Villads fra Valby

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Villads fra Valby

Villads fra Valby er en serie højtlæsnings- og læs selv bøger til børn fra 5 år og opefter skrevet af Anne Sofie Hammer. Serien handler om drengen Villads, som er en helt almindelig, sød dreng som man følger fra børnehavealderen. Villads er god til at lege - for god vil nogle voksne nok mene. Bøgerne udgives af forlaget Høst & Søn. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Villads fra Valby

Villads Emilio Eskilsen er en helt almindelig, sød dreng, som elsker at spise pasta med kødsovs, se tegnefilm og lege med sine venner. I sær med naboens datter Frida og Magnus fra Storegruppen. Villads er nemlig rigtig god til at lege – for god vil nogle voksne måske mene.

I bogen kan du bl.a. høre om, hvor svært det kan være at få fat på et ægte lyssværd, eller at få sit hår til at stritte; og om hvordan det kan gå, når man er meget lækkersulten. Du vil også opdage, hvorfor det er farligt at have en vulkan i en børnehave.

 

villads 1

 

2. Villads fra Valby i 0.V.

Villads fra Valby er færdig med børnehaven og klar til at begynde i 0.v. Som altid møder Villads de nye udfordringer med ivrigt gå-på-mod, og han er helt klar til fritidshjem og skolestart - men er skolen mon også klar til ham? I denne helt nye samling af sjove Villads Valby-historier hører vi blandt andet om at stjæle, og om hvor mærkelige voksne kan være, om første skoledag, om dinosaurer, om skolemælk, om tis, om drengefødselsdag og orker og lus. Og selvfølgelig også om en meget nuttet baby!

3. Villads fra Valby holder jul (kalenderbog)

Har du nogensinde tænkt over, om nisser findes i virkeligheden? Og hvis de findes – tror du så, man kan få dem at se? Det er netop den slags ting Villads fra Valby tænker rigtigt meget over denne jul, hvor han både har en rokketand og er rykket op i 1.V.

I bogen kan du bl.a. høre om nissefælder og tandfeer, forsvundne nintendoer, krokodiller i kloakken, kravlenisser og juleklip. Om at blive væk i juletivoli - og om den helt særlige kriblende fornemmelse i maven, som julen altid giver. 

Bogen indeholder 25 kapitler – et til hverdag i julemåneden samt et til den 25. december, ”som mest er med, fordi det er så kedeligt, at
alt det sjove slutter den 24. december”.

 

 

villads 3

 

4. Villads fra Valby vasker en baby

”Når man passer en baby, kan det let gå i lort. Det ved Villads fra Valby. Han har selv prøvet det."

I Villads fra Valby vasker en baby kan du høre om den dag, hvor Villads bestemmer sig for selv at skifte Emmas ble, og finder ud af, at det ikke er helt så let, som det ser ud til. For Emma synes bare det er sjovt og vil slet ikke ligge stille ...

 

5. Villads fra Valby får et brev

”Det er let at klatre op i et højt træ. Det svære er at komme ned igen. Det ved Villads fra Valby. Han har selv prøvet det.”

I Villads fra Valby får et brev kan du høre om den dag Villads får et kæreste-brev og bliver nødt til at kravle op i et højt træ for at lukke munden på de store drenge, som straks begynder at drille.

 

villads 5

 

6. Villads fra Valby låner en båd

"Når man leger ved en sø, kan det gå helt galt. Det ved Villads fra Valby. Han har selv prøvet det."

I Villads fra Valby låner en båd kan du læse om den dag Villads kommer til at låne fætter Noahs fjernstyrede båd og går ned til søen helt alene. Det er sjovt, men så går båden i stå midt ude på søen...

 

villads låner en båd

 

7. Villads fra Valby har vikar

"I skolen er der regler. Dem skal man følge. Men man kan godt få skæld ud, selvom man følger reglerne. Det ved Villads fra Valby. Han har selv prøvet det."
I Villads fra Valby har vikar kan du høre om den dag Villads' lærer er syg. Villads vil faktisk gerne høre efter, hvad vikaren siger. Det går bare ikke særlig godt.

 

villads 7

 

Villads fra Valby laver en film

En mobil kan ikke tåle vand. Det ved du nok godt. Men har du prøvet? Det har Villads fra Valby.
I Villads fra Valby laver en film kan du læse om den dag, hvor Villads og Frida låner Villads’ mors mobil for at lave en film ude i badebassinet i haven. Det går også meget godt, indtil Villads kommer til at tabe den …

 

villads laver en film

 

Villads fra Valby bliver bange

Man kan godt blive glad for skæld-ud. Det lyder skørt. Men Villads fra Valby har selv prøvet det.

I Villads fra Valby bliver bange kan du læse om den dag, hvor Villads og Mads beslutter sig for at undersøge, om det virkelig spøger i skolens kælder. Men så smækker døren, og de to drenge er helt alene i mørket... 

 

villads bliver bange

 

Villads fra Valby godnathistorier.

Historierne om Villads fås nu også i en samlet udgave med seks godnathistorier:

Villads fra Valby vasker en baby - Om den dag, Villads skal passe sin lillesøster Emma, og det hele går i lort.

Villads fra Valby bliver bange - Om dengang, Villads og Mads beslutter sig for at undersøge, om det virkelige spøger i skolens kælder.

Villads fra Valby får et brev - Om hvordan det går, da Villads får et brev fra Anna, og de store drenge begynder at drille.

Villads fra Valby laver en film - Om den sommerdag, hvor Villads og Frida låner Villads’ mors mobil for at lave en film ude i badebassinet

Villads fra Valby låner en båd - Om dengang, Villads låner sin fætter Noas fjernstyrede båd uden at spørge om lov.

Villads fra Valby har vikar - Om den dag, hvor Villads har vikar og får makrelmad med i sin madpakke.

 

 

Villads fra Valby Godnathistorier

 

Villads fra Valby på sommerferie

Villads fra Valby er færdig med 0. klasse og klar til sommerferie. Han har rigtig mange ideer til, hvad han skal lave i ferien, men som ofte viser det sig, at de voksne slet ikke syntes, det var nogen god idé.

 

I bogen kan du høre om en kanotur, der ikke går helt som planlagt, og om hvorfor heliumballoner er så sjove. Du kan også høre om en meget stærk ost, om vandkamp, træfældning og om, hvordan man laver sin egen is – men lige så meget om, hvordan man ikke skal gøre det. Og så får du også svaret på, hvorfor Fridas mor ikke længere har så meget lyst til at hente Frida inde hos Villads.

 

villads fra Valby på sommerferie 

Villads fra Valby sikker i trafikken

Villads fra Valby er en helt almindelig dreng, der elsker at gå, cykle og køre på løbehjul. Men selvom Villads gerne vil gøre alting rigtigt, kan han nogen gange godt komme til at glemme nogle af de ting, man skal huske i trafikken.For hvordan er det nu med det der med at se sig godt for? Og behøver man virkelig at høre efter, når de voksne siger, at man ikke skal øve sig i at drible, når man går på fortovet? Og hvorfor er det en god idé at stoppe op på cykelstien, når busserne holder ind ved stoppestedet?

 

Villads fra Valby Sikker i trafikken er en sjov og legende trafikindføring i børnehøjde. På baggrund af korte faktatekster og store myldrebilleder af genkendelige trafiksituationer lægger bogen op til en samtale om, hvad Villads og andre trafikanter glemmer og gør forkert. Bagest i bogen er der en trafikquiz, hvor barnet kan tjekke sin viden om trafik, samt et sjovt trafikbrætspil.Bogen er blevet til i tæt samarbejde med Børneulykkesfonden.

 

villads fra valby sikker i trafikken

 

Villads fra Valby er indbrudstyv 

Når Villads fra Valby får lov til at låne sin fars nøgle, gør han sig selvfølgelig umage med at passe rigtig godt på den - men som alle, der kender Villads ved, går det ikke helt, som han har tænkt sig ...

En sommeraften får Villads overtalt Fridas forældre til at invitere til grillaften. Men da Villads og Frida vil løbe hjem til Villads for at hente ketchup, træder Villads pludselig i en hundelort. Og så begynder det at gå helt galt. For det er svært at læse mange problemer på en gang, og selv om man tænker sig grundigt om, så kan man aldrig rigtig regne ud, om de voksne bliver sure eller glade.

 

Villads fra Valby køber slik

Når Villads fra Valby får lov at gå ud og købe ind uden voksne, gør han sig selvfølgelig umage med at huske alt, hvad de voksne har sagt - men som alle, der kender Villads ved, går det ikke helt, som han har tænkt sig.

En fredag får Villads og hans fætter, Noa, lov til at gå ned og købe slik, hvis de samtidig vil købe løg til aftensmaden. Men Amalie skal gå med, og de skal love at blive inde på fortorvet hele vejen. Men det er ikke altid så nemt at holde, hvad man lover - især ikke, når der er gravet et stort hul i fortorvet. For hvordan skal man så komme forbi? 

 

Villads fra Valbys uhyggelig halloween - udkommer i september.

Det er halloween, og Villads og Amalie vil gerne ud at rasle. Men deres forældre kan slet ikke forstå, hvad der er sjove ved blod og økser og zombier og den slags. Det må være nok at klæde sig ud til fastelavn. 

 

Villads fra Valby maler uden for stregerne - udkommer i september.

En ny og anderledes male- og aktivitetsbog i bedste Villads fra Valby-stil, som opfordrer børnene til at løse opgaverne på deres helt måde og male uden for de streger, som de voksne altid har så travlt med at fortælle, at man skal holde sig inden for.

 

 

 

Villads fra Valby - nu også som film.

Den 25, december 2015 har filmen om drengen Villads fra Valby biografpremiere.

 

 

 

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4391
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2648005