Doktor Proktor

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Doktor Proktor

Doktor Proktor er en børnebogsserie af forfatteren Jo Nesbø, der ellers er kendt for blandt andet Harry Hole krimierne for voksne. Doktor Proktør bøgerne udgives af forlagene Gyldendal og Alvilda. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger

Udgivet af forlaget Gyldendal:

Doktor Proktors pruttepulver

Lise har fået en ny nabo: Bulle, en lillebitte og virkelig ikke helt almindelig dreng. Da Lise og Bulle bliver venner med den endnu mere ualmindelige Doktor Proktor, bliver de rodet ind i et vildt og morsomt eventyr om ulykkelig kærlighed, en underjordisk anakonda, et dystert fangehul og ikke mindst: verdens kraftigste pruttepulver.

 

doktor proktor 5

 

Doktor Proktors tidsbadekar

Det er en fredelig dag på Kanonvejen, lige indtil Lise og Bulle får et meget specielt postkort. Det viser sig hurtigt, at det endnu en gang er Doktor Proktor, som er på færde, og denne gang sender en af hans fantastiske opfindelser Lise og Bulle ud på en rundrejse i både tid og rum. Først til Paris, siden også til Napoleons Waterloo, Den Franske Revolution og Jeanne D’Arcs tid – alt sammen for at redde livet og kærligheden. Men det er ikke alle, som ønsker, at Doktor Proktor skal leve lykkeligt til sine dages ende … 

doktor proktor 1

 

Doktor Proktor og verdens undergang - måske

I den tredje bog om Doktor Proktor og hans venner, hører vi om en invasion indefra, kormusik vs militærorkester, magiske drikke, om hvordan strømper i RENT FAKTISK forsvinder fra vaskemaskinerne, ægte frømænd, knap så ægte bavianer, ondskabsfulde vaffeljern, en syvbenet edderkop, en barbeque-konge i eksil og verdens undergang ... måske.

doktor proktor 2

 

Udgivet af forlaget Alvilda:

Doktor Proktor og det store guldrøveri

I denne bog kan du læse alt om verdens rigeste mand, verdens dyreste fodboldspiller, verdens kraftigste pruttepulver, verdens undergang – nå nej, det
var en anden bog. Denne gang er det MEGET værre! Så slemt, at du nok ALDRIG vil turde spille kno-poker eller spise parmesanost igen!

Så ... hvis du er kvik, har du nok allerede gættet, hvad denne bog handler om. Lige præcis: verdens største bankrøveri! Bulle, Lise og Doktor Proktor planlægger at bryde ind i Londons sikreste bank. Men hvorfor i alverden gør de det? Og hvad har det med den engelske cupfinale at gøre?!

 

 

doktor proktor 3

Doktor Proktors sensationelle samling af dyr du ville ønske ikke fandtes

HAVDE DET VÆRET OP TIL MYNDIGHEDERNE, VAR DENNE BOG ALDRIG BLEVET UDGIVET!
Men sandheden må frem, uanset hvor grum den er. For selv om vi ville ønske, det ikke var sådan, så er de derude. Dyrene, du ikke har hørt om. Og som du ville ønske ikke fandtes.

Her kan du læse alt om den dobbelthovedede ghanesiske kødæder, den syvfodede peruvianske sugeedderkop, den nepalesiske fuglehund og mange, mange flere! Gennemillustreret med skrækindjagende og lattervækkende fotos.

doktor proktor 4

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1634
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4393
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3411
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2648310