Dykker-detektiverne

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Dykker-detektiverne

Dykker detektiverne er en serie for de 9-12 årige, skrevet af Henrik Einspor. Bøgerne udgives af forlaget Gyldendal. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

Neptuns sønner

Karl og stedbroren Bingo kommer på sporet af en flok pensionerede flådeofficerer, som har planer om at sænke et krigsskib ved hjælp af dresserede sæler.

 

dykker detektiverne neptun

 

Voldgravens skat

Alt ånder fred og ingen fare, da Karl og Bingos tante kommer til København for at være med ved bisættelsen af en gammel veninde. Men den døde efterlader tante Helga et mystisk budskab, der sætter drengene på sporet af en guldskat ved Rosenholm slot. Dykker-detektiverne beslutter sig for at finde guldet; men i voldgravens plumrede vand venter en gammel forbrydelse på at blive opklaret, og snart lurer farerne både over og under vandet.

 

Sværdets forbandelse

Alle glæder sig til det årlige maskebal på Nældeskolen, ikke mindst Karl. Men der begynder at ske uforklarlige ting på skolen. Et mystisk væsen huserer i kælderen, og snart har det skræmt livet af den første. Atter må de to dykkerdetektiver Bingo og Karl trække i arbejdstøjet og løse et uhyggeligt mysterium.

 

dykker detektiverne sværdets forbandelse

 

Rædslernes ø

Da Dykker-detektiverne inviteres til Caribien for at løse en mindre opgave, ligner det næsten en drøm. De har fået en god pose penge med, og forude venter sol, strand og svajende palmer. Uheldigvis venter også en række ubehagelige overraskelser ? nogle af dem dødsensfarlige.

 

Hitlers kukur

Denne gang er Karl, den yngste af Dykkerdetektiverne, på efterårsferie i det mørkeste Jylland, men ferien bliver ikke så kedelig, som Karl havde frygtet! En sød kærlighedshistorie, en skurkagtig præst og en hundrede år gammel plejehjemsbeboer, der har fået et kukur af Hitler kombineret med en dramatisk flugt i Københavns kloakker blandt rotter og hvide krokodiller og et uanmeldt besøg hos dronning Margrethe, er nogle af de utallige ingredienser, der får denne crazy, spændende og morsomme fortælling til at blomstre.

 

Vragfiskernes hemmelighed

Karl på 12 flytter ind hos sin fem år ældre stedbror på en gammel husbåd i Sydhavnen efter deres forældres død. Drengene finder et gammelt søkort og kommer på sporet af en skat på havets bund, men den skrappe Irma Rothweiler er også ude efter de 4 millioner kroner... 

 

Bugtalerens kuffert

Karl bor hos sin lidt ældre stedbror og værge Bingo på en gammel og rodet husbåd i Sydhavnen. Under navnet Dykkerdetektiverne har de nu fået deres første rigtige opgave, men det hele går bestemt ikke så glat, som Bingo først havde regnet med, og så har de oven i købet frøken Gregorius fra Socialforvaltningen at slås med! 

 

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640933