Laura

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Laura

Laura bøgerne er en serie af børnebilledbøger skrevet af forfatterinden Liane Schneider. Bøgerne udgives af forlaget Carlsen. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. Flere af historierne er også udgivet i en Pixi bogs udgave.

Bøgerne handler om helt almindelige hverdagsbegivenheder, som børn kan relatere til.

 

Bøger i serien:

Laura i zoologisk have

Laura skal i Zoologisk Have med børnehaven! Der er mange spændende dyr... abemødre, som bærer rundt på deres unger, lamaer, som spytter, en giraffamilie, og endda en slange! Dyrepasseren svarer venligt på alle mulige spørgsmål. Hvordan genkender zebraen sin mor? Hvorfor har elefantungen ikke noget navn endnu? og hvad er en drøvtygger?

Pludselig hopper en lille vaskebjørn ud af indhegningen - mon børnene kan hjælpe?

laura starter i skole

Laura starter i skole

Laura skal starte i skole, og der er mange forberedelser inden da. Der skal købes hæfter og blyanter, skoletaske ....

Laura tager med mor på besøg i skolen, inden hun starter, og det hele er bare så spændende.

Tag med Laura i børnehave

Laura er glad for at gå i børnehave. I børnehaven sker der altid noget: Laura bygger en hule, hun maler med flotte farver, hjælper til i børnehave-køkkenet og ser solsikkerne vokse frem. Med det allersjoveste er at holde fest i børnehaven!

Laura og hendes yndlingspony
Normalt rider Laura altid på Stjerne. Men efter at Anna har være med ude på rideskolen, skal de to piger skiftes til at ride på ponyen - og det er Laura ikke spor glad for. Hvem skal nu ride på yndlingsponyen til det store ridestævne? Heldigvis er der også en anden dejlig pony, som Anna straks forelsker sig i. Og til ridestævnet kan Laura og Anna vise alt det, det har lært i ridetimerne.
 
laura hjælper mor

Laura hjælper mor

På legepladsen prøve mor og Laura en drejeskive, som drejer rundt ligesom en karrusel...hurtigere og hurtigere. Da Lauras mor skal hoppe af den igen, vrikker hun om på foden. Sikke noget møg!

Så nu må Laura vise,a t hun er en stor pige og kan hjælpe mor derhjemme.

Laura bliver syg

Laura har det skidt. Hun har ondt i halsen, næsen løber, og hun har ingen appetit - ikke engang til sine livretter. Og så lige mens mor er ude at rejse! Heldigvis ved far, hvad man skal gøre, hvis man bliver syg. Og bedstemor kommer på besøg og passer hende, så hun hurtigt bliver rask igen.

Laura har fødselsdag

Laura, der snart fylder 5 år, inviterer nogle af vennerne fra børnehaven til fest derhjemme. Hun er med til at lave kort og kage og finde på lege. Det er en træt men glad Laura, der til sidst tager afsked med sine syv venner

Laura fejrer jul

Allerede før advent begynder Laura at glæde sig til jul. December måned er fuld af dejlige juleforberedelser, og juleaften kommer julemanden forbi med lige den gave, som Laura har ønsket sig allermest.

Laura skal til pyjamasfest

Der er vildt postyr i Lauras børnehave. Snart skal alle børnene på Pindsvinestuen holde pyjamasfest. Men hvor skal de sove henne? Og hvem skal sove ved siden af hvem? Og hvad nu hvis Laura vågner midt om natten og er bange og vil hjem? Og hvad skal de bruge lommelygter til?

En ting er i hvert fald helt sikkert - det bliver rigtig spændende.

Laura og den nye baby

Laura skal have en lillebror. Sammen med mor finder hun sit gamle babytøj frem, og de laver hendes værelse om, så der er plads til lillebror. Da han er født, besøger Laura ham og mor på hospitalet.

Laura skal flytte

Laura på hospitalet

Laura bager pizza

Laura på bondegården

Laura lærer at cykle

Laura hos tandlægen

Laura skal til tandlægen, fordi hun har fået et hul i tanden. Børnene i børnehaven siger, at det gør ondt, men er det nu rigtigt?

Laura spiller musik

Laura elsker musik. Mor og far melder hende ind på musikskolen, så hun kan lære at spille på andet end gryderne derhjemme.

Laura skal i børnehave

Laura har fået sin fineste kjole på, for hun har nemlig fødselsdag. Hun fylder 3 år. Endelig er hun gammel nok til at begynde i børnehave! Det har Laura glædet sig til længe. I børnehaven kan hun lege med en masse børn hver eneste dag.

Laura hos lægen

Laura skal til 4 års undersøgelse hos lægen. Hun er lidt bange for det, men det går fint. Hun bliver blandt andet målt og vejet og får taget syns- og høreprøve.

Laura får en kat

Laura er ved at lave en fin tegning af en kat med et rødt halsbånd. Laura elsker katte og har længe ønsket sig en. Men hun har altid kun fået tøjdyr. Laura er meget optaget af sin tegning i dag, så hun hører slet ikke, at en bil standser udenfor med hvinende bremser. Det er far, som netop er rendt ind i en sød, lille killing - en levende en..

Laura tager springet

Laura leder efter Missemjav

laura yndlings pony 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640889