Naruto

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Naruto

Naruto er en manga serie skrevet af Masashi Kishimoto. Serien handler om drengen Naruto, som stræber efter at blive alle tider største ninja. Kan han vække den hemmelige kraft, som er forseglet i hans navle? Kort og godt: Ninjaer, narrestreger og nudelsuppe! Bøgerne udgives af forlaget Carlsen. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

Et kapløb med tiden.

Naruto, Shikamaru og Kiba drager ud for at forhindre, at Sasuke bliver en brik i Orochimarus udspekulerede plan, og Neji må derfor klare sig selv over for den uhyggelige Kidomaru.

 

naruto 1

 

Rock Lees hemmelighed.

Tre gamle fjender kommer uventet Naruto til hjælp, men hvad er deres motiver?.

 

Topmødet begynder.

Mens lederne af de fem stærkeste byer i ninjaverden mødes for at diskutere fremtiden, lægger den skrupelløse organisation Akatsuki nye planer, som får enorm indflydelse på Naruto. Den nye hokage, der er leder af Narutos by, er ikke bange for at foretage det sidste træk mod Sasukes gamle ven Sasuke!

 

Orochimarus forbandelse.

 

Den store Naruto bog

Ninja-aspiranten Naruto har mest pjat og ballade i hovedet, når han ikke lige dovner eller mæsker sig med sin yndlingsret, nudelsuppe med fiskekage. Ingen kan derfor tage det alvorligt, at den 12-årige dreng går og drømmer om at blive verdens bedste ninja! Naruto har imidlertid langt mere at byde på, end han selv og hans omgivelser er klar over.   Sammen med sine klassekammerater, den kloge og dygtige Sasuke og den søde ninjapige Sakura, går Naruto på ninjaskole og kommer i lære som genin – ninja af laveste rang. Deres lærer er overninjaen Kakashi senhei, som udfordrer dem med en række hårde prøver, og det bliver bestemt ingen dans på roser, men Naruto lærer, at man ikke bare skal give op

 

naruto 2

 

Naruto vender tilbage

Naruto vender efter to års hård træning hos Jiraiya tilbage til Konohagakure. Han har ikke blot selv forandret sig, alle hans venner er også blevet chuniner. Men nyeproblemer lader ikke vente længe på sig, for de allierede ninjaer fra Sunagakure bliver angrebet af organisationen Akatsuki, og Naruto og hans venner må forsøge at komme til hjælp ... 

 

Naruto mod Sakuse

Sasuke er misundelig på Naruto, som hurtigt er blevet meget stærkere. Derfor udfordrer han Naruto til kamp.

 

På vej

Sasuke vil have den blodtørstige Jugo som fjerde medlem af sit eget lille team af ninjaer. Konoha-ninjaerne er i højeste alarmberedskab, og Naruto forsøger at finde frem til Sasukes bror Itachi for ad den vej at bremse sin gamle kampfælles uhyggelige planer. Men Sasuke har tænkt sig at dræbe sin egen bror ... 

 

Naruto går amok

Naruto vender efter to års hård træning sammen med Jiraya tilbage til Konohagakure. Han har ikke blot selv forandret sig, alle hans tidligere venner er i mellemtiden blevet chuniner. Men nye problemer lader ikke vente længe på sig

 

naruto 3

 

Da Naruto blev født

Naruto står ansigt til ansigt med sine indre dæmoner ved Sandhedens Vandfald! Kan han tæmme sit indre mørke og samtidig beholde sin bijus kraft? Han er tvunget til at dykke ned i sin fortid og konfrontere sig med sine hedengangne forældre, da en mystisk kvinde dukker op og hævder at være hans mor – og hun har hemmelige oplysninger om den nihalede rævedæmon!

 

Eksamenshelvede

Naruto, Sasuke og Sakura skal som ninjaer af laveste rang bestå en krævende skriftlig eksamen, hvis de vil gøre sig håb om at avancere til chuniner, ninjaer af mellemste rang. Men man kan kun bestå som hold, og kun hvis alle på holdet består. Hvis Naruto dumper, dumper Sasuke og Sakura også! Tages man i at snyde, dumper man med med det samme - og resten af holdet ryger med. Imidlertid viser Naruto sig at have stor psykologisk styrke i en presset situation... 

 

Mørket og lyset.

Spændingerne mellem Naruto og Gaara når nye højder - og Naruto indser, at han ikke blot har forståelse for Gaara, men faktisk også sympatiserer med ham. Det betyder dog ikke at Naruto er blevet blødsøden, og mens Gaara fortsætter med at mutere, forbereder Naruto sig på sit livs kamp.

 

naruto 4

 

Ninjaer, narrestreger og nudelsuppe

Naruto er en berygtet spilopmager og noget af en outsider i sin by, hvor befolkningen næsten udelukkende består af ninjaer.

Han elsker nudelsuppe og at lave ballade, der går ud over andre. Det er ikke så mærkeligt, at han ikke er specielt populær! Men måske netop derfor stræber han nu efter at blive den bedste ninja af alle.

Sammen med sine skolekammerater Sasuke og Sakura forsøger Naruto at bestå ninjaskolens grundeksamen, så han for alvor kan komme i ninjatræning hos ninjamester Kakashi...

 

Den hemmelige plan

Naruto er begyndt på Kakashi senseis begynderhold for ninjaer sammen med sine skolekammerater, den dygtige og egenrådige dreng Sasuke og den smukke, men usikre pige Sakura, som Naruto er lidt forelsket i. De får kam til deres hår, og ikke mindst for Naruto er det mere end svært at følge med i de indviklede ninjateknikker. Alligevel skal man ikke undervurdere nudelsuppefreakens kræfter...

 

Hokage mod Hokage

Naruto er begyndt på Kakashi senseis begynderhold for ninjaer sammen med sine skolekammerater, den dygtige og egenrådige dreng Sasuke og den smukke, men usikre pige Sakura, som Naruto er lidt forelsket i. De får kam til deres hår, og ikke mindst for Naruto er det mere end svært at følge med i de indviklede ninjateknikker. Alligevel skal man ikke undervurdere nudelsuppefreakens kræfter...

 

Kakashi mod Utashi

Mens Sakura desperat arbejder på at fremstille en medicin, der kan få den hårdt sårede Kankuro på benene igen, afslører Naruto og Gaara nye hemmeligheder om den djævelske organisation Akatsuki. 

 Og så står Narutos lærer Kakashi og Sasukes bror Itachi over for deres store opgør! 

 Ekstra: Naruto-Navigator med alt om Itachi Uchiha!

 

Dukkeførernes duel

Sakura kaster sig ind i kampem for at frelse Naruto. Med bedstemor Chiyo ved sin side, må hun slås mod den utålmodige og irritable Sasori, som kan forvandle levende mennesker til marionetdukker. 

Bedstemor Chiyo er imidlertid selv dukkemester - men er det i virkeligheden Sakuras tråde, hun trækker i?

Ekstra: Naruto-Navigator med alt om Sasori.

 

En hemmelig mission.

Naruto er stærkere end nogen sinde og vender sig nu mod sine egne holdkammerater!

Orochimaru fremkalder en skrækindjagende forandring i Naruto, da han afslører en uhyggelig sammensværgelse, som har kostet langt flere menneskeliv, end nogen er klar over. 

Ekstra: Alt om rævedæmonen.

 

Øvelse gør mester.

Naruto udnytter de voldsomme kræfter i sin nye jutsu. End ikke fjerde generations hokage behersker futon rasen shuriken fuldstændig, men ved hjælp af den lykkes det Naruto at berejse Akatsuki.

I mellemtiden kaster Sasuke sig over Orochimaru, og en kamp mellem mester og elev bryder ud. Har Sasuke virkelig en chance mod sin gamle lærer?

 

Et møde i skoven

Verden er fuld af overraskelser, og da Naruto meget tidligt en morgen går ud i skoven for at træne, møder han en af dem. Sasuke, Sakura og mester Kakashi bliver til gengæld bekymret for ham og spekulerer på, om han måske er død af chakramangel!

Men selv om Naruto måske ikke rigtig ligen en ninja endnu, så ER han trods alt en ninja!

 

naruto 5

 

Broen til fred

Naruto og hans gruppe er i intens kamp mod Akatsuki, og begge parter søger at opnå magt til at afgøre landets fremtid. Den gensidige ødelæggelse begynder at svække Akatsuki, men vil organisationens mørke kræfter alligevel sætte Naruto ud af spillet?

 

Team Kakashi genforenet

De tidligere klassekammerater Sasuke, Sakura og Naruto går en voldsom fremtid i møde, da de endelig genser hinanden. Sasuka er helt forandret, og opfyldt af had går han til angreb på sine tidligere venner i Team Kakashi. Naruto indser, at han må tage sagen i egen hånd – men de komplicerede magtforhold mellem byerne vil måske gøre det umuligt for de to “venner” at møde hinanden i direkte kamp.

 

På sporet af Tsunade

Naruto er i gang med at blive trænet af en af "de tre sagnomspundne", Jiraya, som samtidig er i færd med at opspore en anden af de tre, den kvindelige ninja Tsunade. Samtidig prøver Sasuke desperat at finde og advare Naruto mod Itachi.

 

Chidori mod rasengan

Minderne om hans bror Itachi og deres grusomme familieskæbne vil ikke slippe Sasuke. Besat af tanken om hævn følger han sin brors ord og går til angreb på Naruto.

 

Shikamarus kamp

Narutos mål er klart: Han vil være stærkeste ninja i verden. Han har allerede overvundet mange udfordringer, men står nu over den hidtil største.

Ikke blot lægger Orochimaru grusomme planer, den hemmelige kriminelle organisation Akatsuki efterstræber også Naruto og hans chakra.

Har ninjaen fra Konohagakure overhovedet en chance i kampen mod den vældige ondskab?

 

naruto 6

 

Sakuras beslutning

Naruto, Sasuke og Sakura har bestået den skriftlige del af deres ninjaeksamen, og nu står de midt i anden prøve, som finder sted i Dødens Skov. De skal kæmpe mod hinanden og kun halvdelen består. En mystisk bedrager blandt eleverne har tænkt sig at sætte Sasuke ud af spillet.

 

Tudsernes herre

Hvem er den mystiske person, der udspionerer kvinderne i badehuset? Han påstår han er eremit og har en kæmpetudse, og at han kan lære Naruto at gå på vandet.

 

Fuglen i buret

Endelig skal finaleturneringen i Chunin-udvælgeelsen til at begynde. I første kamp står Naruto over for Neji, der anses for at være den mest talentfulde unge ninja i Konoha Gakure.

 

Forræderi

Chunin-udvælgelsens finaleturnering er omsider kommet i gang. Det lykkes Sasuke at nå frem til arenaen i tide til at deltage, men forventningerne til ham har blot skærpet den frygtindgydende blodtørst hos Gaara - og gjort ham endnu mere utilregnelig. 

Men vil Gaara mon være i stand til at klare sig over for Sasukes fornyede styrke? Eller vil dæmonen i ham simpelthen tage magten fra ham og udslette Konoha Gakure? 

Naruto stræber efter at blive alle tiders største ninja! Kan han vække den hemmelige kraft, der er forseglet i ham?

 

De tre sagnomspundne

Naruto beviser endnu engang, at det ikke er uden grund, han kendes som overraskelses-ninja.

 

Det sidste slag

Den tredje Hokage er død, og hele Konoha sørger. Før sin død nåede han imidlertid at sætte den onde Orochimaru ud af spillet. Nu skal efterfølgeren til den tredje Hokage udpeges. Jiraya begiver sig af sted sammen med Naruto for at finde den rette.

 

Dødens melodi

Naruto stræber efter at blive alle tiders største ninja! Kan han vække den hemmelige kraft, der er forseglet i ham?.

 

Du skal nok blive til noget

Selv om han gav alt, hvad han havde i sig, kunne Naruto ikke bringe Sasuke tilbage til Konoho. Nu ligger den nudelsuppe-elskende ninja-aspirant i stedet på hospitalet. Og når han er kommet sig, skal han på en ny rejse for at blive trænet til fremtidige kampe.

 

naruto 7

 

Sasuke skal findes

En ny mission venter Naruto og Sakura sammen med gruppeføreren Yamato og den nye ninja Sal, som den suspekte Danzo har anbefalet. I mellemtiden har Orichimaru sine egne problemer, da han får mistanke om, hans lejr er infiltreret af en spion.

 

Det sidste slag

Naruto og de andre ninjaers konflikt med fjenden er højspændt og er en kamp på liv og død. Hvis blot en af dem træffer en forkert beslutning, kommer en af Narutos nærmeste venner til at betale den højeste pris.

 

Genforening

Naruto og hans kammerater sniger sig ind på Orichimarus skjulested og møder Sai, som hjælper med at lede efter Sasuke. Efter to et halvt års adskillelse genser de tidligere venner endelig hinanden.

 

Team Asuma

Shikamaru og hans venner iværksætter et overraskelsesangreb men det kniber med troen på, at det vil gøre den store forskel. Naruto forbereder sig på det værste, mens Akatsuki afslører en mesterlig plan

 

De to nye

Kakashi foreslår Naruto en overraskende træningsmetode, efter at han var ude af stand til at holde Sasuke tilbage. I mellemtiden er en ny duo fra Akatsuki på vej til Hi no Kuni, Ildens rige, for at videreføre angrebene på alle med behalede dyr inden i sig.

 

Seglet brydes

Naruto er på sporet af den sande identitet af sin nemesis, Pain, og forbereder sig på den ultimative kamp. Den bliver ikke lige, for han er kun én mod seks – og blot et enkelt fejltrin vil føre til katastrofe. Samtidig bringer en uventet indrømmelse nogle fantastiske hemmeligheder om Narutos fortid frem i lyset.

 

Kamp til døden i vandets fængsel

Killer Bees bror, den fjerde raikage, har indkaldt til topmøde, men det er bestemt ikke enighed, der præger deltagerne – og flere af dem har noget at skjule. Efter at hokage Danzo flygter, erklærer Madara Uchiha den fjerde store ninjakrig! 

Imens bliver Naruto sat til vægs af Sakura, som har en artig hemmelighed i ærmet. Og en skjult sandhed om den moderne ninjaverden kaster nyt lys over Narutos rolle i hans univers’ skæbne ...

 

Krigszone Konoha

Naruto vender efter to års hård træning sammen med Jiraya tilbage til Konohagakure. Han har ikke blot selv forandret sig, alle hans tidligere venner er i mellemtiden blevet chuniner. Men nye problemer lader ikke vente længe på sig!

 

naruto 8

 

Et slot af sand

Forventningerne er store til kampen mellem den mystiske sand-ninja Gaara og den stærke og ivrige Rock Lee fra Konoha. Er Gaaras blodtørst og hans sære evner til at manupulere med sand mere, end Rock Lee kan håndtere?.

 

Tsunades valg

Orichimaru er på jagt efter den kvindelige ninja Tsunade. Han tvinger hende til et svært valg. Vil Tsunades tragiske fortid være skyld i, at Narutos fremtid bliver ødelagt?.

 

Ædedolken

Sasuke er kommet i dårligt selskab, og Tsunade sender en ekspedition ud efter ham.

 

Sasukes tragedie

Sasuke prøver at forstå, hvorfor hans bror Itachi er blevet en så frygtet ninja. Og hvorfor er Sasuke selv så opfyldt af had?.

 

Den største kunst

Kunst er en eksplosion, og eksplosion er en kunst! Deidara trækker sit trumfkort og benytter sig af C4 Karura - og ved første øjekast ser mikrobomberne faktisk ud til at gøre kål på Sasuke. Men Deidara har gjort regning uden Sharingan: Med sin øjenkunst kan Sasuke gennemskue og undslippe Deidara. Trængt op i et hjørne sætter Deidara sit liv på spil og skaber den største kunst!

 

Mangekyoens hemmelighed

Pain, der betragtes som en gud i Amegakure, er i virkeligheden ikke én, men seks krigere med rinnegan. Det går op for Jiraiya, at hans gamle elev Yahiko er en af dem. Men er det virkelig Pains eneste hemmelighed? I mellemtiden finder Sasuke frem til Itachi – og en voldsom kamp mellem de to Uchiha-brødre er uundgåelig

 

naruto 9

 

Jiraiyas beslutning

Pain, den kriminelle ninja-organisation Akatsukis gådefulde leder, og hans kvindelige rejsekammerat Konan er på jagt efter Narutos gamle læremester, Jiraiya. Jiraiya er nemlig trængt ind i det afsondrede land Amegakure - og han og Pain kender hinanden fra gamle dage. Men Pain har fuldstændig forandret sig siden deres ungdom, og nu kan det vise sig, at Jiraiyas fortid har dødbringende konsekvenser for nutiden! 

 

 

En kamp på liv og død

Ved ninjaeksamens tredje prøve skal Sasuke kæmpe mod e af de onde lyd-ninjaer, men Orochimaru har kastet en forbandelse over Sasuke, så hans sædvanlige kampteknikker er sat ud af kraft.

 

Manden med sandheden

I denne bog går det op for Jiraiya, at Pain, der ellers opfattes son en gud, i virkeligheden er seks forskellige krigere. En af dem viser sig at være Jirayas gamle elev Yahiko. I mellemtiden finder Sasuke endelig frem til Itachi, og det uundgåelige opgør mellem brødrene skal finde sted.

 

Senjutsu 

Sasuke har lært sandheden om sin bror at kende. Nu arbejder Sasuke og hans gruppe sammen med Akatsuki, og de begynder at jage bijuer. Imens når et chokerende dødsbudskab frem til Naruta, der rystes i sin grundvold og stilles over for en meget speciel og vanskelig udfordring ...

 

Krigen bryder ud

Den fjerde ninja-verdenskrig er brudt ud! Ninja-alliancen står sammen og udnytter den enkelte evner for at slå den onde organisation Akatsuki tilbage.

 

Danzo møder Sasuke

Sasuke Uchiha går til angreb på den nyudnævnte hokage, Danzo. Vil sandheden om, hvad der i virkeligheden skete mellem Konohas politiske grupperinger – og ikke mindst Sasukes bror, Itachis rolle – endelig komme for dagen? Danzo må tage alle midler i anvendelse, endda sit dødbringende dommedags-segl. Men kan han beskytte sin elskede hjemby?

 

 

Naruto er også udgivet som anime og kan købes på dvd.

 

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4391
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2647851