Det magiske hus i træet

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Det magiske hus i træet

Det magiske hus i træet er en serie på indtil videre 24 bøger, alle skrevet af Mary Pope Osborne og udgivet af Carlsens forlag. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

det magiske hus 1

Bøgerne handler om børnene Jakob og Anne, der finder et magisk træhus i den nærliggende skov. I huset finder de en masse bøger om alle mulige emner. Hvis de åbner en bog og ønsker sig derhen, hvor billederne i bogen viser, snurrer huset og træet rundt. Og når børnene kigger ud igen, er de kommet til det sted, der er vist på billedet.

 

Bøger i serien:

1. Dinosaurerne kommer

Jakob og Anne finder et mystik træhus i skoven. De får lyst til at undersøge det. Men det skulle de aldrig have gjort. Huset i træet fører dem nemlig tilbage til den tid, hvor der levede dinosaurer. Hvordan kommer de hjem igen?

2. En rigtig ridder

Påfugle til middag og drenge i kjoler: Det er nogle af de ting, Jacob og Anne oplever, da det magiske hus i træet fører dem tilbage til middelalderen. De havner i en borg, hvor der er gjort klar til fest. Men Jacob og Anne er ikke velkomne til festen! Hvordan kommer de over voldgraven og hjem i sikkerhed?

3. Mystiske mumier

Mumier er ret uhyggelige. Det opdager Jacob og Anne, da det magiske hus i træet tager dem med til det gamle Egypten. Her møder de en dronning, der har væet død meget længe. Hun har brug for deres hjælp. Får de løst mysteriet med den døde dronning - eller ender de med selv at blive mumier?

4. Pirater og papegøjer

Pirater kan være blodtørstige. Det opdager Jacob og Anne, da det magiske hus i træet fører dem tilbag i tiden. De lander på en ø, der får besøg af en flok grimme pirater: Piraterne er på jagt efter en begravet skat, og det ser ikke ud til, at de kan lide børn. Finder Jacob og Anne skatten? Udslipper de piraterne? Eller kommer de til at gå planken ud?

5. Ninjaer i natten

Jacob og Anne har aldrig før mødt en vaskeægte Ninja. Men så førere det magiske hus i træet dem tilbage til det gamle Japan. Til en skjult bjerghule, hvor der gemmer sig en ægte ninjamester: Vil jakob og Anne lære at tænke og bruge naturen som en rigtig ninja? Og undgår de at blive taget til gange af samurai-krigerne?

6. På flugt i regnskoven

Vampyrflagermus, krokodiller og jaguarer er nogle af de dyr, som Jacob og Anne møder, da det magiske hus i træet fører dem ind i regnskoven. Og desværre varer det ikke længe før de er faret vild. Kan Jacob og Anne klare sig blandt de farlige dyr? Og er de i stand til at finde tilbage til træhuset eller måde blive i rengskoven?

7. På eventyr i istiden

Et besøg i istiden er en kold fornøjelse, når man har badetøj på! Jacob og Anne er ved at dø af kulde, da det magiske hus i træet fører dem tilbage til en tid, hvor der levede hulemennesker, mammutter og shamaner: Kan Jacob og Anne klare sig i kulden? Og slipper de fra den snu sabeltiger?

8. Midnat på månen

Det magiske hus i træet tager Jacob og Anne med på en rejse til Månen og fremtiden. Deres mission er at finde den sidste ting, de skal bruge for at ophæve fortryllelsen over Morgan. Kan Jacob og Anne nå det, inden de løber tør for ilt? Kan den mystiske månemand hjælpe dem? Og hvorfor opfører musen peanut sig så underligt?

9. Koraller og kæmpeblæksprutter

Koralrev er fuld af utrolige dyr: Men nogle af dem er farlige. Det opdager Jacob og Anne, da de finder en miniubåd og tager ned på havets dyb. 

Kommer Jacob og Anne fri af kæmpeblækspruttens arme? Og slipper de væk fra hammerhajen?

det magiske hus 9

10. Solnedgang i spøgelsesbyen

Livet i Det Vilde Vesten er ikke for tøsedrenge. Især ikke i den forladte spøgelsesby, som Jacob og Anne besøger: her er der både cowboys, vilde heste - og spøgelser: Lykkes det Jacob og Anne at hjælpe det lille føl med at finde sin mor? Og slipper de væk fra de onde hestetyve?

11. På jagt efter løver

Gnuer, hyæner og en masai-kriger: Det er bare noget af det, Jacob og Anne kommer ud for, da det magiske hus i træet fører dem til den afrikanske savanne. Når Jacob og Anne at komme tilbage til træhuset, inden løven får øje på dem? Og løser de den gåde, Morgan har givet dem?

12. Isbjørne og sneugler

Jacob og Anne har aldrig set nordlys før: De har heller aldrig nogensinde set flyvende isbjørne. Men det gør de, da det magiske hus i træet fører dem til det iskolde Arktis. Når Jacob og Anne at slippe væk fra den enorme isbjørn? Og Lykkes det dem at løse den gåde, Mogan har givet dem?

13. I vulkanens skygge

Vulkaner kan være farlige. Det opdager Jacob og Anne, da det magiske hus i træet tager dem med tilbage til Romerriget. De havner i byen Pompeji samme dag, som byen vil blive udslettet af en dødbringende vulkan.

14. I dragekongens fodspor

Jacob og Anne er havnet i det gamle Kina. Her har den mægtige Dragekonge befalet, at alle bøger skal brændes. Kan Jacob og Anne redde bøgerne, inden de bliver fanget af Dragekongens soldater?

15. Vikinger på vej

Jacob og Anne bliver sendt tilbage til en ø i det gamle Irland. Øen bliver invaderet af vikinger, så Anne og Jacob må handle hurtigt, hvis de skal finde den gamle fortælling de er på jagt efter: Og med hjælp fra en munk og en gigantisk søslange kommer de ud på deres livs sejltur.

16. Farlig olympiade

Der er Olympiade i det gamle Grækenland. Men piger har ingen adgang. Da Anne beder Jacob om at tage alene til olympiaden, ved han, at hun er ude på noget. Pludselig befinder Anne sig i stor fare. En smuk bevinget hest kommer børnene til hjælp. Men kan den bringe dem tilbage til det magiske træhus?

det magiske hus 16

17. Tumult på Titanic

Jacob og Anne kommer ud for et farligt, tragisk, uhyggeligt – og vildt spændende – eventyr, da det magiske træhus sender dem tilbage i tiden til dækket på det store skib Titanic. Er der slet ikke noget, de kan gøre for at hjælpe skibet, der er i havsnød? Kan de redde nogen? Og kan de redde sig selv?

18. Buldrende bisoner

”Hvor vildt!” siger Jacob og Anne, da det magiske træhus sender dem og Teddy, en fortryllet hund, næsten 200 år tilbage i tiden til den store prærie og Lakota-indianerne. Der møder de en dreng, som vil vise dem, hvordan man jager bisonokser. Men det går helt galt! Hvordan får kan de stoppe tusinder af bøfler, der løber af sted i vild panik?

19. Tigre i tusmørket

Jacob og Anne ser virkelig tigre i tusmørket, da det magiske træhus sender dem og Teddy, en fortryllet hund, til Indien. De sjældne tigre jages af grådige krybskytter! Kan Jacob og Anne hjælpe dem? Eller bliver de spist af en vild og vred tiger i stedet for?

20. Kænguruer på afveje

En bushbrand! Det er, hvad Jacob og Anne og hunden Teddy støder på, da de sendes af sted til Australien. Og de er ikke alene! Jacob og Anne må hjælpe en lille kænguru-unge og en koala med at flygte fra en brændende skov. Når de ud i tide?

21. Forbandelse over Camelot

Jakob og Anne er på deres mest spændende mission nogensinde. Det begynder med en invitation til at tilbringe juleaften på Camelot, et magisk sted, der kun eksisterer i myter og i fantasien. Men hvad Jakob og Anne ikke ved, er, at det handler om at redde selv Camelot - ikke bare fra ødelæggelse, men fra at blive glemt for evigt. Kan de klare det, som ikke er lykkedes for Camelots største riddere?

22. Merlins diamant

Et slot tårner op i måneskæret. Der er intet lys i vinduerne, og der lyder ingen latter i de store haller. Hvad er der sket med slottet og de mennesker, der boede der? Merlin beder Jakob og Anne om at finde ud af det. Men er de modige nok til at gå igennem den knirkende port ind til slottet? Og er de i stand til at løse mysteriet om, hvorfor det spøger på slottet?

23. Sværdet og søslangen

I et et fjern og mystisk land findes der er et magisk lyssværd. Nu har troldmanden Merlin brug for sværdet til Camelot. Han beder Jakob og Anne om hjælp, og de siger ja. De drager ud på en rejse fyldt med fantastiske væsener. Men kan de overvinde deres frygt og nå at løse en gammel gåde, inden det bliver nat?

24. Den enøjede troldmand

Troldmanden Merlin og Morgan le Fay er forsvundet! Jakob og Anne vil finde dem, og de drager sammen med deres venner til et frossent kongerige, fyldt med is og sne. Her sender den enøjede troldmand dem. Jakob og Anne bliver jagtet af ulve og kommer ud for et frygteligt stormvejr. Vil det lykkes dem at klare missionen? Og at finde Morgan og Merlin?

det magiske hus i træet 24

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1634
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4397
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3413
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1926
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3977

Antal Besøgende

2649346