Hotel Krølle på halen

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Hotel Krølle på halen

Hotel Krølle på halen er en serie børne bøger for de 7-10 årige, skrevet af Måns Gahrton. Serien har blandt andet dannet ramme om Ramasjangs julekalender i 2011. Bøgerne udgives af forlaget Alvilda. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

hotel

Bøger i serien:

En stjerneskør vinter

Familien Rantanen mener selv, at deres Hotel Krølle på Halen er verdens bedste vinterhotel. For selv om den snobbede familien Grossmans luksushotel har alt, hvad hjertet kan begære, er der da meget sjovere hos familien Rantanen. Hvor kan man ellers få en gris i hovedet midt i sin frokost eller høre mystiske gryntelyde fra karaoke-maskinen? Lad konkurrencen begynde!

Uddrag fra bogen: En stjerneskør vinter

 

hotel 1

 

Pølse med bryllup

Pølsefabrikantens datter skal giftes med brødbagerens søn! Og den store bryllupsfest skal naturligvis holdes på Hotel Krølle på Halen. Desværre er Ingo og minigrisen Pusling lige ved at skræmme alle gæsterne væk. Og så er der selvfølgelig den kæmpestore hemmelighed, som absolut ikke må afsløres!
Faktisk er der ret mange ting, der ikke må gå galt. Måske lidt for mange!

Uddrag fra bogen: Pølse med bryllup

 

Den tophemmelige støvsuger

Støvsugerfirmaet Elektroflax skal afholde sin årlige støvsugerkonference på hotellet. Her vil de afsløre deres nyeste, revolutionerende støvsugermodel for hele verdenspressen!
Forventningerne er enorme, og forberedelserne er tophemmelige. Først skal modellen testes på det værste snavs, der kan opdrives, så der bliver bud efter en ekspert på området: Ingo – godt hjulpet af Isadora og ikke mindst Pusling.

Uddrag fra bogen: Den tophemmelige støvsuger

 

hotel 3

 

Den vilde jagt på dumpippen

Tror du, grise kan få pip?
En ekstremt sjælden fugl er dukket op i skoven omkring Hotel Krølle på Halen: den sydbengalske dompap! Rygtet spreder sig blandt fugleelskere i hele verden, som strømmer til i hobetal. Har fuglen virkelig slået sig ned i skoven? Og hvilket hotel skal de tilrejsende bo på: Hotel Krølle på Halen eller Hotel Grossman.
Jagten på hotelgæsterne er begyndt! 

 

den vilde jagt på dumpippen

 

Den finske rival

Hvordan slipper man af med en helt speciel gæst? En spændende gæst ankommer til hotellet og henter heltemodigt Ingos fodbold ned fra et højt træ. Gæsten er den finske skihopper Risto, som Ritva kendte i sine unge dage. Da Risto og Ritva sniger sig ud i skoven og spiller sød musik, bliver Roger jaloux! Ingo opfordrer ham til at bevise, at han er en endnu større vovehals end Risto – og så begår han den ene tåbelighed efter den anden. Men hvilken hemmelighed gemmer Risto på? Hvordan ender jalousidramaet for Roger? Og hvad tænker Pusling om det hele?

 

den finske rival

 

Billeder: Copyright forlaget Alvilda

 

 

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690684