Kaptajn Underhyler

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Kaptajn Underhyler

Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn Underhyler måske lige noget for dig. De er skrevet af Dav Pilkey og udgivet på Forlaget Carlsen. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøgerne handler om Jimmy og Otto. De er ikke nogle slemme drenge, men kan godt lide at sætte lidt kolorit på tilværelsen og dermed deres skole. Kolorit er for eksempel at arrangere, at alle lærerne bliver smurt ind i gips eller at få alle til at møde op i humlebi-kostumer. De to drenge gør tilværelsen mere "underholdende" for frøken Radsel, professor Prutpotte Pølle og andre lærer - men først og fremmest hypnotiserer de den fede, strenge skoleinspektør, Hr. Knold til Kaptajn Underhyler. Hver gang Hr. Knold hører et knips, så er det af med al tøjet undtagen underhylerne og på med et rødt gardin som kappe. Og så er han Kaptajn Underhyler - verdens nye superhelt.

 

Bøger i serien:

Kaptajn Underhylers 1 - den første heltefortælling:

Jimmy og Otto har opfundet den største superhelt i deres skoles historie - og nu kommer han til live! Mød Kaptajn Underhyler! Hans sande identitet er så hemmelig, at han ikke engang selv ved, hvem han er!

Med denne sjove og action-spækkede bog har den prisvindende forfatter og illustrator Dav Pilkey skabt en fantastisk og letlæst historie. Man må ganske enkelt overgive sig til superhelten i underbukser. Kaptajn Underhylers Eventyr er stor underholdning for drengerøve i alle aldre.

Kaptajn Underhyler 2 og kampen mod de hvæsende wc'er.

Jimmy og Otto er sædvanligvis meget ansvarlige børn... Når der er ugler i mosen, er det som regel Jimmy og Otto, som er ansvarlige! Og nu ser det ud til, at de er på banen igen. Først er de stærkt ansvarlige for kaos ved skolens årlige opfinderkonkurrence, og derefter opfinder de, ved et uheld, en hær af onde og dødsensfarlige hvæsende wc'er, som har planer om at overtage verdensherredømmet. Hvem kan stoppe de kødædende kummer?

 kaptajn underhylere 7

Kaptajn Underhyler 3 - kantinedamerne fra det ydre rum går til angreb.

Han har besejret den djævelske professor Ble. Han har udslettet de truende hvæsende wc'er ... Nu kæmper han for sit liv! Kan Kaptajn Underhyler holde til presset fra de tre enorme rumvæsener (i forklædning), der er ude på at overtage verdensherredømmet? Find ud af mere i det helt nye og Olfert-kraftfyldte eventyr med Kaptajn Underhyler

Kaptajn Underhyler  4 - Professor Pruttepotte og den skumle slagplan

I en blanding af billeder, tekst og tegneserie roder de uheldige og fjollede drenge, Jimmy og Otto, sig igen ud i vilde oplevelser. Denne gang vil den nye lærer, professor Prutpotte, overtage verdensherredømmet, men heldigvis får drengene hjælpaf superhelten Kaptajn Underhyler alias skoleinspektøren

 

kaptajn underhylere 1

 

Kaptajn Underhyler 5 - Ordner den onde olfert-kvinde

Denne gang har Kimmy og Otto virkelig kvaget sig ... De har skabt et MONSTER! Hun er hurtigere, klogere og ondere end alle andre uhyrer tilsammen - hun er Olfert-kvinden!

Med sin frygtelige frisure og sine rædsomme robotter har Olfert-kvinden planer om at overtage verdensherredømmet, og alle som kommer i vejen for hende, får en ordentlig olfert - det gælder også Kaptajn Underhyler.

Kan vores helte virkelig ordne denne onde Olfert-kvinde? For at finde ud af det, må du først læse bogen. Og indtil da ....... vær på vagt!

 

Kaptajn Underhyler 6 - Den bioniske Busserdrengs barske bedrifter. De skrækkelige slimsnottere snyder sovs på siderne.

Jimmy og Otto har fuld fart på karrieren. Alle deres klassekammerater synes, at deres tricks og påfund er utrolig morsomme - lige bortset fra klassens nørd, Thorkild Smiske.

Efter at have været udsat for et af Jimmy og Ottos bedre påfund, beslutter Thorkild sig for at tage en grusom hævn. Men noget går galt. Rigtig, rigtig galt. Og pludselig må Jimmy og Otto have fat i Kaptajn Underhyler for at kæmpe mod den store, grønslimede og blævrende Bioniske Busserdreng.

kaptajn underhylere 2

 

Kaptajn Underhyler 7 - De rædselsvækkende robotbussere ryster rivehjernet.

I en blanding af billeder, tekst og tegneserie roder de uheldige og fjollede drenge, Jimmy og Otto, sig igen ud i vilde oplevelser. Denne gang fører det til et opgør med en bussedreng, slimsnottere og snotrobotter

 

Kaptajn Underhyler 8 - og de turbulente tidsmaskinetrængsler

Bind 8 fortsætter handlingen hvor bind 7 sluttede. 
Jimmy og Otto er kommet i besiddelse af en tidsmaskine forklædt som et transportabelt toilet. Da de har fået alvorlige advarsler mod at bruge tidsmaskinen mere end to dage i træk, er det naturligvis, hvad de beslutter at gøre. De lander i en besynderlig verden, hvor lærerne er rare og skolemaden lækker, men mest skræmmende af alt er deres egne onde dobbeltgængere, som kidnapper drengenes kæleflyveøgle og -hamster. 

Vil Jimmy og Otto være i stand til at tage kampen op mod deres hidtil snedigste fjender, nemlig dem selv? Eller kan man forestille sig, at det bliver nødvendigt at inddrage den uforlignelige Kaptajn Underhyler?

Kaptajn Underhyler 9 - og Tippe Tissetrusses titanske trusler.

Der er lagt op til masser af action, da Jimmy og Otto bliver bortført fra fængslet af Tippe Tissetrusse! Tippe Tissetrusse kan rejse i tiden og tager de to drenge tilbage til børnehave, hvor de møder bøllen Kenneth. Normalt ville Kaptajn Underhyler have været en fantastisk hjælp, problemet er bare, at Jimmy og Otto ikke opfinder ham før 4. klasse. De står altså nu helt alene, og kan kun klare Kenneth ved egen hjælp.

 

Kaptajn Underhyler 10 - og de radioaktive robobokseres rærlige rædselsregime.

Da vi sidst så vores helte, Otto og Jimmy, var de blevet forvandlet til onde zombienørder, dømt til at vandre i al evighed på en ødelagt, postapokalyptisk planet. Men hvorfor - kunne man spørge - reddede den fantastiske Kaptajn Underhyler ikke drengene fra denne skræmmende skæbne? Det gjorde han ikke fordi Tippe Tissetrusse og hans tidsrejsende tekniske besynderlighed havde forhindret Otto og Jimmy i at opfinde Kaptajn Underhyler i første omgang! Efter således at have ændret menneskedens historie for evigt, er de nødt til at finde ud af en måde at ÆNDRE DEN TILBAGE på igen.
Er det - kunne det være - enden på Kaptajn Underhyler?!!

 

underhyler 10

Kaptaj Underhyler Turbo-Toilettet 2000's tyranniske hævntogt.

Den bomuldsunderbeklædte helt vender tilbage i nye eventyr!

Lige som man troede at det var sikkert at skylle ud ... I dette 11. bind vender Turbo-Toilettet 2000 stærkt tilbage. Den kødædende kumme, der er kendt for at fortære alt på sin vej, er efterhånden rigtig sulten - efter hævn! Heldigvis hvilker menneskehedens skøbne endnu en gang i hænderne på Otto og Jimmy og deres irriterende plageånd, Thorkild Smiske. Vil olfertkræfterne klare ærterne? Eller bliver den fantastiske Kaptajn Underhyler skyller ud for altid?

Er det - kunne det være - enden på Kaptajn Underhyler ?!!

 

Kaptajn underhylere turbo toilettet 

 

 

Billeder: Copyright forlaget Carlsen.

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1634
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4397
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3412
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1926
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3977

Antal Besøgende

2649271