Mig og min familie

Mig og min familie

Mig og min familie er en serie bøger for de 8 – 11 årige. Bøgerne er skrevet af Anja Hitz og handler om pigen Rose og hendes store familie. Serien udgives af forlaget Høst & Søn.

Glæd en du kender med en boggave og køb bøgerne i dag gennem vores samarbejdspartnere.

Bøger i serien:

1. Udflugter og andre pinligheder.

Rose er 11 år, og hendes forældre er skilt. Da moren bliver kæreste med en ny mand, vender det op og ned på det rolige liv, Rose hidtil har haft på skift hos sin far og mor. Alting forandrer sig. Men meget bliver også sjovere i den nye, kaotiske familie…

Hvordan tror du lige det er, når ens mor pludselig får en ny kæreste? Og han viser sig at have fem børn, som gør alting anderledes end du og din mor ville gøre? Prøv lige at forestille dig fem nye søskende på én gang - og næsten alle drenge!

 

udflugter og pinligheder

 

2. Store flyttedag.

Rose og hendes mor flytter ind hos Frank og hans fem børn, og det kræver både oprydning og ombygning, velvillighed, kompromisser og humor at få alle familiens medlemmer og en bortkommet hund til at finde sig til rette under samme tag.

 

mig og min familie store flyttedag

 

3. Som stjerner.

Rose drømmer om at være kendt. Hun ved bare ikke lige helt, hvad hun gerne vil være kendt for. Derfor ser hun det som sit livs mulighed, da hun og hendes store familie skal være med i en dokumentarserie. Alle familiens medlemmer får mulighed for at vise, hvem de er, og hvad de kan, men hvad er Rose egentlig god til?

Samtidig nyder Rose opmærksomheden i skolen, nu hvor hun snart bliver kendt. Selv Caroline vil snakke med hende! Sammen med veninderne beslutter Rose sig for at være med i MGP - for så bliver hun da kendt for noget!

 

mig og min familie som stjerner

 

4. Traditioner og tudekiks.

Hvornår står en ny familie sin endelige prøve? Hvis ikke før, så op til en højtid, hvor alle har deres faste mening om, hvordan tingene skal foregå. Der er mange ting der kan gå galt, når flokken er stor, og traditioner og forventninger stritter i mange retninger. Og der ER meget, der går galt i Roses store familie … men det meste ender rigtig godt.

 

traditioner og tudekiks

 

5. Aldrig helt alene

Roses far er kæreste med Bitten, og hun er sammen med sin datter, Iggi, flyttet hjem til ham og Rose. Rose elsker sin nye lillesøster, som far gerne vil adoptere. Men for at kunne adoptere Iggi, må han og Bitten giftes. Rose er helt oppe at køre ved udsigten til et stort, romantisk bryllup og bliver mildest talt skuffet, da Bitten og far bare vil gå på rådhuset. Men de kan jo komme på bedre tanker ...

Samtidig i skolen starter Massi i modtageklassen. Han er flygtet til Danmark sammen med sin storebror. Fra klip på Youtube har Massi lært sig at spille guitar, og faktisk er han så god, at læreren mener, han kan blive en del af Starsisters. Men Rose spiller jo også guitar - er der plads til dem begge i bandet?

 

mig og min familie 5 

 

Billeder: copyright forlaget Rosinante.

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4380
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645772