Dragon Ball

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Dragon Ball

Dragon Ball er en japansk tegneserie (manga) af Akira Toriyama. Serien gik oprindeligt i et japansk blad i perioden 1984-95, men har siden bredt sig til hele verden som en af de mest sælgende tegneserier nogensinde. 

Bøgerne blev udgivet af forlaget Carlsen og kan måske findes brugt på nettet. Du kan dog købe en del bøger, spil og lignende på engelsk gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Serien handler om drengen, Son Goku, der har mærkelige kræfter og en hale, og om alle hans venner. Man følger Son Gokus opvækst og kamp imod det onde i et eventyrligt Japan. Både Son Goku og Bulma leder efter de Syv Dragon Balls, da den person, som er i stand til at samle alle syv kugler, kan påkalde dragen, Shenlong. Shenlong kan opfylde ens største ønske og endda vække en død til live igen. Senere i serien handler det mere om Son Gokus deltagelse i internationale kampsportsturneringer.

Ud over bøgerne er der lavet tv-serier, spillefilm, spil til alle konsoller og meget mere. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

Dragon Ball:

1. Dragekuglernes hemmelighed

Den 14-årige Son-Goku, en lille fyr fra landet slår sig sammen med 16-årige Bulma, som leder efter de mystiske dragekugler.

 

dragon ball dragekuglerne

 

2. Dragen Shenlong

Den fantastiske historie starter for længe siden, tusindvis af kilometer fra hovedstaden i et fjerntliggende, lille asiatisk rige, langt ude i skoven.

Her bor Son-Goku, en løjerlig lille 14-årig meget stærk dreng med en praktisk abehale. Siden sin bedstefars død har han boet helt alene. Han kløver brænde med de bare næver, er nærmest usårlig og har mange bemærkelses-værdige evner.

 

 3. Kame - Sennins kampskole

Den 14-årige Son-Goku ønsker at blive dygtigere til kampkunst. Derfor opsøger han den gamle Kame-Sennins kampskole.

 

4. Den store turnering

Den fantastiske historie starter for længe siden, tusindvis af kilometer fra hovedstaden i et fjerntliggende, lille asiatisk rige, langt ude i skoven.

Her bor Son-Goku, en løjerlig lille 14-årig meget stærk dreng med en praktisk abehale. Siden sin bedstefars død har han boet helt alene. Han kløver brænde med de bare næver, er nærmest usårlig og har mange bemærkelses-værdige evner.

 

dragon ball store turnering

 

 5. Jagten på den forsvundne bedstefar

I den store kampsportturnerings finale står Son-Goku over for den hemmelighedsfulde Jackie Chun, som i virkeligheden er hans læremester Kame-Sennin i forklædning. Og indtil videre er det jo gået forbavsende godt for Son-Goku, selv om det er hans første turnering nogen sinde...

 

6. Monster nummer 8

Son-Goku, Bulma og Kuririn begiver sig nu ud i den hellige kvædeskov hvor en af de syv dragekugler efter sigende skulle befinde sig.

 

7. Fældernes labyrint

Son-Goku er stadig på jagt efter bare én af de syv magiske Dragon Balls, skarpt forfulgt af den skumle general Blue.

 

8. Til tops i tårnet

Son-Goku, Bulma og Kuririn begiver sig nu ud i den hellige kvædeskov hvor en af de syv dragekugler efter sigende skulle befinde sig.

 

9. Uranai Babas krigere

 

10. Tre år senere

Son-Goku mangler kun en enkelt af de syv dragekugler, før han kan få dragen Shenlong til at genoplive indianerdrengen Upas far. Efter at have klaret sandsigersken Uranai Babas prøver har Son-Goku fået hende til at røbe, at den sidste kugle befinder sig i en bestemt bil. Men han ved ikke, at bilen tilhører hans gamle fjende prins Pilaf og hans hof...

 

11. Son Goku mod Kuririn

Ufine kneb: Son-Goku og Kuririn har endnu en gang meldt sig til den store kampsportsturnering. Denne gang er Tenshinhan og Chao-Zu blandt deres værste modstandere.

Begge er elever af den skumle Tsuru-Sennin, Tranernes Herre, og de går ikke af vejen for at bruge ufine kneb under kampene. Men det er ikke det værste problem for vores venner...

 

12. De ondes magt

Finalekampen i den store kampsportsturnering står mellem Son-Goku og Tenshinhan. Tenshinhan gør klar til at affyre "kuku-kanonen" en kampteknik som er dødsensfarlig - for begge parter - 

 

13. Det hellige vand

Livets kamp mod døden: Ærkedjævlen Piccolo, på hvis ordre Son-Gokus ven Kuririn blev myrdet, vil med dragekuglernes hjælp tilrane sig verdensherredømmet.

Son-Goku blev hårdt såret i sit første opgør med Piccolo, men vores unge helt håber nu at kunne genvinde sin fulde styrke i Kvædetårnet, så den modbydelige tyran kan komme ned med nakken.

Samtidig arbejder Son-Gokus overlevende venner desperat på at finde de syv Dragon Balls, så Piccolo kan blive stoppet, og de døde kan blive bragt tilbage til livet...

 

14. Guds hemmelighed

Efter at ærkedjævelen Piccolo har dræbt Kame-sennin, Chao-Zu og Shenlong, kan kun Son-Goku forsøge at stoppe hans plan om at overtage verdensherredømmet.

Son-Goku er kommet til hægterne efter sit ophold i Kvædetårnet og håber nu, at han en gang for alle kan få skovlen under den grusomme ærkedjævel...

 

15. Chichi

Nogle år efter at have besejret ærkedjævlen Piccolo deltager Son-Goku, som i mellemtiden er vokset en del, på ny i den store kampsportturnering.

Han kommer til at stå over for en pige, som han engang har givet et nu skæbnesvangert løfte, og den nederdrægtige Tenshinhan. Men en endnu mere truende modstander er Piccolo junior, der kalder sig Beelzebub, og som i kvartfinalen møder Gud...

 

16. Giganternes duel

Gud mod djævelen: Son-Goku står i finalen i den store kampsportsturnering over for ærkedjævlen Piccolo, der optræder i skikkelse af sin klon, Beelzebub.

Heldigvis har også Gud meldt sig til kampsportsturneringen, forklædt som den ubehjælpsomme Shen.

Men hvordan skal Gud kunne forhindre den frygtindgydende Beelzebub i at vinde sin endelige sejr over Son-Goku?

 

dragon ball en bror til

 

 17. En bror til Son Goku

Son-Goku dør! Selv Gud har måttet se sig besejret af ærkedjævlen Piccolo i den store kampsportsturnering, og nu står kun Son-Goku mellem Piccolo og verdensherredømmet.

Men Son-Goku får et overraskende besøg fra sin dystre fortid - og det medfører faktisk Son-Gokus død!

Hvad nu... for dragen Shenlong, som med hjælp af dragekuglerne måske kunne genoplive ham, er jo også død!

 

18. Et liv efter dette

I kamp mod tiden: Son-Gokus bror Radits er besejret, men to andre saiya-jiner er på vej fra planeten Vejita for at erobre Jorden.

Vore venner har kun et år til at forberede sig på kampen, og mens den lille Son-Gohan uddanner sig hos Piccolo, træner Son-Goku hos mester Kaio. Vil de nå at blive klar til at kunne modstå truslen fra det ydre rum?

 

19. Kampen mod Nappa

Mørke skyer over Jorden: Efter at saiya-jinerne Nappa og Vejita er landet på Jorden, ser dens skæbne atter sort ud.

Saiya-jinerne hævder at stamme fra Son-Gokus fødeplanet, men kan vor helt stille noget som helst op over for sine landsmænd - selv efter sin hårde træning hos Mester Kaio? Og har Gud virkelig forudset sin egen død?

 

20. Den ultimative kamp

Sidste udkald for Jorden: Aldrig tidligere har Son-Goku og hans venner stået over for så mægtig en modstander som saiya-jinen Vejita, der vil udslette alt liv på Jorden og tilintetgøre planeten.

De har faktisk kun et eneste håb i kampen mod den overmægtige fjende: at enighed gør stærk - stærkere end rå kraft... 

 

21. Af sted til Namek

Mørke udsigter: Son-Goku og hans venner har taget kampen op mod den grusomme Vejita, der er kommet til Jorden for at erobre planeten og sælge den til højestbydende.

Flere af vennerne har som følge af opgøret allerede måttet lade livet, og nu er også Son-Goku ilde tilredt - uden at saiya-jinen er blevet overvundet...

 

22. Zarbon og Dodoria

Alle efter kuglerne: Kuririn, Bulma og Son-Gohan er taget af sted for at forsøge at finde planeten Nameks egne Dragon Balls og håber, at de vil være virksomme på Jorden.

Men missionen bliver sværere end forventet, da også deres grusomme fjender Vejita og Freezer er ude efter dragekuglerne.

Og hvor bliver Son-Goku nu af?

 

23. Den frygtelige Ginyu-kommando

Hvor er Son-Goku? Kampen om planeten Nameks Dragon Balls spidser til.

Mens de skurkagtige Vejita og Freezer er optaget af at kæmpe om dem og mod hinanden, har Kuririn opsøgt planetens allerældste, som vogter over en af kuglerne. Men nu kommer den frygtelige Ginyu-Kommando også på banen og deltager i stridighederne. Der kunne nok være brug for Son-Gokus hjælp, men hvor i alverden bliver han af?

 

24. Hvem er hvem?

Endelig når Son-Goku frem til planeten Namek, hvor han tager kampen op mod Ginyu-Kommandoen. Men snart er det vanskeligt at finde ud af, hvem der er hvem ...

 

25. Supertransmogriffen Freezer

Uovervindelig: Under kampen om dragekuglerne er Son-Goku blevet hårdt såret.

Mens han forsøger at komme til hægterne, har Son-Gohan og Kuririn slået sig sammen med Vejita for at kæmpe mod Freezer. Og faktisk lykkes det dem at få Nameks Shenlong til at komme på banen - men alligevel virker Freezer helt uovervindelig..

 

26. Bardock

Skæbne forpligter: Opgøret med Freezer når sit højdepunkt. Ingen af vores venner viser sig at kunne hamle op med ham.

I bund og grund frygter Freezer kun den legendariske super-saiyajin, universets stærkeste kæmper. Vejita er fast besluttet på at blive til denne særligt udvalgte - og derefter besejre Freezer. Men hvem er Bardock?

 

27. Son Goku - super-saiyajin

Mod nye højder: Endelig lykkes det: under sin kamp mod Freezer bliver Son-Goku til den sagnomspundne super-saiyajin, universets stærkeste kæmper.

Men Freezer nægter at overgive sig og griber i stedet til en sidste udvej - tilintetgørelse af Namek! Får han held med denne djævelske plan?

 

28. Drengen fra fremtiden

Mødested Jorden: Da planeten Namek eksploderer, tror alle, at Son-Goku er død.

Mens Bulma, Son-Gohan og de andre stadig sørger over tabet, lander Freezer sammen med sin far på Jorden, hvor han vil hævne sit nederlag på menneskene. Men han kommer til at stå over for en usædvanlig dreng med forbløffende kræfter og en stor hemmelighed...

 

29. Vejita - super-saiyajin

Skæbnesvangert: Øjeblikket er kommet, hvor Son-Goku og hans venner må gribe ind i historiens gang for at forhindre menneskeheden i blive udslettet. Så galt vil det nemlig ifølge Trunks’ forudsigelse gå, hvis det viser sig umuligt at besejre dr. Geros farlige cyborger...

 

30. Gruppe Z

Son-Goku sat ud af spillet: Ikke blot cyborgerne, men også en helt ny, frygtindgydende fjende truer Jordens befolkning!

Og da Son-Goku er blevet ramt af en hjertesygdom og derfor sat ud af spillet, må hans venner – Gruppe Z – bruge al deres list og alle deres kræfter i et forsøg på at forsvare menneskeheden...

 

31. Celle

Frygtindgydende: Celle er et uhyggeligt monster, skabt af cellemateriale fra mange forskellige kæmpere og konstrueret på den gale dr. Geros computer.

Selv om Celle allerede er ufattelig stærk, stiler han mod et blive fuldendt – og det bliver han først, når han kommer i forbindelse med cyborgerne C17 og C18. Det siger sig selv, at Gruppe Z med alle midler forsøger at forhindre det i at ske...

 

dragon ball ultra

 

32. Ultra-saiyajiner

Cyborgjagt: Det er lykkedes Vejita at overskride grænsen for en super-saiyajins styrke og nu venter kampen mod Celle forude!

Derfor har Celle travlt med at finde frem til cyborgen C18, som han skal opsluge for at opnå fuldkommenhed. Et kapløb med tiden er i gang...

 

33. Celles turnering

Ny turnering: Celle keder sig gudsjammerligt, for ingen af hans modstandere kan hamle op med ham. Han beslutter sig derfor til at invitere til endnu en kampsportsturnering.

Vinder han den, vil han tilintetgøre alle på planeten Jorden. Er Son-Goku mon i stand til at forpurre denne grumme plan?

Ekstra i denne bog: “Trunks’ historie” - hvad Trunks oplevede i fremtiden!
 
 
celles turnering
 

 34. Celle mod Son Goku

Goku overrasker: Endelig træder den eneste modstander, der kan besejre Celle, ind i ringen: Son-Goku skal endnu en gang redde verden. Men i virkeligheden har han helt andre planer...

 

35. Hjælp fra den hinsidige

Med ryggen mod muren: Son-Gohan forsøger at frelse verden fra Celles store trang til at udslette den, og han kæmper virkelig bravt for sin sag. Men da Celle tager sit sidste kneb i anvendelse, forekommer alt håb pludselig ude...

 

36. Den nye helt

En ganske særlig pige: Son-Gohan går i skole i Satan City. Ikke blot træder han i aktion som retfærdighedens forkæmper, han lærer også Mister Satans datter at kende...

 

den nye helt

 

37. Kaioshin

Nye modstandere: Egentlig havde Gruppe Z tænkt sig stille og roligt at vinde hele den nye turnering. Men nye mægtige modstandere viser sig at have planer, som lige pludselig forvandler den store kampsportsturnering til noget mindre væsentligt...

 

38. Troldmanden Babidi

Mister Satan fejrer store triumfer i kampsportsturneringens finalerunder. Samtidig står Son-Goku og hans venner over for en grusom modstander med djævelske planer ...

 

39. Bøh

Voldsomt opgør i sigte: Dæmonen Bøh viser sig virkelig at være et gruopvækkende monster.

Vejita beslutter sig overraskende for at tage kampen op mod Bøh og skyr ingen midler. Vejita drager i sit livs kamp, som kan opløfte ham til at blive en vaskeægte helt…

 

40. Fusionen

Smelter Son-Goku og Trunks sammen? Jorden hærges voldsomt af den rasende dæmon Bøh, og det er vanskeligt at se, hvem der skulle kunne stande ham.

Son-Gohan øver sig i at beherske det legendariske Z-sværd, som han har fået overdraget, mens Son-Goten og Trunks forsøger at lære at fusionere, så de kan smelte sammen til én stor og stærk kæmper. Det er imidlertid langt vanskeligere, end de havde forudset...

 

41. Super-gontenks

På den yderste dag: Super-Gotenks ser ud til næsten at kunne udslette Bøh – men dæmonen viser sig hele tiden at have et nyt trick i baghånden.

Til sidst forekommer det, som om Jorden uundgåeligt vil blive udslettet. Sidste mulighed for at redde verden er måske kaioshinerne...

 

afskeden

 

42. Afskeden

Knald eller fald: I dette sidste bind af den store manga er det atter en gang et spørgsmål om knald eller fald.

Bøh udsletter Jorden – men heldigvis findes Shenlong og dragekuglerne. Og så får Vejita en genial idé...

 

Dragon Ball Z

1. Det afgørende slag

2. Den stærkeste på jorden

3. Garlic Juniors dødszone

4. Hævn for Freezer

5. Den legendariske super-saiyajin

6. Son Goku, super-saiyajin

7. Son Goku mod Metal Cooler

8. De tre store super-saiyajiner

9. Son Gohan, super-saiyajin

10. Historien om Trunks

11. Bardock-sagaen

12. Broly vender tilbage

13. Biokrigerne går til angreb

14. Fusionens genfødsel

15. Dragenæven eksploderer

 

dragon ball z

 

Dragon Ball Z: Saiyajin-sagaen:

1. Saiyajin-sagaen 1

2. Saiyajin-sagaen 2

3. Saiyajin-sagaen 3

4. Saiyajin-sagaen 4

5. Saiyajin-sagaen 5

 

Dragon Ball Z: Ginyu-sagaen

1. Ginyu-sagaen 1

2. Ginyu-sagaen 2

3. Ginyu-sagaen 3

4. Ginyu-sagaen 4

5. Ginyu-sagaen 5

6. Ginyu-sagaen 6

 

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4380
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645756