Piger på sporet

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Piger på sporet

Piger på sporet er en detektivserie for de 8-12 årige, fuld af spænding, uhygge og en stor portion humor. Hovedpersonerne er Tyra og Siri. De er enæggede tvillinger, men selv om de er lavet af identiske celler, er de så forskellige, som to mennesker kan blive. Tvillingerne går i klasse med deres bedste veninde, Pella, det er hende, som fortæller i bøgerne. Alle tre er meget nysgerrige, og de har fuldstændig tjek på, hvad der foregår i deres omgivelser. Der kan ikke ske noget, uden at de ved det.

Hovedpersonerne er Tyra og Siri er enæggede tvillinger - men selv om de er lavet af identiske celler, er de så forskellige, som to mennesker kan blive. Tvillingerne går i klasse med deres bedste veninde, Pella. det er hende, som fortæller i bøgerne. De tre piger bor et dejligt sted ud til Øresund, et lille stykke uden for Helsingborg. De er meget nysgerrige og har fuldstændig tjek på, hvad der foregår i deres omgivelser. Der sker ikke, noget, uden at de ved det.Om "Den døde søn":

 

Bøgerne er skrevet af forfatteren Petter Lidbeck. Der er udkommet 10 bøger i serien, der er udgivet af forlaget Gyldendal. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Det mystiske hus

Pelle, Siri og Tyra lander midt i et mysterium om en forsvundet mand (er han død?), to skumle mænd med pistoler, en butiksejer, der bliver truet på livet og nogle langhårede motorcykelgutter. Det er blodig alvor, og pigerne får brug for al deres mod og handlekraft.

piger på sporet 1

2. Den døde hund

Tyra, Siri og Pelle finder en død hund på stranden. De henter tvillingernes far, men da de kommer tilbage er hunden væk. Var den virkelig død? Eller er det ejeren, der har hentet den? Og hvad har skovfogeden oppe på Gunnarstorps slot egentlig med sagen at gøre?

3. Den danske røver

Da Pella, Tyra og Siri bliver vidne til et bankrøveri kastes de direkte ind i en mystisk og livsfarlig sag. En dansk mand bliver anholdt af politiet. Men er det virkelig den samme mand, som pigerne så røve banken? Det viser sig snart, at ingenting er som det først ser ud til ...

piger på sporet 3

4. Den hemmelige kode

Da Pella køber en bog på et loppemarked begynder der at ske underlige og ubehagelige ting. Hvorfor er der så mange mærkelige tal og bogstaver skriblet ind i den? Kan det være en hemmelig kode? De tre piger må bruge al deres list og mod for at løse gåden - med livet i behold.

5. Den døde søn

En femten år gammel dreng findes myrdet i Hittarp og det lille samfund koger af frygt og mistænksomhed. Kan det være et bandeopgør? Rygterne går og minder fra fortiden vækkes til live. Offerets venner taler om hævn ? Pella, Siri og Tyra stå over for endnu en livsfarlig sag med en uventet og dramatisk slutning.

piger på sporet 5

6. Den hvide kamæleon

Pella er på sommerferie i Hornbæk. En sen aften bliver hun  næsten væltet omkuld af en ukendt mand. Næste dag ser Pella hans billede i avisen under oversktiften: Kendt journalist fundet død i Hornbæk Havn. Da Pella meget senere opdager en usb-nøgle i sin lomme, bliver det først rigtig uhyggeligt. Journalisten må have givet hende den, da de stødte sammen. Og nu er han død. Blev han myrdet? Pella må have hjælp fra Siri og Tyra for at finde ud af, hvad der er sket.

7. Det glemte brev

Pella, Siri og Tyra er på besøg med skolen på Helsingborg Dagblad, da redaktionen pludselig må evakueres. Avisen har modtaget en bombetrussel. En uge senere er der nogen, der sætter ild til en af journalisternes bil. Hvem kan finde på at gøre sådan noget? De tre piger kan selvfølgelig ikke lade være med at snuse omkring, og bliver snart inddraget i den mystiske sag.

piger på sporet 7

8. Den giftige slange

En af verdens giftigste slanger er forsvundet, da nogle smuglere forsøgte at få de fredede dyr ubemærket ind i landet. Og nu er hele den lille by, hvor Pella, Siri og Tyra bor, lammet af skræk. Politiet spærrer skoven af for at fange den farlige slange. Men der er noget, der ikke stemmer ... Pella, Siri og Tyra vil til bunds i sagen.

 

9. Den femte mand

Pellas halv-lillebror Niels er blevet kidnappet! Nu må de tre piger hjælpe politiet med at finde ham. Niels' mor (Pellas stedmor) Bettina er en af Danmarks rigeste kvinder, og kidnapperne kræver en løsesum på 5 milioner euro. De forlanger, at Pella skal overlevere pengene til dem.Piger på sporet er en krimiserie om Pella og hendes to veninder, tvillingerne Siri og Tyra. De er spændende, uhyggelige, uforudsigelige, med en stor portion humor og gode karakterer. 10 titler er planlagt i serien. Tyra och Siri er enæggede tvillinger - men selv om de er lavet af identiske celler, er de så forskellige, som to mennesker kan blive. Tvillingerne går i klasse med deres bedste veninde, Pella. Det er hende, som fortæller i bøgerne. De tre piger bor et dejligt sted ud til Øresund, et lille stykke uden for Helsingborg. De er meget nysgerrige og har fuldstændig tjek på, hvad der foregår i deres omgivelser. Der sker ikke, noget, uden at de ved det.

piger på sporet 9

10. Den uheldige spillefugl

Siri og Pella redder en mand ud af et brændende hus. Manden er dyrlæge og bidt af at spille på travheste. Han har tabt alt, hvad han ejer, og er kommet i kløerne på mennesker i travsportens kriminelle underverden. Da det går op for pigerne, at dyrlægen har ladet sig presse til at rydde den kendte travhest Ego Boost af vejen, må de selvfølgelig gribe ind. Åndeløs spænding og masser af dramatik i tiende og sidste bind af krimiserien Piger på sporet.


 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1630
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4368
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3406
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2642249