Jungledyret Hugo

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Jungledyret Hugo

Jungledyret Hugo er en dansk børnebogs- og tegnefilmsfigur skabt af forfatteren Flemming Quist Møller.

Jungledyret Hugo er et abelignende dyr, der bor i Amazonas jungle. Hugo er det mest sjældne dyr i verden og den eneste af sin art. Derfor er der også en masse mennesker, der gerne vil have fat i ham.

Jungledyret Hugo er hovedperson i tre spillefilm og en tv-serie. Alle er udkommet på dvd. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

 

Bøger:

Verdens mest sjældne jungledyr, Hugo, er fræk og provokerende, men samtidig sød og charmerende præcis som de fleste børn.
Flemming Quist Møllers originale figur bevæger sig lige hjemmevant rundt i det danske bybillede, blandt venner og fjender i junglen og i det koldeste nord blandt polardyr og gale videnskabsmænd. 

Jungledyret Hugo - på eventyr med Rita

"Toget brusede gennem vinternatten. Stjernerne lyste på den frostklare himmel. Landskabet var dækket af sne, og en iskold vind fløjtede og hylede langs togstammen. Inde i en af godsvognene krøb to små dyr sammen mellem nogle store sække. De sad helt tæt for at holde varmen. Det var rævepigen Rita og jungledyret Hugo..."

I denne bog tager jungledyret Hugo på eventyr sammen med rævepigen Rita. Selv om Hugo ser sig selv som den ukronede konge blandt alle væsener, er det alligevel ikke helt ufarligt at begive sig ud på rejse med ham. Hugo og Rita går grueligt meget ondt igennem før det bliver godt igen.

jungledyret hugo

 

 Jungledyret Hugo - på farten igen.

Jungledyret Hugo er tilbage i sin elskede jungle og han har sin bedste ven, Rævepigen Rita med.
Selv om de har det dejligt med aberne, Zik og Zak, og de andre venner i skoven, får Hugo snart brug for al sit mod og opfindsomhed, for jaguaren er på spil i deres del af urskoven, og Rita kan ikke klatre i træer...
Men de glubske rovdyr er ikke den eneste fare, der lurer: Hugo kan aldrig vide sig sikker, når der er mennesker i nærheden, for han er jo verdens sjældneste dyr, som mange gerne vil have fingre i. Og hvad vil de to skumle fyre, der kommer sejlende ned ad floden på jagt efter indianernes guld.

Jungledyret Hugo i nordlysets land

Verdens mest sjældne jungledyr, Hugo, er fræk og provokerende, men samtidig sød og charmerende præcis som de fleste børn.
Flemming Quist Møllers originale figur bevæger sig lige hjemmevant rundt i det danske bybillede, blandt venner og fjender i junglen og i det koldeste nord blandt polardyr og gale videnskabsmænd.

Jungledyret Hugo - den store filmhelt

Jungledyret Hugo skulle leve et fredeligt jungleliv med sine gamle venner Zik og Zak. Men Hugo savner rævepigen Rita forfærdeligt, og den griske milliardær, Conrad Cupman, er stadig på jagt efter ham. Denne gang for at bruge ham som filmstjerne i storfilm

Jungledyret Hugo - fræk, flabet og fri

Hugo og hans trofaste veninde, rævepigen Rita, har fundet et fristed på en lille ø hos deres ven og beskytter, skibskokken Dellekaj. 
Hugo efterstræbes af videnskabsmændene professor Strix og dr. Sturmdrang, som indædt konkurrerer om at opnå verdensberømmelse som den første, der videnskabeligt undersøger og beskriver verdens sjældneste og mest nuttede dyr. Men general Maximus, den diktatoriske hersker over Junglandia, gør også krav på jungledyret, fordi det stammer fra den jungle, som han er i færd med at ødelægge i sin eftersøgning af guld og olie. 
Fjernsynsstjernen Donna Prima går i kompagniskab med general Maximus om produktionen af en parfume, fremstillet af junglens blomster. De vil bruge Hugo som blikfang og "varemærke" i lanceringen. Professor Strix kidnapper Hugo og vil skære ham op og undersøge hans indvolde for derefter at klone ham, så vore små helte har problemer nok at slås med, inden vi når den lyk-kelige slutning, som har en satirisk, miljøpolitisk brod.

Jungledyret Hugo - fræk som altid

Jungledyret Hugo bliver fanget og bortført fra den lille ø, som Dellekaj har købt til Hugo og Rita. Tilbage i Jungleland bliver de jaget af skurke, gale videnskabsmænd og junglens vilde dyr

Film:

Jungledyret Hugo

Jungledyret Hugo 2 - Den store filmhelt

Jungledyret Hugo 3 - Fræk, flabet og fri

 

Jungledyret Hugo tv-serie

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640852