Sigurd fortæller

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Sigurd fortæller

Sigurd fortæller er en serie bøger, skrevet af multikunstneren Sigurd Barrett. Serien handler om helt almindelig ting og begreber forklaret for børn samt gode historier til højtlæsning eller læs-selv for den mere øvede. Bøgerne udgives af Politikens Forlag. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

Sigurd fortæller pilfingerhistorier

10 eventyr med Sigurd Barretts Grønne Pilfingre, hvor du bl.a. kan møde pilfingrene og computerbanden, Prinsesse Fjolga og den lille grønne pilfinger, der ikke kunne finde ud af at danse.

 

sigurd pilfingerhistorier

 

Sigurd fortæller godnathistorier

Jeg husker dem meget tydeligt fra min egen barndom - godnathistorierne! Jeg ved ikke, om der fandtes noget mere trygt, end når man efter en lang dag fik rystet hovedpuden og puttet dynen godt rundt omkring - og der så blev læst godnathistorie. Mmm, hvor dejligt! PÅ en måde er det dagens mest intime øjeblik. Det at dele en hyggelig historie, lige før man skal sove, indeholder både nærvær, tryghed og omsorg.
For de mindste har jeg valgt at fortælle glimt af Bjørnen Bjørns barndom hjemme hos Mor Bjørn og Far Bjørn
For de lidt større boltrer Spidsnæserne sig i et crazy univers. De er blandt andet på cykeltur rundt i hele verden, på spøgelsesslotte og på jagt efter uhyrer eller togrøvere.
Og de grønne Pilfingre er selvfølgelig også med. Sammen med tossede konger og romantiske lyserøde prinsesser får de lov at give den hele armen i eventyrlige og fjollede fortællinger lidt ud over det sædvanlige.

 

sigurd godnathistorier

 

Sigurd fortæller spidsnæsehistorier

11 spidsnæsehistorier, hvor spidsnæserne Benny og Olga har mange forunderlige oplevelser, tit sammen med onkel Orla. F.eks. maler onkel Orla politistationen ternet. Hør bl.a. om Spidsnæserne og Lock Næse-uhyret, deres cykeltur, om dengang Spidsnæserne fik vrøvlefeber og Spidsnæserne på Grev Spidskåls slot.

 

sigurd spidsnæsehistorier

 

Sigurd fortæller bjørnehistorier

12 små historier om Bjørnen Bjørn, fx om dengang Bjørnen Bjørn fik en rokketand, dengang han fik en kæreste og dengang han fik et kæledyr.

 

sigurd bjørnehistorier

 

Sigurd fortæller bibelhistorier

Sigurd Barret har udvalgt 24 af sine yndlingshistorier fra Bibelen. Historier, der vil undre, kalde på smil, tårer og føre samtaler om livets store spørgsmål med sig. Disse historier genfotæller han uhøjtideligt og humoristisk for børn i alle aldre, der får et billede af det kristne buskab og de værdier, som vores kultur er rundet af.

 

sigurd bibelhistorier

 

Sigurd fortæller om de nordiske guder

Sigurd fortæller denne gang alle historierne fra den nordiske mytologi, fra verdens tilblivelse til Ragnarok. Gudernes kampe mod jætterne, menneskene der sidder midt i det hele i Midgård. Myter om hvorfor verden er, som den er. Om Thor, Odin og den smukke Freja, de er alle med, når Sigurd fortæller om de nordiske guder.

 

sigurd nordiske guder

 

Sigurds ABC

Sigurd præsenterer alfabetet med 29 bogstavhistorier om blandt andre clementinplukkeren Calle fra Cuba, der mister sine congas. Alle historier følger med som sange på cd, fordi bogstaverne bare hænger bedre fast, når man kan skråle med og vrikke til dem.

  

Sigurds verdensatlas

Sigurd Barrett tager denne gang børnene med på intet mindre end en jordomrejse.  

Sigurd er den musikalske og veloplagte guide, når turen går til alle kroge af verden. Undervejs lægger han vejen forbi både finske Jorma, der elsker sin sauna, franske Jean Michel, der maler under Eiffeltårnet og ikke mindst italienske Paul, der er pave og er så from, at han har kors på sin mave. Hele rejsen er naturligvis sat i musik og sammen med en plakat til børneværelset med verdenskort følger en cd med alle bogens historier.  

 

Geografi, du kan synge med på. Jorden rundt på 28 sange.  

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640870