Gyldendals udødelige

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Gyldendals udødelige

Gyldendals udødelige er en serie af de største klassikere, genfortalt af tidens danske børnebogsforfattere som har valgt deres personlige favoritter og gendigtet fortællingerne fra for lang tid siden. Serien udgives af forlaget Gyldendal.

Dette er historier med timevis af sjov, spænding og dødelig alvor med blandt andet Long John Silver, Phileas Fogg, Kaptaqjn Nemo, Lady Marion og alle de andre helte og skurke i klassikerne. Om det gælder liv eller død dybt under havets overflade, alt eller intet på en tropeø, oprør og romantik i Sherwoodskoven, krig i Sibirien eller noget helt andet er der masser af spændende timer at se frem til.  

Glæd en du kender med en boggave. Køb bøgerne i dag gennem vores samarbejdspartnere via linkene på siden.

Bøger i serien:

En verdensomsejling under havet af Jules Verne, genfortalt af Astrid Helse-Fjeldgren

Astrid Heise-Fjeldgren har opdateret den fantastiske, eventyrlige og verdensberømte opdagelsesrejse i ubåden Nautilus, hvor vi er i selskab med Kaptajn Nemo og Professor Aronnax. Det ene skib efter det andet forsvinder på mystisk vis, og rygtet om et grusomt uhyre breder sig. Professor Aronnax og hans tro tjener Conseil begiver sig ud på en farlig ekspedition på jagt efter uhyret. Men selv ikke i deres vildeste fantasi, havde de forestillet sig de ting, de kommer til at se og opleve.

 

en-verdensomsejling-under-havet

Billede: Copyright forlaget Gyldendal

 

Jorden rundt i 80 dage af Jules Verne, genfortalt af Bjarne Reuter

Tag med Phileas Fogg og hans godmodige, men noget klodsede tjener, Passepartout, på en fantastisk tur i et eventyrligt kapløb mod tiden. På kun 80 dage skal de hele jorden rundt, og for at nå det må de undervejs købe en elefant, sejle gennem orkaner, krydse en faldefærdig bro i eksprestog, kæmpe mod indianere og meget mere …

 

jorden-rundt-i-80-dage

Billede: Copyright forlaget Gyldendal

 

Robin Hood, genfortalt af Daniel Zimakoff

Robin Hood lever som en fri mand i skoven sammen med Lille John, den smukke Marian og sine fredløse venner. Han er helten, der tager fra de rige og giver til de fattige – og forude venter det endelige opgør med den modbydelige Guy af Gisborne.

 

robin-hood

Billede: Copyright forlaget Gyldendal

 

Ulvehunden af Jack London, genfortalt af Kim Langer

Ulveungen Hvidtand får en hård opvækst blandt indianerne i den nordamerikanske ødemark, hvor kun de stærkeste overlever. Med tiden affinder han sig med sin rolle som slædehund, men en værre skæbne venter forude. Hvidtand bliver solgt til en pengegrisk mand, der lever af at arrangere hundekampe, og den stolte ulv må nu kæmpe for sit liv.

 

ulvehunden 2

Billede: Copyright forlaget Gyldendal

 

Skatteøen af R.L. Stevenson, genfortalt af Daniel Zimakoff

En gammel pirat indlogerer sig på Jims forældres kro. Piraten viser sig at gemme på et skattekort, og da hans tidligere skibskammerater angriber kroen for at få fingre i det, lykkes det Jim at slippe væk med kortet. Nu begynder den vilde skattejagt, men desværre er Jim og hans venner ikke de eneste, der vil have fat i den forsvundne skat.

 

skatteoen

Billede: Copyright forlaget Gyldendal

 

Zarens kurer af Jules Verne, genfortalt af Astrid Helse-Fjeldgren

Et vigtigt brev skal fra Moskva til Irkutsk i Sibirien. Det gælder liv eller død. Zaren vælger den unge officer Mikael Strogoff til den farlige opgave at rejse ind bag fjendens linjer. Her hærger tatarerne, og hele Rusland er midt i et blodigt oprør. Mikael Strogoff tages til fange, dømmes som spion og tortureres – men han slipper fri og nærmer sig ukueligt sit mål.

 

zarens-kurer

Billede: Copyright forlaget Gyldendal

Kong Salomons Miner af H. Rider Haggard, genfortalt af Astrid Helse-Fjeldgren

På et skib fra Cape Town til Durban møder storvildtsjægeren Allan Quartermain sir Henry og kaptajn Good. De er i Sydafrika for at lede efter sir Henrys bror, som er taget ud for at finde Kong Salomons sagnomspundne diamantminer. Quartermain slutter sig til selskabet, og de tre mænd drager ud på en lang og halsbrækkende færd. Undervejs bliver de rodet ind i kampen mod den onde Kong Twala, og da de endelig når frem til minerne og begejstret begraver hænderne i bunker af smukke sten, går det op for dem, at de er blevet narret i en fælde ...

Uddrag fra bogen: Kong Salomons miner

 

Huckleberry Finn af Mark Twain, genfortalt af Lene Møller Jørgensen.

Den frihedshungrende Huck har fingeret sit eget dødsfald for at slippe væk fra sin voldelige og fordrukne far. På sin flugt ned ad Mississippi-floden møder han slaven Jim, der er flygtet fra sin ejer og har dusørjægere på nakken. Sammen sejler de to ned ad floden på en tømmerflåde, og et venskab udvikler sig på denne ikke helt ufarlig rejse med både tyveri, svindel, mordere, smukke piger og seje fyre.

Uddrag fra bogen: Huckleberry Finn

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1627
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3402
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1919
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3969

Antal Besøgende

2639785