Antboy

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Antboy

Antboy

 

Antboy er en serie børnebøger på i alt 6 bind, skrevet af Kenneth Bøgh Andersen. Bøgerne henvender sig til børn i alderen 9-14 år. Serien udgives af forlaget Høst og Søn. Køb den gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

Den første bog i serien er filmatiseret og er udkommet på dvd og blu ray. Køb den gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. Film nr. 2 er på vej.

 

Bøger i serien:

1. Antboy - Tissemyrens bid

Pelle bliver mobbet i skolen. Han er Terror-Tvillingernes yndlingsoffer, lige indtil den dag, han bliver bidt af en tissemyre - og bliver til superhelten Antboy - Myredrengen. Og så sker der ellers ting!.

 

antboy 2

 

2. Antboy - Operation skæbnespil

Pelle er superhelten Antboy og klarer bankrøvere og løbske elefanter! Men hvad gør han, da han opdager, at hans forældre skal skilles?.

3. Antboy - Maskefald

I de to første bøger mødte vi Pelle Nørhmann, hakkekylling af første rang, og fulgte hans forvandling til ANTBOY, den første danske superhelt, provinsbyens redningsmand. I seriens tredje bind hærges byen af superskurke. Kan Antboy nå at stoppe dem, inden de får smadret alt, også hans gode omdømme?

 

antboy 4

 

4. Antboy - Tissemyren vender tilbage

Antboy er Danmarks eneste superhelt. I Tissemyren vender tilbage indser Antboy (med det borgerlige navn Pelle Nørhmann), at der, efter en længere pause, er brug for ham og hans superheltekræfter igen.

Pelle må atter blive superhelten Antboy, da der begynder at dukke visitkort op fra "Antboy (superskurk)". Hvem er det, der udgiver sig for at være Antboy? Et frygtindgydende opgør med en ukendt fjende venter.

5. Antboy - Slim, snot og superkræfter

I bog 4, var Pelle ikke sikker på, om han nogensinde ville påtage sig at vende tilbage til sin superhelte-tilværelse, men der var brug for en superhelt, så Pelle var nødt til at trække i Antboy-uniformen. Problemet denne gang er, at det lige pludselig popper frem med superhelte. Og superskurke. Og de har tilsyneladende alle sammen superkræfter! Hvordan går det til? Og hvordan kan Pelle (alias Antboy) stoppe galskaben? Samtidig bliver han syg af at bevæge sig rundt i sin alt for tynde dragt på de vindomsuste danske tage, og når han nyser, er det ikke kun bakterier han spreder ...

 

antboy 6

 

6. Antboy - Helte og skurke

Der er en ny superhelt i byen, men noget tyder på, at han måske ikke er så helteagtig som han giver sig ud for at være. Desuden er Eghjorten på mystisk vis igen på spil, så Antboy får hænderne fulde.

Antboy kommer i denne sidste og afgørende bog på noget af en opgave. Han er nemlig oppe imod hele to skurke samtidig med, at han forsøger at genvinde Idas kærlighed.

 

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1627
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3402
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1919
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3969

Antal Besøgende

2639811