, ONE PIECE. Nu skal drømmen gøres til virkelighed!

 

op1

 

2. Klovnen Buggy

I sin søgen efter et egnet sørøvermandskab begiver Ruffy sig sammen med Zorro af sted mod Grand Line. Undervejs støder de på tyvetøsen Nami, som kun stjæler fra sørøvere, og klovnen Buggy, en berygtet pirat.

 

3. Løgnhalsen

Muligheden for at komme af sted på skattejagt besværliggøres blandt andet af en mand i en kiste, en inkarneret løgnhals og en butler, som er kammertjener for den rige pige Miss Kaya. Miss Kaya er ikke mindst interessant, fordi hun ejer et skib.

 

4. Ulv i fåreklæder

Venner i nøden: Usopp går alle på nerverne med sine vidtløftige løgnehistorier ? og derfor er der naturligvis ingen, som tror ham, da landsbyen en dag virkelig kommer i fare. Han må prise sig lykkelig for, at både Ruffy og Lorenor Zorro hjælper ham i kampen mod piraterne, for mod så udspekulerede modstandere som brødrene Mjav ville han have meget dårlige kort på hånden, hvis han var helt alene...

 

5. Hvem ringer klokkerne for?

Kaptajn Black alias den udspekulerede butler Beauregard vil myrde miss Kaya og arve hendes formue. Med ondsindede teknikker som kæmpekattekløer og dødspukler gør han livet surt for Ruffy, der forsøger at forpurre planen.

 

6. Løftet

Ruffy arbejder i køkkenet på restaurationsskibet Baratie. Da piraternes frygtede godfarther , Don Greek, lægger til sammen med hundrede mand, ender det med et nervepirrende opgør - kokke mod pirater! Men chefkokken Jeff var tidligere kendt som piraten Jeff Rødfod - og han var faktisk på vej til Grand line.

 

7. Den gamle mand

Kampen mod Don Creek og hans to brutale officerer Palle Jernskjold og Gin ser håbløs ud, ikke mindst fordi de har taget chefkokken Jeff som gidsel. Men pludselig hvirvles den pæne Sanji, som Jeff egentlig ikke bryder sig så meget om, ind i kampen på liv og død - og han afslører en grusom hemmelighed, som han deler med Jeff.

 

8. Pas på du ikke dør!

Ruffy er nødt til at opbyde alle sine kræfter for at overleve kampen mod Don Creek. Ikke mindst med hjælp fra den slagkraftige overkok Sanji lykkes det ham imidlertid på dramatisk vis at afgøre kampen til sin fordel. Sammen med Sanji drager Ruffy af sted mod Grand Line, men først skal de lige have fat i Nami - og hun befinder sig hos de farlige fiskemennesker i Arlong Park.
Ottende bog i den underholdende manga, som i Japan foreløbig omfatter 30 bind. Med Usopps piratgalleri og Fanpost-sider!

 

9. Tårer

Usopp og Lorenor Zorro render under deres eftersøgning af Nami ind i de farlige fiskemennesker, som undertrykker indbyggerne på en ø fra fæstningen Arlong Park.
Det værste er dog, at Nami har slået sig sammen med det grusomme fiskemenneske Arlong. Men modstanden ulmer mod terrorvældet, og ligesom Sanji og Ruffy har nu også marinen sat kurs mod Arlong Park.

 

10. O.K. Let's stand up

Nami må for alt i verden frelses fra fiskemenneskene! En drabelig kamp udspiller sig mellem Ruffy, Zorro, Sanji og Usopp på den ene side og fiskemenneskene fra Arlong fra den anden.

 

11. Østens farligste mand

Nami skal hævnes! Ruffy viser Arlong én gang for alle, hvem der har fat i den lange ende. I Loguetown, den næste station på vore venners vej mod One Piece, møder Ruffy en gammel modstander, han aldrig havde drømt om, at han ville få at se igen. Som om det ikke var nok, må han samtidig prøve at afværge et heftigt ægteskabstilbud, der er tæt på at koste ham hovedet.

 

12. Legendens oprindelse

Ruffy og hans venner når langt om længe frem til Grand Line. Her er vejret tilsyneladende gået helt amok, og Namis navigationsevner kommer til kort. Heldigvis bliver de modtaget med åbne arme på kaktusøen Whiskey Peak - eller gør de?.

 

13. Don't worry

Zorro har egentlig krammet på de grumme Baroque-agenter, men da Ruffy og co. stikker af fra Whiskey Peak med prinsesse Vivi, bliver de skarpt forfulgt af Baroque-mafiaen - for ingen afslører ustraffet, hvem agenternes hemmelige chef er! Og på den næste ø venter der en artig overraskelse...

 

14. Instinkter

Vox-attack! Rufft og hans venner bliver forfulgt af Baroque-mafiaen og må kæmpe mod voks-manden Mr. 3. Det er ikke helt let, for Mr. 3 kan tappe uendelige mængder voks fra sin krop, og voksen er hård som står! Sammen med sin partner Miss Goldenweek forsøger Mr. 3 at omdanne Ruffy og co. Til et gruopvækkende voks-kunstværk. Heldigvis får Usopp netop da en genial idé.

 

15. Støt kurs

Nami er syg. Vore venner går i land på vinterøen Drum for at forsøge at finde en doktormand, som bor på øens højeste bjerg. Det bevogtes af kæmpestore rovkaniner.

 

16. Hans sidste ønske

Ruffy bærer den dødssyge Nami til doktor Kuleha og hendes assistent, det talende rensdyr Tony Chopper - og redder Namis liv. Ruffy vil hyre Chopper som skibslæge, men det er ikke så let, Chopper er nemlig bange for mennesker!.

 

17. Kirsebærblomster

Ruffy og hans venner er nødt til at kæmpe mod den altædende kong Wapol. Tony Chopper kommer til hjælp, både som læge, forvandlingskunstner og rensdyrmenneske! Det bliver en hård kamp, men endnu mere hårdt at overtale Chopper til at fungere som skibslæge blandt Ruffys besætning.

 

18. Ace

I øriget Alabasta møder Ruffy sin storebror, Portgas D. Ace, der er en sej fyr med djævelske kræfter. Imens forbereder Sir Crocodile sammen med sine specialagenter sit sidste store kup.

 

OP19

 

19. Opstand

Monster-alarm! Sir Crocodile, alias mr. Zero, pudser banankrokodiller på vores yndlingspirater. Heldigvis kommer en vis mr. Prins på banen, og han kan måske hjælpe vore venner ...

 

20. Slutspil i Alubarna

Kan Ruffy & co. forhindre, at den kongelige hær og rebellerne fra Alabasta slagter hinanden? Sir Crocodile og hans specialagenter gør alt for at skabe kaos i Alabasta og udslette vore venner.

 

21. Utopia

På Alabastra er krigen mellem rebellerne og hæren i fuld gang. Vores yndlingspirater er tvunget til at kæmpe mod specialagenterne fra Baroque-firmaet. Og Ruffy kan ikke engang hjælpe! Ham har Krokodil nemlig gjort kål på ... eller hvad?.

 

22. Hope

Verdens mest modbydelige krokodille, Baroque-firmaets leder Sir Crocodile, har tænkt sig at nedkaste en gigantisk bombe over øriget Alabasta for at udslette landet.

Ruffy og hans venner har kun en halv time til at prøve at forhindre katastrofen - for nedtællingen er allerede begyndt.

 

23. Vivis eventyr

Sir Crocodille er besejret, og Alabasta frelst. Prisenfor fred var høj, men nu er krigen langt om længe slut. Ruffy og hans venner kan fortsætte med at lede efter One Piece - men vil Vivi med, eller bliver hun på Alabasta?.

 

24. Drømme

Knap har Ruffy og hans venner forladt Alabasta, før de får den ene overraskelse efter den anden. Ikke blot vil den smukke eks-baroque-agent Nico Robin optages i Ruffys besætning - der falder også skibe ned fra himlen, og kæmpemæssige orangutanger er forklædt som vandpoliti.
Ruffy kunne faktisk godt tænke sig at komme højt op.

 

25. Dusør: 100 millioner

Ruffy har hørt om en ø i himlen, Sky Island, og den vil han op til. Hverken kæmpeinsekter, sydfugle eller stridslystne pirater kan spærre vejen for ham.

 

26. Eventyr på Guds ø

Ruffy & Co er landet i himlen - på Guds Ø. Det minder såmænd meget om jorden - det er bare lidt hvidere! De syv venner nyder livet indtil de får Guds vrede at føle.

 

27. Ouverture

En flok rabiate præster stiller Ruffy & Co overfor tilsyneladende uløselige opgaver, og var det ikke for "Himlens Ridder", var deres sidste time kommet.

 

28. Berserken Viper

De himmelske kampes tid er inde! Shandianerne står over for Gud Enel og hans hellige krigere, og det skaber naturligvis store problemer for Ruffy og hans venner. Desto mere ærgerligt er det, at de ikke forstår at bruge himmelboernes effektive dial-våben .

 

29. Oratorium

Shandia har ikke en chance over for den grusomme Enel og hans helige krigere. Ruffy & co. forfølger i melletiden som sædvanlig deres eget mål: De vil finde den gyldne stad Shandora, som gik til grunde for 800 år siden! Men pludselig står de selv over for virkelig djævelske kræfter.

 

30. Rapsodi

Den selvudnævnte Gud Enel mener det alvorligt: Mens han selv har tænkt sig at stikke af i sit enorme luftskib, vil han udslette sit rige, den svævende ø Skypia. Efter at han på det nærmeste har udryddet samtlige modstandere med sine voldsomme elektriske kræfter, har de tilbageværende kun ét håb: Ruffy. Desværre befinder Ruffy sig fortsat i den gigantiske slanges mave...

 

op31

 

31. Her er vi!

Mens gud Enel i sin destruktive rus smadrer himmelverdenen bid for bid, bliver hemmeligheden om »Shandoras lys« afsløret. For 400 år siden frelste en fremmed admiral øen fra undergang på grund af træfeber, og han vandt på den måde Shandias store kriger Kargaras fortrolighed. Hans navn: Maron Noland. Men en dag hændte noget, som gjorde de to venner til evige fjender...

 

32. Øens stemme

Efter 400 års krig lakker det mod enden. Mens gud Enel ligger på sit yderste, er Ruffy nødt til at ringe med den gyldne klokke, så """"øens stemme"""" kan lyde.

 

33. Davy back fight

Efter deres eventyr i himlen venter nye udfordringer på Ruffy & co. Foxy-banden udfordrer dem til »Davy Back Fight« ? et djævelsk spil, hvor taberen af hver runde skal overgive et medlem af mandskabet!

Det går imidlertid ikke helt retfærdigt til, for rævene snyder hele tiden! Det er altså ikke så sært, at Foxy-banden endnu aldrig har tabt et spil?

 

34. Water 7

På øen Long Ring Long Land kæmper Monkey D. Ruffy atter mod kaptajn Foxy, der har udfordret ham til endnu en Davy Back Fight, hvor indsatsen som bekendt er besætningsmedlemmer.

Og kun få kilometer derfra venter yderligere en udfordring ... en iskold modstander, der kræver alt af vores venner. Mød også: en svømmende skøjtebane, en drikfældig bedstemor, et sjak megaskøre håndværkere og en helt fantastisk by af vand, fuld af undere og sære eksistenser!

 

35. Kaptajnen

Det kan faktisk ikke blive værre: Flying Lamb kan ikke repareres, Frankie-brødrene har neglet 200 millioner fra Ruffy og hans venner, og Nico Robin er sporløst forsvundet.

Men pludselig sker der noget helt uforudsigeligt: Usopp udfordrer i desperation Ruffy til kamp - en kamp, ingen af de to venner kan vinde, og som kan betyde Stråhatbandens endeligt...

 

36. Den niende retfærdighed

I den hemmelighedsfulde by Water 7 står katastroferne i kø for kaptajn Ruffy og hans pirater: Banden går i opløsning, Usopp er stukket af med Flying Lamb, og Nico Robin anklages for at have forsøgt at myrde borgmesteren.

 

37. Tom

Mens Ruffy kæmper med efterretningsorganisationen Cipherpol 9 om Nico Robin, render Usopp ind i den hemmelighedsfulde sanger Frankie, som i virkeligheden er skibsophuggeren Cutty Framm. Samtidig er Verdensregeringens agenter på sporet af tegningerne til det legendariske antikke våben Pluton, som kan betyde Jordens undergang.

 

38. Rocketman

Nami kæmper for at redde Ruffy og Zorro fra kæmpebølgen. Mon de når det sidste havtog ud af Water Seven? Og hvad er årsagen til Robins beslutning om at forlade Stråhatbanden?.

 

39. Havtogenes kapløb

Nico Robin er i Verdensregeringens varetægt på vej til fængselsøen Enies Lobby. Er hun virkelig alle tiders mest modbydelige heks?.

 

op40

 

40. Enies lobby

Ruffy & Co. har besluttet sig for at hjælpe deres venner med at flygte fra fængselsøen Enies Lobby. De mødes af imidlertid af mægtige modstandere.

 

41. Robins barndom

Hvorfor vil Nico Robin ikke redde sine tidligere kampfæller fra Verdensregeringens kløer? Og hvad er det for en dunkel hemmelighed, hun har så svært ved at bære på?.

 

42. CP9 får frie hænder

Overkommandant Spandam har givet CP9 tilladelse til at dræbe Ruffy og hans venner, som har stormet justitstårnet! Vil det alligevel lykkes dem at undslippe CP9 og befri Nico Robin?.

 

43. Et heltekvad

På fængselsøen Enies Lobby er Stråhatbanden i bitter kamp med CP9's hårdeste negle. Samtidig nærmer den altudslettende Buster Call sig med ubønhørlig kraft.

 

44. Lad os komme væk!

Nico Robin er reddet. Men hvad er der nu med kaptajn Ruffy? Mens den frygtede Buster Call nådesløst nærmer sig fængselsøen Enies Lobby, udkæmper han sit livs kamp mod Rob Lucci. Den frygtløse gummipirat har tilsyneladende fundet sin overmand. Der er dømt nederlag over hele linjen. Alligevel må man spørge sig: For hvem?.

 

45. Jeg ved lige, hvordan i har det

Buster Call'en er overstået. Rob Lucci besejret og Flying Lamb vugger langt om længe atter i smult vande. Men nye, mørke skyer truer og Ruffy må endnu engang se sig indhentet af fortiden og konstatere, at det ikke altid er en fornøjelse af få besøg af sin familie.

 

46. Eventyr på spøgelserne ø

På vej mod Fiskemændenes Ø møder Ruffy og hans mandskab Brook, om hvem det forlyder, at han kun består af skind og ben. Men det er kun begyndelsen - midt på åbent hav støder de på et regulært spøgelsespalads.

 

47. Overskyet, stedvis med knogler

På vej til Fiskemændenes ø bliver overpirat Ruffy og hans mandskab konfronteret med stadig mere mystiske fænomener. Snart indledes zombiernes nat for alvor på Thriller Bark.

 

48. Oz' eventyr

På vej til Fiskemændenes Ø er Ruffy og hans venner havnet på spøgelsesøen Thriller Bark, der er befolket af zombier og skyggevæsener. Ruffys skygge havner i kroppen på den djævelske Oz.

 

49. Nightmare Ruffy

Ruffy og hans besætning har stadig ikke fået deres skygger igen, og da dagslys er dødbringende for mennesker uden skygger, er de nødt til at genvinde dem inden daggry. Ruffy går i aktion og udfordrer Gecko Moria til kamp – men kan han også klare kæmpen Oz, der har været død i 500 år, og som Moria har genoplivet ved at installere Ruffys skygge i? Stråhatbandens leder er nødt til at kæmpe mod sig selv for at redde sine venner!

 

50. Gensyn med Red Line

Ved at installere tusind skygger i døde mennesker og dyr har Mester Moria sluppet ufattelige kræfter løs. Morgenen gryr, og Stråhatbandens kræfter er ved at ebbe ud efter nattens hårde kamp på Spøgelsernes ø. Ruffy står over for den sidste, afgørende modstander, og opgøret går ind i sin afsluttende fase! Vil vore venner langt om længe kunne forlade den mystiske florianske trekant og sætte kurs mod Havmenneskenes ø?

 

51. De elleve supernovaer

Endelig er Ruffy og hans piratbesætning om bord på >Thousand Sunny< på vej mod Fiskemændenes  ø. Sammen med mandskabets nye medlemmer, det musikalske og muntre skelet Brook, havfruen Kamy og hendes talende søstjerne Pappag, har de sat kursen mod nye eventyr. Knap har de erfaret, at Kamys ven Okta er blevet taget til fange, før de angribes af menneskejægerbanden >Flying Fish Riders<. Tilsyneladende har bandens anfører et regnskab at gøre op med Stråhatbanden ...

 

52. Roger og Rayleigh

På øgruppen Sabaody skal >Thousand Sunny< klargøres til rejsen mod Fiskemændenes ø. Stråhatbanden kan som bekendt ikke opholde sig noget sted i verden uden at rende ind i problemer - så helvede er snart løs på de før så fredfyldte øer. Men at lige netop Kami skal sælges på menneske-auktion, kan Ruffy og hans venner naturligvis ikke acceptere

 

53. Født til at blive konge

Efter Ruffys angreb på en af „himmeldragerne“ står Stråhatbanden i en mere håbløs situation end nogen sinde før. Men da intet som bekendt er så slemt, at det ikke kan blive endnu værre, katapulteres kaptajnen til en ejendommelig ø: En ø, hvor der kun bor kvinder! Enhver indtrængende mand straffes med døden! Men de krasbørstige kvinder og deres herskerinde, den underskønne Slangeprinsesse, har helt andre overraskelser i ærmet til den ukuelige gummi-pirat ...

 

54. Nu er der ingen vej tilbage

Blod er tykkere end vand, siger man. Og det gælder naturligvis også for vores gummipirat Monkey D. Ruffy, som ikke kan svømme! Efter med nød og næppe at være undsluppet den visse død kaster han sig derfor straks ud på dybt vand: Hans bror Ace sidder i dybhavsfængslet Impel Down og afventer eksekveringen af sin dødsdom. Tiden er knap, og ubegribelige farer venter Ruffy og hans venner, efterhånden som de dykker længere ned i havet. Det er, som om det er en redningsaktion, man aldrig kan vende tilbage fra ...

 

55. Et glimt af håb

I sammenligning med det berygtede dybhavsfængsel Impel Down er selv helvede et muntert sted. Ruffys bror Ace er dog endnu ikke blevet henrettet, og vores kære gummipirat vil selvfølgelig gøre alt for at frelse ham. Det får han hjælp til fra uventet kant, men over for direktør Magellans giftangreb står trods alt også han magtesløs. Til alt held gemmer det grusomme fængsel på hemmeligheder, som end ikke de sadistiske fangevogtere aner noget om ...

 

56. Tak

I Impel Down er helvede løs, for Ruffys ankomst har udløst et fangeoprør, man aldrig har set mage. Den djævelske fængselsdirektør Magellans giftangreb har dog lige nu sat en stopper for vores gummipirat – og imens er Ruffys dødsdømte bror Ace allerede sendt af sted til sin henrettelse. Oppe på havet står nye problemer samtidig i kø, som får mangen en fange til at ønske, at han aldrig havde forladt Impel Downs helvede …

 

57. Forhandlingerne bryder sammen

Super-rapperen Killer Bee frisætter sine bijuers monsterkraft og slår Sasuke og hans kammerater tilbage. De har svært ved at afvise Hachibis uhyggeligt stærke chakra, og Sasuke selv bliver også sendt til tælling. Hvad skal han stille op? Mens Naruto ivrigt træner senjutsu på Myoboku-bjerget, truer den allerstørste fare Konoha ...

 

58. Navnet på denne epoke er Whitebeard

Hvis man tror, at de seneste begivenheder i One Piece-verdenen umuligt kan overgås, får man læst og påskrevet i dette bind! Ruffy og Whitebeard-piraterne blæser til angreb på marinehovedkvarteret for at frelse Ace fra skafottet. Men det, der skulle være højdepunktet i den legendariske kaptajn Whitebeards glorværdige liv, tager pludselig en tragisk vending. Velkommen om bord i det hidtil mest dramatiske bind i hele serien!

 

59. Portgas D. Ace dør

Det episke slag om Marineford er på sit højeste! Men Ruffy har kun øje for sin bror, der er blevet offer for et ondskabsfuldt angreb, selv om han netop var blevet befriet. Og snart tager nye, dramatiske begivenheder fart, som kaster den stolte leder af Stråhatbanden ud i sit livs værste krise. At en længe savnet ven pludselig dukker op på scenen er kun en ringe trøst – for enorme omvæltninger står for døren, og de varsler en helt ny tidsregning ...

 

one piece

 

One Piece, color walk

 ONE PIECE COLOR WALK er en eksklusiv kunstbog i kæmpeformat med mere end 100 sider med farvelagte posters, special-illustrationer fra SHONEN JUMP og uddrag af Eiichiro Oda’s egen skitsebog.  

 Gå på skattejagt med gummimennesket Monkey D. Ruffy blandt de mange farveforsider fra ONE PIECE, og læs farvelagte uddrag fra serien.  

 Oplev Ruffy og vennerne portrætteret i bedste Western-stil, se Oda’s specielle ONE PIECE-juleillustration og find ud af, hvor grueligt galt det går, når Ruffy giver sig i kast med at tegne Zorro. 

 Som en bid af gum-gum-frugten serverer COLOR WALK et kæmpe-interview med Eiichiro Oda og DRAGON BALLs skaber, Akira Toriyama.  

 Kast los, smid hæmningerne over bord og lad dig kølhale af Oda’s vanvittige pirathumor. Med COLOR WALK går den farverige jagt ind på de syv verdenshave efter den legendariske sørøverskat ONE PIECE.

 

  

One Piece serien er også udgives som anime med over 500 episoder. Kan købes på dvd.

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690684